![]() |
Diyemediğim hallerim var.. Dökemediğim cümlelerim.. Sus turdum herşeyi... Hayy dan gelip, "HÛ"ya gidesim var... Hüzn-ü dökmeye mecâl im yok... Dikenden kurtulup, "GÜL"e kavuşasım var... |
Dil harap, Gönül yorgun, Hüznü'me Dua sürdüm sabır taneleri ile... Cana telaş düştü, Göze ateş, Kalbe gâm çöktü... |
Özlem'i anlat demişsin, "Yokluğunun imtihanı" desem Yeterli mi...? |
Arafındayım senin..! Vuslatı ahir, Dünyası zehir.. İçi ateş, Etrafı su.. Bir sen yaşıyorum ki, Sevmekle ölmek arası... |
Âh! "O" kahrolası ben; Yine, iki büklüm sevdanın ayak ucuna düştüm! |
Alıntı:
|
Kelam-ı Hakk'a Sığınıyorum.! Müteccir Yüreğimle Kendime Yorup Ayetler Örtüyorum Gözlerimin SEN Bakan Kısmına Yâr İnşirah Diyorum İNŞİRAH ! İla Rabbike Ferğab Kalbime ! -Ve Yüksek Bir Çığlıkla Suküt'a Eriyorum '' Umut Etmekte İbadettir'' Diyorum ! |
Inciten satırlar yazıyorum gunlugume Hece hece satır satır okursan sasarsin Işte bende boyleyim Biraz çılgın biraz hassas ve her şeyde mantık süzgeci ile bakan bi okadar da anac Ben beni üzen herkesi af ediyorum.ben öfkemi kırgınlığını Allah'a havale ettim.o bana yeter inci inci göz yaslarim süzülürken Allah'ın korumasına sığındım Rabbim bana yeter diyebiliyorsak işte bu imanımızın güzelliği olsa gerek |
Neyin var diye soruyordu, Eğildim Ve fısıldadım kulağına ; Şuramda ıslak , Nemli , Kocaman bir sensizlik var... klpp/klpp/ |
İki tesbih boncuğu arasında Bir kalp kaç kez çarpar, sayamıyorum. İkrarâ'ın sükutu oluyor suskunluğum. Az ve öz olan bir anlayışla ve kıbleye doğru bir bakışla seni anıyorum. Andıkça çoğalıyor anlamların. Adın ki sonsuzluk... ...RABBİM... |
SAAT: 15:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.