![]() |
Aşk ile yandım, hakikate erdim' diyenler göreceksin. Bil ki: sesleri çıkarsa yanmamıştır, olmamıştır. Yananın sesi çıkmaz, nuru gözükür. / Muhyiddin Şekur |
Yoluma çıkanlar kısmetimdir, Payıma düşenler nasibim.. Ve sahibim Allah'tır.. Yolumu o çizdi,yönümüde elbet gösterecektir.... ___////.....:klp: :klp: :klp:.....////____ |
Herkezden ,herşeyden geçerde insan, Bir yüreğinden gidemez..Bir de yüreğindekilerden.. Herşeyi,herkezi unuturda insan ,Bir yüregini unutmaz,birde yüregindekileri.. Ne çekiyorsa insan yüreğinden cekiyormuş ...Yürek işde !!! Hem çeker hem çektirirmiş.. Yüreğimiz kadar insanız hepsi bu____// |
Sanki dedi bak tam şuramda, Sol yanımda kalbimin altında ,bir yer eksik atıyor.. Sonra bu kadar da kalmıyor, "o" eksiklik bütün ruhuma doluyor... |
______De ki kıyamet kopuyor, Cevabım hazır ... _____Seni sevdiğim günden beri ; Canım ahiret sorgusu veriyor ... |
Bir ses beklersin .. Bilirim ..!! Rüzgarına kanat ___Çırpacak .. |
Rabbim, Ne zaman kalbime baksa Seni görür ! .. Bundan büyük duâ mı olur.!? |
___Ben hiç bir papatyanın yaprağına kıyamadım; Severse yüreğimde, Sevmezse uzağımda olur.. Dedim...!!! ______o kadar..... |
____//oysa ben sırf senin canın yanmasın diye ; Soluma yatmadığımı bilirim..____// |
____Ey can... Hiç kimseye hak ettiğinden fazla değer verme... Ya onu kaybedersin____ Ya da kendini mahvedersin... Sonra da herşeyin arkasından bakakalırsın____ |
İncittim mi ben seni...? Bazen olur öyle... Bak ben köklerimden koptum. Gıkım çıkmadı sana." |
Sende, hiç ben kalmadıysa; Ömrümüde al git.. Üstü kalsın.. |
____Giderken ,agız alışkanlığıyla ; "Görüşürüz" demiştin ya, Ben hala o sözün nöbetini tutuyorum.. |
___Ey yar !___ Topla yüreğimin acı/larını ,tesbih taneleri gibi !.. Sonra çekeyim seni bir Lam /Elif gibi.... |
Özlemek dilin ucuna yapışmış bir kere.. Sen birde burnunda tütmesi ne demek bir bilsen.. |
:klp:____Bu aralar Ellerim hep üşür benim.. Doktor "Kansızlık"der ____Ben "Sensizlik"derim...:klp: |
"Aklıma hep bu saatte geliyorsun... Bu saatte işte; Az önce, şimdi, biraz sonra... Hep bu saatte..." |
:klp:____//zaman'la Değil , Dua'yla Beklenir Gelen.. "Gelmeyecek olsa bile"____// :klp: |
Bir diyar severek Oralı olamaya ugraşmak gibi Sonra gitmek, giderken üc kere donüp geriye bakmak gibi... Gözden kaybolduğunda da aklında saklamak gibi bir şeydir seni sevmek ... |
Canımı Canın da can eyleyen de biliyor ! Ben seni gözlerinden öte Ebabil kanatlı sözlerinden öte Ben seni zümrüt işlemeli yüreğinden öte Ben seni benden öte seviyorum ... |
__Gel hadi... Sensiz günler sol yanıma yazılı. __Gel hadi, Her şey hazır..! Duâlar ilk günkü gibi... |
Ömrümü toplasan .. Bir "vuslat"etmiyorum.. Hangi Aşığa sorsan cevabı "Hazan" Mecnun "İmtihan" Leyla "Sabır" diyor...!! |
Sonra bir yudum kahve tadında gülüşlerin geliyor aklıma Bir insan diyorum bu kadar güzel mi güler ? Acılarını gizlercesine, Kalbinde ki yaraları saklarcasına...!! |
Bana harflerden ve kelimelerden arınarak “gel”… Kalıplardan kurtul, kâlbinle “gel”… Kâlinden sıyrıl, hâlinle “gel”… İster bu âşk'ın ‘Sen’ hâli ister ‘Ben’ hâli olsun… “Gel"diğin zaman; ne ‘Sen’ ne de 'Ben’ olmayacağız burada… O hâlde sadece “gel”… İster 'Sen'inle “gel”… İster 'Sen'siz… Yeter ki “gel”….. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Yaklaşıyoruz hayatın ikindisine Biraz daha yaklaşıyoruz Bir el uzatımda Akşamın alacasındayız Çok yarımlarla gidiceğiz Bitirilmemiş sözcükler Tamamlanmamış konuşmalar |
""İki damla göz yaşı düşer , Seni yazdığım kağıtlar üstüne .. Gitme yüreğimden , Buz tutar bütün çiçekler , Diyebilseydim .."" |
~~Benim şiirlerimin noktası da imlası da sensin. Yüzümün nidası da, avuçlarımın duası da sensin.! ~~ |
Benden kaçan kurtulan yüreğim, Geri dönmüyor artık... |
Mezar taşıma 'çok öldü ama ilk kezmiş gibi gömüldü' yazmalı..' |
İnsan saramadığı yarayı saklarmış Bazen bir gülüşün içine gizler Bazen de derin bir sessizliğe kundaklarmış |
Sabretmek KoymuşLar Zor ŞeyLerin Adını, ÖzLemek Gibi MeseLa.. |
Her gurbet bi'gün sılasına kavuşacak elbet..!! |
Kalbim mi..? ...ki Kendisine Kefilim. Bir AN Unutsa, Hatırlamaya Utanır. |
Hayatımın Baharı" derdi hep..... Artık hayatlarımız SONbahar.! O................orda Ben..............burda |
Yüreği Hacer olanın İmdadına zemzem yetişir |
Gitmek ;diye bir memleket yapmışlar ,taşı toprağı Ayrılık....! |
Annem ,,,yaşı ilerledikçe elim kolum ağrıyor diyor...!! Ah be annem ben yaşım kaç ki,, Her gün "SOL" yanım "AĞRIYOR".... |
Ben hep inandım Ve inanıyorum duaların uzakları yakın kıldığına yürekleri bir tuttuğuna.. |
Ve; Bir gün birisi gelir Gülüşü ile seni araf'a düşürür .! /// 🌷🌷🌷/// |
yüreğine sağlık su damlamcicekver |
SAAT: 11:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.