![]() |
Ah ömrümün ikindisi Akşamdan sonraki güneşim.. Amansız kanar yarelerim. Nerelerdesin... |
Lâl kesildiğim yâr, Dilimin susup, yüreğimin yandığı yâr. Söyle! Dilim anlatamazken bende ki seni, Gönlüm anlatabilirmi ?? Gönlümde ki Seni !! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “Baktım sana kırgın değilim, dargın değilim.. Kısacası artık ben sana, hiç bir şey değilim.” |
Gözden ırak olanın, gönülde işi ne dedi şair... Gözümle gördüğüm için; Gönlümün sözleri değil mi bunca şiir...? |
Kimse elindekinin değerini bilemez , sahip olduğu sürece .. Ama birgün elinden uçup gittiğinde , tek bir söz kalır ; " Keşke..! " ~♡~♡~♡ |
Yaralı bir türkünün,en kanayan yeridir bazen "Hayat".. 《☆》《☆》《☆》 |
İki kişinin biri gidiyor _______ikiden bir çıkınca yine bir kalır zannediyorsun,ama kalmıyor, yarım kalıyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey Yâr, Yarım, yârem, yârim olan yâr Sevdanın rızkı kesildi yüreğimde . Gel , Besle hüzün kuşlarımı ellerinle ... |
Seni sevmek.. Bir ateşi sevmekti.. Yanacağımı bile bile, !_______________Olsun dedim.. Yandıkça sevdim, Sevdikçe yandım... ~<♡>~~<♡>~~<♡>~ |
Yarasına son derece bağlı kabuk gördün mü hiç ? Yara iyileşir Kabuk düşer Sen ,kimin yarasına kabuk olursan ol Iyileştirdiğin an düşersin.. |
Üstüm ,başım en çokta zihnim sen kokuyor, Kokunu hiç hatırlamadan, Burnumda nasıl tütebildiğini açıklayabilirmisin bana ? ~♡~♡~♡~♡~♡~ |
Eskiler derler ya şuramda bir sızı var İşte tam şuracığımda Bir kuş çırpınışı Bir düğümlenmiş sözler yumağı Söylesem ağlar Söylemesem yar.. Rabbim şu içimde sızlayan acının nasibine yaz beni... |
Sen yoksun şimdi dünyam karanlık gecelere benzer Ömür boyu yaşantım düşe benzer Gözyaşlarım sel olmuş köpüren bir nehire benzer Suskun dilim mühürlenmiş kapılara benzer Düşen her sözde seni kaybettim hasretlik ölüme benzer Kalemimde mürekkebim gözlerinin rengine benzer O kadar büyük ki aşkın hiç bitmeyecek bir şiire benzer ve kocaman bir ömre bedel … |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sonra "canım" dedi, Aklımı yedim, canımıydım sahiden ?.. |
Dediler ki ; Hangi vakit ölmek istersin, Dedim ki ; Yar yüregimden hangi vakit giderse... ~/♡\~/♡\~/♡\~/♡\~ |
Gurbet neresidir diyene, O'nun olmadığı yer diyesim, O'nun olmadığı yer mi var diyene, kalkıp sarılasım var .! ~♡~♡~♡~♡~♡~ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dua dolu avuçlarla büyüyenin Amin’i başka olur… Sevgilinin hayaliyle yürüyenin Vuslatı aşka olur… |
Duamsa, Yüreğimde yar'sa, Özüme can'sa, Gelip geçen günden kime ne.? |
Gelemeyişine ; ______ Şiirde utansın / _______Şair de ,Kalem de ve / / Seni "özlüyorum" Diyen dilimde....// ❤/❤/❤/❤/❤ |
Sığmadık gönüllere, Sır olduk... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kirli bir çocuk yüzü oluyorum seni özleyince.. |
Ben öyle hüznümü anlatmayı sevmem. Pencereye yanaşır yıldızları seyrederim... Bir onlar Bir de Gözümden içime akıttığım yaşlar bilir... |
Alıntı:
|
Ne elemler yaşanır bu alemde Herkes kendi kaderinin içinde Herkes kendi imtihanlarının süzgecinden geçer,,, |
Sahi özlemek neydi? Hani sevdiğini görememe eksikliğimi Yoksa Boğazının kuruyup dilinin dolanma şeklimi Yada Ağlamak isterken kanatmak mı Göz bebeklerini |
Öyle bir geliyorsun ki aklıma, Bıçağın bıcağı bilediği gibi. Ve öyle çok özlüyorum ki seni, Tıpkı o bıçağın kemiğe dayandığı gibi... /♡\♤/♡\♤/♡\ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Herkez birbirini özler ,, Ama kimse arayıp sormaz // Sorduğunda Aklındasın,, Baktığında ise unutalı yıllar olmuş... ================= |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve bir duâ düştü dilime.. Ben seni bana sevdirene emanet ettim… |
insan yanında olduğundan değil ,, Kalbinde olduğundan emindir... klpp//klpp//klpp//klpp/ |
İyiki var dediklerim /Yanımda, Keşke olsaydı dediklerim /İçimde. Hiç olmasaydı dediklerim /Aklımda Hep olsa dediklerim /Kalbimde... |
Alıntı:
|
Seni tanımadan önce uykusuzluk nedir bilmezdim, Gözlerimi bir noktaya dikip, Dalıp dalıp gitmezdim.. Buğulu camalara kalp çizip,adını ,adımın yanına yazmazdım.. Şimdi bunların hepsini yapıyorum.. Çünkü ben seni çok seviyorum /imkansızım... klpp/ klpp/ klpp/ |
Bazen en ufak bir söze neden inciniriz bilir misiniz? Çünkü; sözün sahibi çok kıymetlidir |
Sana Kırgın Öleceğim. Hiçbir Selâ Kırgınlığımı Unutturmasın Sana.... |
Bir süre sonra insanlar pek de umrunda olmuyor.. Kimseyi değiştirmeye çalışmıyorsun..Kimin ne düşündüğünü, kimin ne yaptığını umursamıyorsun.. Yorulunca kendi kabuğuna çekilip o küçük dünyanda yalnız yaşamayı öğreniyorsun.. Anlık mutluluklar yaşayıp derin hüzünleri tek başına atlatmayı öğrendiğin vakit kimseye de ihtiyacın olmuyor.. "Siz buna yalnızlık diyorsunuz, ben ise huzur"... |
Sen şiirlerimi okuyup ağlıyorsan, Ben yazarken ölüyorum.. O yüzden yazdığım her şiirden sonra, Bana ellerine sağlık deme.. Anlasana be sevdigim, Yorulan ELLERİM Değil ki ,YÜREĞİM...:klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Seni sevmek.. Bir ateşi sevmekti.. Yanacağımı bile bile, !_______________Olsun dedim.. Yandıkça sevdim, Sevdikçe yandım... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yar'in muhabbetin den ayrı kalmakta Gurbet'miş___:klp: |
Ben bu gece çok şey yazdim Ama; Her şeyin adı /sensizlikti.. Bütün şair'lermi tanıyordu seni, Yoksa benmi buldum şiir'lerde seni Bilemedim..:klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Her insanın hayatında ödedigi bedeller mutlaka vardır, Kimisi çok iyi niyetinin bedelini öder, Kimisi merhametinin ve dostluğunun, Kimisi de çok sevmenin... |
SAAT: 11:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.