![]() |
Alıntı:
Kim kurar böyle bir ünsiyet, gönül akar susar geçmiş... |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hadi insanın içi sızlar bazen kalbi sızlar hatta an gelir beyni bile sızlar Ancak hiç insanın ruhu da sızlar mı, deme Sızlıyor işte..! |
Sızlayan yürek benim, dert benim, keder benim... Hüzün müdür sensiz olmak, galiba bundan eminim... |
Alıntı:
|
Kimyâ Hatun sordu : - Ey Şems beni niçin görmemezlikten geliyorsun? Şems durdu. Sustu. Başını göğe, bakışını yıldızlara yönelterek: - Üç çeşit göz vardır. Ten gözü, Kalp gözü ve Can gözü. Ten gözünü tâ çocukluğumda kapattm, kalp gözünü çöllerde yitirdim, bir tek can gözüm var o da Mevlâna'ma bakar. - Bende seni görecek göz kalmadı..! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Önce Umut Verilir, Sonra Bir Harf Değiştirilip.. Unut Denilir...! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “İçimde bir yara var, hiç iyileşmiyor. Hep daha fazla deşiyorlar. Tuz basıyor zaman üstüne. Daha ne kadar canını yakabilirim dermişcesine..” |
''çekilmez biridir '' dediler senin için.. olsun dedim, ben o'nu besmele bilirim... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Lal oldu dilim dünyaya, konuşsam yağmur yağıyor. Sussam harf harf göl oluyor yüreğim , Anladımki sana susuyorum ömrüm.. Dua'mda ki , gözyaşım kadar edepliydi içime düşen aşk' ın Eyy benim beşeri aldanışım . Ben seni kalbime koyana sevdalıyım ...:klp::klp::klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Birazdan ölürüz belki, her yazdığımı veda say.'' |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kelimelerimle kala kaldık ortada Sessiz, kimsesiz Şimdi hangisine baksam, yalnızlıktan dem vuruyor Dokunsam, ihanetin dökülecek harf harf. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ‘’Ben sana bakınca dolardım bulut gibi. Dolardım da bir türlü yağamazdım…!’’ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öyle çok kelâmlara gerek yok, Sessizliğimin sesi, Duâlarımın amin'leri, Olsan yeter siyahım.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsan bazen yağmur olup yağası geliyor. Gönül şehrine doğru... Yada demli bir çay içesi geliyor. Deminde demlenmek için Ve bazende suskun bir şiirin satır arasında olmak istiyor. Hiç yazılıp okunmamış gibi. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hangi ilaç iyi gelir yürek yarasına...? Hangi merhem tüm kırılmışlıklarımı onarır...? Hangi silgiler siler söz sıyrıklarımı...? Yürek yarasının şifası varmıdır....? Ya özlemin...? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen insan Sessiz bir yer arıyor... Düşünmek istiyor... Düşünüp... Susmak istiyor.. |
Suskunluğun asalettir. Adın günüme berekettir. Aşkın tanımı seni sevmektir. İlle de sen ille de sen... ( snnclk ) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen yoksun ya! Dalından uçup gitmiş bir güvercinin , Geride bıraktığı yaprak gibiyim..! |
Yokluğun ateşten bir gömlek giydirmesin Rabbim... Seninle dünyam değişir, olur bana cennetim... ( snnclk ) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ah şu başını alıp gitme duygusu yok mu ? Arada bir yoklar ya insanı... Yoklar da... "O" yokladığıyla kalır, Kişi yoklandığıyla...!!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir. Güzergah bellidir ama dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir.. “ Şems-i Tebrizi |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Beni güzel hatırla! Bunlar son satırlar… Farzet ki, bir rüzgârdım, esip geçtim hayatından.. Ya da bir yağmur sel oldum sokağında Sonra toprak çekti suyu… Kaybolup gittim, belki de bir rüya idim senin için. Uyandın ve ben bittim. … ` Orhan Veli Kanık |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey soluma düşen ince sızım, öyle tepkisiz kalma... yaktığın 'yürektir' çıra değil. Nazım Hikmet Ran |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Şiir diye yazdığım ismine de, Şiire düşen izine de kırgınım... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Benimle yaşlansana? Kitap okurum, çay demler, şiir yazarım sana. Ha birde, her sabah için şükrederim, sonra gözlerine bakar 'Amin' derim. Amin, bu günde gördüm seni, bu günde güzel geçecek demek ki.. 'Ben herkes gibi değilde, duam gibi severim seni. Kalbimden, gönlümden kopan gizli saklı sözler gibi.. Kim duasını sevmeden diler ki..?? ~Elif Şafak~ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Biz üç Kardeşiz: MutLuLuk, Acı ve ßen . Hergün SakLanbaç Oynuyoruz.MutLuLuk Hep Mızıkçı SakLanıyor Bizden. Bazen Ben Ebe OLuyorum Acıyı BuLuyorum. Bazen 'De Acı Beni buLuyor SakLandıqım Yerden. Bazen MutLuLuqu BuLduqumu Zannediyorum, Çanak ÇömLek PatLadı Diyor Acı SakLandıgı Yérdén. Gün Bitmek Üzere. MutLuLuk Yine OrtaLarda Yok ! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Pek bilmem Gelene hoş sözler söylemeyi. "Hoş geldin" derim hoş gelirse kulağına.. Hep gidenler olunca, Gitme demeyi iyi bilirim ama.. Gelme hiç, Gitme dedirteceksen bana... |
emeğine yüreğine sağlık su damlam her söz beni benden alıp götürüyor bir yerlereklpp/ |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Tozlu bir kitabın satır aralarında saklı kalmış yaraya dokunabilmektir bir insanı anlamak.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Herkesin Bir umudu vardır Bir savaşı Bir kaybedişi Bir acısı Bir yalnızlığı Bir hüznü... Çünkü herkesin bir gideni vardır İçinden bir türlü uğurlayamadığı... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kaçarsın her şeyden; Hüzünden. Acıdan. Geceden. Gidersin ardına bakmadan. Bıraktığını zannedersin birçok şeyi, Hüznü, acıyı, geceyi… İstediğin kadar kaç, İstediğim kadar git. Şunu bil ki, Asla uzak olmayacaktır kalana. O sevda, O yürekte durdukça. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. O " Acı, çektikçe uzar mı ? " dedi.. Öteki " Acıyı, şikayet ipiyle çekersen uzar, sabır ipiyle çekersen kısalır . " dedi .. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsana imtihan olarak özlemek yeter! Bir şehri, Bir sesi, Bir nefesi. Cahit Zarifoğlu |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kimin bedduasıydın da Geldin düştün içime Ama bilmez ki o ah eden Bedduayı duâ ettim gönlümde...!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Her kalbin yaşamak istediği bir mevsimi vardır. Renkleriyle boyanmamış bir tablo çizer ve korkar silinmesinden Hayali bir şiiri vardır satırları okunmamış duyan olmamış. Uzun bir yolculuğu vardır adımlamaya başlamadığı. Bir umudu vardır umutsuzluk içinde. Derin bir sükutu vardır kelamın son cümlesinde Bir de hasreti vardır.. Yüreğini paramparça eden...:klp: |
Dünyayı bu duruma getiren nedir bilir misin.. Yarım işler, Yarım konuşmalar Yarım günahlar, Yarım iyilikler Sonuna kadar git be insan... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Duaya durdu gözlerim Nereden tutsan kopup kopup eline gelir...cam kırıkları gibi darmadağan yürek toplanır mı? dedi İnsan cevabını bilmediği soruya ne diyebilir ki...Rabbim yardım etsin diye duaya durdu gözlerim |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yaşadığın hayal kırıklığı ve yorgunluk,Bir müddet sonra geçiyor.Hatta her şeyi unutup, hayata sıfırdan başlamak ta mümkün. Ama birine inanmak meselesine gelince, Bunun için birkaç hayat daha lazım kuşkusuz... |
SAAT: 15:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.