![]() |
Ah ömrümün ikindisi Akşamdan sonraki güneşim.. Amansız kanar yarelerim. Nerelerdesin... |
Lâl kesildiğim yâr, Dilimin susup, yüreğimin yandığı yâr. Söyle! Dilim anlatamazken bende ki seni, Gönlüm anlatabilirmi ?? Gönlümde ki Seni !! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “Baktım sana kırgın değilim, dargın değilim.. Kısacası artık ben sana, hiç bir şey değilim.” |
Gözden ırak olanın, gönülde işi ne dedi şair... Gözümle gördüğüm için; Gönlümün sözleri değil mi bunca şiir...? |
Kimse elindekinin değerini bilemez , sahip olduğu sürece .. Ama birgün elinden uçup gittiğinde , tek bir söz kalır ; " Keşke..! " ~♡~♡~♡ |
Yaralı bir türkünün,en kanayan yeridir bazen "Hayat".. 《☆》《☆》《☆》 |
İki kişinin biri gidiyor _______ikiden bir çıkınca yine bir kalır zannediyorsun,ama kalmıyor, yarım kalıyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey Yâr, Yarım, yârem, yârim olan yâr Sevdanın rızkı kesildi yüreğimde . Gel , Besle hüzün kuşlarımı ellerinle ... |
Seni sevmek.. Bir ateşi sevmekti.. Yanacağımı bile bile, !_______________Olsun dedim.. Yandıkça sevdim, Sevdikçe yandım... ~<♡>~~<♡>~~<♡>~ |
Yarasına son derece bağlı kabuk gördün mü hiç ? Yara iyileşir Kabuk düşer Sen ,kimin yarasına kabuk olursan ol Iyileştirdiğin an düşersin.. |
SAAT: 12:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.