![]() |
__Gel hadi... Sensiz günler sol yanıma yazılı. __Gel hadi, Her şey hazır..! Duâlar ilk günkü gibi... |
Ömrümü toplasan .. Bir "vuslat"etmiyorum.. Hangi Aşığa sorsan cevabı "Hazan" Mecnun "İmtihan" Leyla "Sabır" diyor...!! |
Sonra bir yudum kahve tadında gülüşlerin geliyor aklıma Bir insan diyorum bu kadar güzel mi güler ? Acılarını gizlercesine, Kalbinde ki yaraları saklarcasına...!! |
Bana harflerden ve kelimelerden arınarak “gel”… Kalıplardan kurtul, kâlbinle “gel”… Kâlinden sıyrıl, hâlinle “gel”… İster bu âşk'ın ‘Sen’ hâli ister ‘Ben’ hâli olsun… “Gel"diğin zaman; ne ‘Sen’ ne de 'Ben’ olmayacağız burada… O hâlde sadece “gel”… İster 'Sen'inle “gel”… İster 'Sen'siz… Yeter ki “gel”….. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Yaklaşıyoruz hayatın ikindisine Biraz daha yaklaşıyoruz Bir el uzatımda Akşamın alacasındayız Çok yarımlarla gidiceğiz Bitirilmemiş sözcükler Tamamlanmamış konuşmalar |
""İki damla göz yaşı düşer , Seni yazdığım kağıtlar üstüne .. Gitme yüreğimden , Buz tutar bütün çiçekler , Diyebilseydim .."" |
~~Benim şiirlerimin noktası da imlası da sensin. Yüzümün nidası da, avuçlarımın duası da sensin.! ~~ |
Benden kaçan kurtulan yüreğim, Geri dönmüyor artık... |
Mezar taşıma 'çok öldü ama ilk kezmiş gibi gömüldü' yazmalı..' |
İnsan saramadığı yarayı saklarmış Bazen bir gülüşün içine gizler Bazen de derin bir sessizliğe kundaklarmış |
SAAT: 19:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.