![]() |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne güzel sözdür, "Bana yaşattığının aynısını yaşa." Kimine dua, kimine beddua... |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve zamanla öğrendik ki; kelimelerin hisler karşısında hiç bir hükmü yoktur… |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Vur dilini damağına Bırak konuşmalar unutsun seni Sen dahil hatırlama sesini.. Dervişin Hu nefesiyle tutulsun harflerin Birbiri ardına kelimelerin dizilmesin.. Bir elinde âsa dilinde sukut Yüreğinde kuyuların derin ve soğuk halleri Musâ misali dağlara çıkıp, Yusuf misali kuyularda terbiye olsun yüreğin... Berre Bek |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Geceye, Yağmura, Yeryüzünde unutulmaya yüz tutmuş güzel hasretlere, Rüyalara, Bekleyişlere, Kalpten dile dökülemeyen cümlelere, İnce bir dokunuşla selam olsun.. |
Cevap: _inciten satırlar_ "Yaşamı görmek için ayna tutarız ağzımıza. Yaşamı göremesek bile, yaşadığımızı biliriz ayna buharlanınca." Elif Şafak |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğin kapısı vurmakla açılmaz; oraya yürek yoluyla varılır... Mehmet Deveci |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Oysa ne çok cümlem vardı benim. Her şeye inat, yüreğimi ısıtan ne çok hayalim...” Ahmet Haşim |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Hayatın en güzel anı her şeyden vazgeçtiğinizde, sizi hayata bağlayan birinin olduğunu düşündüğünüz andır." Honore De Balzac |
Cevap: _inciten satırlar_ ''çekilmez biridir '' dediler senin için.. olsun dedim, ben o'nu besmele bilirim..." |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] .../ Sen sen ol, sevdigini üzme !.. Kalem dertlidir yazar, dil sevdalıdır söyler . Ama yürek susarsa, O ne yazar ne söyler ..!!../... |
Cevap: _inciten satırlar_ Çırpınıp duruyorum... |
Cevap: _inciten satırlar_ “Her düştüğümde kalk diyorum kendime, kalk yenilme.” |
Cevap: _inciten satırlar_ “Kalbim, Ölü mevsimler gibisin, Bir şeyin görünmeyen iyi yanları gibi, Ama bitti mevsim, Bir başka yolcu yok sana, Fark etmez gibisin.” Birhan Keskin |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen o isen. Evet yani o beklediğim isen otur şuraya Evet evet oraya Avucumda yüreğimi ikram edeyim sana. |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ciğerimde bir kış soğuğu; gittiğin günün ertesiyim. İlhan Berk |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir masal gibidir hayaller bir varmış hiç yokmuş diyecek kadar kısa Varlığı olmayan kahramanlar rol alır. Senaryosu perdesi hayalidir... Gönlün alabildiği hayalin yaşadığı kadar belli belirsiz Biraz hüzün karışımı birazda mutluluk oyunu saklıdır içinde Tek gerçeği herkes üstüne giydirilen oyun kumaşını iyi taşır... |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üşüyüp ısınmak da bir nimettir. "Soğuk", insanın içinde olmasın.. |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Belki bizim de baharımız vardır.. Şu kış dallarının ucunda.. |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 2 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yaraların arasından en iyileşmezini seçmişim... |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen gitme ! Takvimden günler gitsin, ömrümden ömrüm ! Ama sen gitme ! Kâhraman Araz |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey Sol yanımın kalabalığın da ki eksiğim.. Yalnızlığıma armağan edilmiş fazlam... Yüreğime iliştirilmiş Gül-i Yarem... Söyle bana; Sen hangi Yar'aya vurulmuş neştersin... Hangi Günahın sevabı, Hangi Duanın Kabulüsün |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yine Kalemim Yüreğimin Sancılarına Esir Düştü |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen sığınmak istersin* Bir yüreğe… Anlık mı, ömürlük mü Ne istediğini bilemezsin. Geçmişte yaşananlar, Gelecekte olacaklar önemsizdir… O an için sığınmak istersin sadece… Belki yağmur dinene kadar, Belki de sonsuzluğa kadar…* |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen öyle özlenir ki insan… Özlenen bilse, yokluğundan utanır. |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Ne kadar uzak olabilirsin ki , en fazla elimle kalbim arası kadar.” |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sus dilim. Sus şimdi. zaman sükut zamanı… yüreğini sıvazla “ vâv “ ile, Sonra da gülümse “ elif “ bereketiyle… |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seni sessizken, Sadece önemseyenler duyabilir! Kırık Dökük |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Benim bu halim kafes de bulunan kuşa benzer. Eyy gönlümün kuşu gizliden uç o yare... __________________ |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sağ elimdeki senin! Tabi sol elimdekini kırmazsan... |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen ki dua idin, Ben sana amin olmak istedim.. |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nefes alır gibi özlediklerimiz, Bir ömür kalbimizde gizlediklerimiz var. |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalbin'de ilahi aşk olmayan yürekler'i taştan sayıyorlar.. Taş mısın Ey Can..! Can'a zarar mısın ... ? Yüreğime d/ar mısın ...? Elem Sönmez.. |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen sığınmak istersin* Bir yüreğe… Anlık mı, ömürlük mü Ne istediğini bilemezsin. Geçmişte yaşananlar, Gelecekte olacaklar önemsizdir… O an için sığınmak istersin sadece… Belki yağmur dinene kadar, Belki de sonsuzluğa kadar… |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Özlediğin, gidip göremediğindir; ama, gidip görmek istediğin.. |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çocukken bağıra bağıra ağladığın herşeyi Aklından siliyorsun da, Büyüyünce gizli gizli Ağladığın sebepleri, Yüreğinden silemiyorsun.! |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve; Hep bir bahanesi olur gidenlerin Geride kalanların duymak istemediği... Bedirhan Gökçe |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Düşmekte vardır vakti gelince, Takvimden.. Kaderden.. Gönülden... |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ciğerimde bir kış soğuğu; gittiğin günün ertesiyim. İlhan Berk |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Derdim bana derman imiş bilmedim..” Aşık Veysel |
Cevap: _inciten satırlar_ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Herkes değerini bilenin yanında kıymetlidir …” |
SAAT: 05:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.