![]() |
İncittim mi ben seni...? Bazen olur öyle... Bak ben köklerimden koptum. Gıkım çıkmadı sana." |
Sende, hiç ben kalmadıysa; Ömrümüde al git.. Üstü kalsın.. |
____Giderken ,agız alışkanlığıyla ; "Görüşürüz" demiştin ya, Ben hala o sözün nöbetini tutuyorum.. |
___Ey yar !___ Topla yüreğimin acı/larını ,tesbih taneleri gibi !.. Sonra çekeyim seni bir Lam /Elif gibi.... |
Özlemek dilin ucuna yapışmış bir kere.. Sen birde burnunda tütmesi ne demek bir bilsen.. |
:klp:____Bu aralar Ellerim hep üşür benim.. Doktor "Kansızlık"der ____Ben "Sensizlik"derim...:klp: |
"Aklıma hep bu saatte geliyorsun... Bu saatte işte; Az önce, şimdi, biraz sonra... Hep bu saatte..." |
:klp:____//zaman'la Değil , Dua'yla Beklenir Gelen.. "Gelmeyecek olsa bile"____// :klp: |
Bir diyar severek Oralı olamaya ugraşmak gibi Sonra gitmek, giderken üc kere donüp geriye bakmak gibi... Gözden kaybolduğunda da aklında saklamak gibi bir şeydir seni sevmek ... |
Canımı Canın da can eyleyen de biliyor ! Ben seni gözlerinden öte Ebabil kanatlı sözlerinden öte Ben seni zümrüt işlemeli yüreğinden öte Ben seni benden öte seviyorum ... |
SAAT: 06:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.