![]() |
Üstüm ,başım en çokta zihnim sen kokuyor, Kokunu hiç hatırlamadan, Burnumda nasıl tütebildiğini açıklayabilirmisin bana ? ~♡~♡~♡~♡~♡~ |
Eskiler derler ya şuramda bir sızı var İşte tam şuracığımda Bir kuş çırpınışı Bir düğümlenmiş sözler yumağı Söylesem ağlar Söylemesem yar.. Rabbim şu içimde sızlayan acının nasibine yaz beni... |
Sen yoksun şimdi dünyam karanlık gecelere benzer Ömür boyu yaşantım düşe benzer Gözyaşlarım sel olmuş köpüren bir nehire benzer Suskun dilim mühürlenmiş kapılara benzer Düşen her sözde seni kaybettim hasretlik ölüme benzer Kalemimde mürekkebim gözlerinin rengine benzer O kadar büyük ki aşkın hiç bitmeyecek bir şiire benzer ve kocaman bir ömre bedel … |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sonra "canım" dedi, Aklımı yedim, canımıydım sahiden ?.. |
Dediler ki ; Hangi vakit ölmek istersin, Dedim ki ; Yar yüregimden hangi vakit giderse... ~/♡\~/♡\~/♡\~/♡\~ |
Gurbet neresidir diyene, O'nun olmadığı yer diyesim, O'nun olmadığı yer mi var diyene, kalkıp sarılasım var .! ~♡~♡~♡~♡~♡~ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dua dolu avuçlarla büyüyenin Amin’i başka olur… Sevgilinin hayaliyle yürüyenin Vuslatı aşka olur… |
Duamsa, Yüreğimde yar'sa, Özüme can'sa, Gelip geçen günden kime ne.? |
Gelemeyişine ; ______ Şiirde utansın / _______Şair de ,Kalem de ve / / Seni "özlüyorum" Diyen dilimde....// ❤/❤/❤/❤/❤ |
Sığmadık gönüllere, Sır olduk... |
SAAT: 05:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.