![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “Okur musun gözlerimden akan kelimeleri…?” |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Buraya bırakıyorum,,,, Gel al Gönlümü..... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ama işte Umut bu Bitsin deyince Bitmiyor.. ! Ali Lidar |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gitmekle gidilmiyor ki Gitmekle gitmiş olamazsın; Gönlün kalır Aklın kalır Anıların kalır. Cemal Süreya |
gün gelir incinirsin gün gelir unutulursun gün gelir adın anılmaz insanlar deryasında,,, |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. CANIM" ne güzel kelimedir öyle… İçinde insanın can’ı var, an’ı var, anı’ları var… |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hayat seni özleyecek kadar uzun değil, beni bekletme . . . ! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ne kadar seviyorsun dersen; “Nar” kadar derim. Dışımdan bir ben görünürüm, içimden binlerce sen dökülür… Attila İlhan |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Özlemek..! "Özlemek ölmekten iki harf fazla..." demiş şair... Bir eksik bir fazla ne farkeder..? Özlediğinde ölüyor gibi nefessiz hissediyorsan kendini, ve hâlâ çırpınıyorsa yüreğin aşka inat, boğazın düğüm düğüm olup gözlerindeki yaşlara engel olamıyorsan; İŞTE SEN, ÖLÜRKEN BİLE ÖZLÜYORSUN..! |
hayat öyle de geçiyor böyle de hayat senle öyle geceydi ya..... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalbi yorgun olanın, dili keskin olurmuş. Ya kalbi yorgunun yanında olmayacaksın. Ya da yanında olduğunun kalbini yormayacaksın... Serdar Tuncer |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “Gönlümden geceni senin sesinden duysam ya…” Arzu Camgöz |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Adına dua denilen yakarışlarına beni de kat, İçinde adım geçsin masumca. . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. GöRMeYiNCe TüKeNSeYDi SeVGiLeR,İnSaNLaR VaRLıĞı BoYuNCa GöRMeDiĞi RaBLeRiNe BöYLeSi BiR MuHaBBeT DuYaRLaRMıYDı Hiç? ...GöZüMüN DeĞiL GöNLüMüN GöRDüĞüSüN... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öyle çok kelamlara gerek yok, Sessizliğimin sesi, Dualarımın aminleri olsan yeter... |
Bir bekleyiştir; yorgun yılların üzerinden geçmesi gibi seni beklemek.. Parıldayan yıldızların etrafında çember olup kol kanat germesi gibi hayretlere gebe olmak.. Hani nerdesin? Neredesin? Yoksun ya da hiç oldun mu? Hepsi birer muamma, birer kayboluş. Yerime kimseyi koydun mu? ( snnclk ) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Şimdi Cümlelerle Oynuyor Beynim... Bu Oyunda Hep Düşüp Kalkıyorum... Her Yanım Yara... Her Yanım Vurgun... Harflerim Kırık... Kelimelerimin Kapısı Aralı... ... Her An Yazıya Dönüşmeyi Bekliyor İçimdeki Ses... Ne Konuşacak Kadarım... Ne de Susmaktan Yanayım... |
incitme hiç bir yüreği nur dolu sevgiyi aşk dolu bedeni bil ki inciyen yürek bir gün hesap verdirecek.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ezan'la sela'ya denk gelen anda, Bir yıldız kaydırıyorum gönlümün şehirinden.. Hadi kendini bana dile Yar . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Anladım şimdi neden, Avucumuzu açararak duâ ediyoruz. Bak istiyorsun. Râbbin iki avuçlarının arasına veriyor, Yârini.. " |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Beni yalnız üç şeye tutsak edebilirsin. Kalbine, duana, ömrüne ♥ :klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Özleyen belli eder eder; Ya uzaktan bir selam ile, Ya da yürekten bir dua ile. |
Zaten ruhumuz mülteci giyinmişti Züleyha... Niye ayaklarımızı kanata kanata, geldik buralara... Koşa koşa buralara gelirken, nereye gitsen de mültecisin deseydin ya... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hayat tam da şurası işte.. Ateş de orda, Kül de.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. BİR kalemde kırılır da hayat, BİN satırda yazılamaz yalnızlığın sancısı.. BİR dudaktan çıkar da ses, BİN yürekten çıkmaz hasret çığlığı.. BİR bakışta kalır da ilk an,... ......BİN bakışta bulunmaz heyecanı.. BİR elde tutulur da sevgi, BİN kolla sarılmaz aşk yarası... BİR nefeste verilir de can, BİN NEFESTE UNUTULMAZ CAN YARISI |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve bölünür hayatım kör bir bıçağın ucuyla tam orta yerinden ikiye: senden önce, senden sonra... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dokunmasın kimse sessizliğime..! Bırakın susuşlarımda eriyeyim AŞK diye diye..! Tüm dünya sağırken bu yüreğime..! Bir sen duysan diyorum şimdi vuslat niyetine..! Lâl olan bir dil taşırken ömürde..! Yine sen damlıyorsun ........ Hece hece yürek kalemimde şiirlerime..! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Her sabah seninle başlar Güneşten önce sen girersin içeri… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “ Düşmekte vardır vakti gelince ; Takvimden . . . Kaderden . . . Gönülden ” . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gece ile gündüz arasında, postacısıyız kendi ömrümüzün. İçimizde yazdığımız mektupları taşırız. Adresi belli olmayan umutlara. Hepimiz masa üstünde , boynu bükük kalmış birer kağıt kalemiz aslında. En çok ta sustuklarımızla...'' |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öldün mü ? Kaldın mı diye sorma bana..! Sen giderken ölen’de bendim. Kalan da….! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalbi kırılmış bir insanla konuşmak dikkat ister... Hangi cümle , hangi kelime kırıklarını sızlatır bilemezsin ... Bilemezsin kaç kez tökezlediğini ... Kaç kez düşüp düşüp kalbini kanattığını ... Cesaret ister... Sabır ister... Dikkat ister... Bir daha kırmadan... Kalbi kırılmış bir insanı sevmek Yürek ister… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben uzağı;gözün görmediği,kulağın duymadığı,adımların varmadığı yer olarak bilirdim... Meğerse uzak;yüreğin görmediği,duymadığı ve varmadığı yermiş... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir avuç "sen"doluyorusun yüreğime.. Yaşadıkça hayat buluyorum, Seninle.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İstiyorum ki; Eline, yüzüne, gözüne bulaştırdığın Amin"lerin olayım. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Aramızda suç gibi duruyor "uzak" ne ben bu yolu üstleniyorum, ne sen inkâr ediyorsun... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hayat bağıra bağıra susmayı öğretir insana … |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Uzak şehirlerin hasreti çöktü yine. Sahi yangınım, sen hiç özlemedin mi? |
SAAT: 11:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.