![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ölü kuşlar çırpınıyor göğsümde.. Umutlar, içimin insanlarına "k ı r g ı n".. |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman. Ama bugün cumaymış, yarın cumartesiymiş, çoğum gitmiş de azım kalmış, umurumda değil |
-Nasıl geçiyor hayat? -Ç i z g i ç i z g i. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. KURAN* ~Okunmazsa Mushaf kalır ~Okununca Kuran olur ~Anlaşılınca Beyan olur *YAŞANINCA İNSAN OLUR* Senai Demirci [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Karanlık bir dehlizde dolaşırcasına Bir fener gibi aydınlat yaşantımı... Gönlümü inciten bu satırlara Merhemim ol ki dindir sızımı... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Sonra içime ve hatta dışıma kapandım. Küsmek gibi bir şey. Bir çeşit gölge fesleğeni. Bir çeşit olmayan hayat.“. |
Beklerim ben... Bekleyenim SEN olduktan sonra... Yolum aydınlık, günüm parıltılı... Işığım SEN olduktan sonra... Severim çiçeği, böceği, kuşu, ağacı, Sevilen SEN olduktan sonra... Bakarım göğe, ulaşırım yıldızlara, Tutunacak tek dalım SEN olduktan sonra... ( snnclk34 ) |
Gece uyuyamayan insanların,🌙 Gündüze sığmayan acıları vardır. |
Sükut diye bir defter buldum... Aklımı , Ruhumu , Kalbimi , İçinde SAKLIYORUM ... ! |
“Göğüne değil, yönüne değil; kanadına küser bazı kuşlar.” |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen keder "Kader" olur... Bazen kader "Keder" olur... Anlarsan "Rahmet" Anlamazsan "Heder" olur azizim...! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Almış başını gidiyor yüreğim... "Nereye"dedim. "Sen herşeye karışma"dedi.. |
Ya Gidenlere Denk Geldik Hep, Yada Hiç Gelmeyenlere. Ve Gelmeyecek Olanlara.. Gerçekten Seveni Hiç Sorma.. Bir O Kaldı..Hep Aklımda Yüreğimde Ve Dua'larımda.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Kalbe dokunmasını biliyorlar, ama kırarak… |
incine incine anlıyor insan öğreniyor/biliyor insan tek Rabbine güvenip dayanmak gerektiğini,,,, |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Farzet ki; Sevqi'ne Muhtaç, Fakir Biriyim. . Zekat oLarak Yüreğini __Verirmisin..!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İçimde yığınla susmuş cümleler var. Bin parçaya böldüler gönlümü. Şimdi koyu karanlıklardan başka kim anlar beni.. |
yürekte olanları Allah bilir kul değil görse de eksik görür içine gizlenmiş kelimeler bilirsin ki Rabbe aşikardır dua dua olur dökülür kelimeler hüzünle,,,:-) |
Alıntı:
c*c*c*c*c*c*c*c*c* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İradem hiçliğe süzülen ırmak, Ben benim demeye mecal kalmadı.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ağrımasa bilir miydim, Yüreğimin yerini... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. // Bir gece vakti !. . . . Sessizce ve utanarak, ____Ellerimi semaya tutarak.. Rabbim'e söylüyorsam, . . . Seni nasıl sevdiğimi__ Bütün kelamları beyhudeye vurarak !.. Diyorsam sadece Ya Hak !.. _____Anla artık , . . . Seni nasıl Rabbim'den istediğimi__// |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “Göğüne değil, yönüne değil; kanadına küser bazı kuşlar.” |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Beş yıldızlı bir acıdır; adına ''özlemek'' dedikleri. . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yok yok ! Hayli zaman oldu Örümcek bağladı hatta Yüreğin kilit tutmaz yanları bile... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Serçe Kadar Yüreğimin, Gökyüzü Kadar Sancısı Var ... Şaşırdım Hüznümü Nereye Bıraksam ...?!... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Üzülme değmez sözünü duymaktan sıkıldım. Değmeyenlere zaten üzülmem. Üzüldüğüm şey; Değmeyenlere, yüreğimin değmiş olması.” Cemal Süreya |
. . .Sen ayrılığın acısını sevgilisini Medine'ye gönderen Mekke'ye sor... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sor gücün sormaya yetiyorsa var mıymış, gönlümü bin parçaya böldüğünün bir sebebi..! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hüzün, ara ara çıkarılıp bakılacak bir resim değil bir "hal" dir yüreklerde |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “Ben hep inandım ve inanıyorum duaların uzakları yakın kıldığına, yürekleri bir tuttuğuna… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazen ona birşeyler yazarsın.. Yazar siLersin, yazar silersin.. O hiçbirini okumamış olur; ama sen hepsini söylemiş olursun. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yaşadığın hayal kırıklığı ve yorgunluk,Bir müddet sonra geçiyor.Hatta her şeyi unutup, hayata sıfırdan başlamak ta mümkün. Ama birine inanmak meselesine gelince, Bunun için birkaç hayat daha lazım kuşkusuz... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bahtıma sükut düştü düşeli; Muhabbet demledim yüreğimde… Sustum…! |
Ettiğim dualarımın karşılığıydın... Bu biçare gönlümün ince sızısıydın... |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ne kadar kısa yazılmışsa bir şiir,, sevdası o kadar büyüktür yazanın.. Kelimelere boğmaz sevdasını yüreğinde yaşar ince ince.. Arada vurur efkarını kaleme.. Kalem yazar.. YAZAN ağlar..! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Artık yeşerecek bir dalım yok Yağmurlar yağsa da hoş,yağmasa da... |
Alıntı:
Aslında siteye ara ara giriyorum. Bi bakıp çıkıyorum : ) Mısraları beğenmenizi şükranla karşılıyorum. Teşekkür ederim :) |
SAAT: 09:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.