![]() |
Aşk ile yandım, hakikate erdim' diyenler göreceksin. Bil ki: sesleri çıkarsa yanmamıştır, olmamıştır. Yananın sesi çıkmaz, nuru gözükür. / Muhyiddin Şekur |
Yoluma çıkanlar kısmetimdir, Payıma düşenler nasibim.. Ve sahibim Allah'tır.. Yolumu o çizdi,yönümüde elbet gösterecektir.... ___////.....:klp: :klp: :klp:.....////____ |
Herkezden ,herşeyden geçerde insan, Bir yüreğinden gidemez..Bir de yüreğindekilerden.. Herşeyi,herkezi unuturda insan ,Bir yüregini unutmaz,birde yüregindekileri.. Ne çekiyorsa insan yüreğinden cekiyormuş ...Yürek işde !!! Hem çeker hem çektirirmiş.. Yüreğimiz kadar insanız hepsi bu____// |
Sanki dedi bak tam şuramda, Sol yanımda kalbimin altında ,bir yer eksik atıyor.. Sonra bu kadar da kalmıyor, "o" eksiklik bütün ruhuma doluyor... |
______De ki kıyamet kopuyor, Cevabım hazır ... _____Seni sevdiğim günden beri ; Canım ahiret sorgusu veriyor ... |
Bir ses beklersin .. Bilirim ..!! Rüzgarına kanat ___Çırpacak .. |
Rabbim, Ne zaman kalbime baksa Seni görür ! .. Bundan büyük duâ mı olur.!? |
___Ben hiç bir papatyanın yaprağına kıyamadım; Severse yüreğimde, Sevmezse uzağımda olur.. Dedim...!!! ______o kadar..... |
____//oysa ben sırf senin canın yanmasın diye ; Soluma yatmadığımı bilirim..____// |
____Ey can... Hiç kimseye hak ettiğinden fazla değer verme... Ya onu kaybedersin____ Ya da kendini mahvedersin... Sonra da herşeyin arkasından bakakalırsın____ |
SAAT: 06:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.