![]() |
Alıntı:
|
Seni tanımadan önce uykusuzluk nedir bilmezdim, Gözlerimi bir noktaya dikip, Dalıp dalıp gitmezdim.. Buğulu camalara kalp çizip,adını ,adımın yanına yazmazdım.. Şimdi bunların hepsini yapıyorum.. Çünkü ben seni çok seviyorum /imkansızım... klpp/ klpp/ klpp/ |
Bazen en ufak bir söze neden inciniriz bilir misiniz? Çünkü; sözün sahibi çok kıymetlidir |
Sana Kırgın Öleceğim. Hiçbir Selâ Kırgınlığımı Unutturmasın Sana.... |
Bir süre sonra insanlar pek de umrunda olmuyor.. Kimseyi değiştirmeye çalışmıyorsun..Kimin ne düşündüğünü, kimin ne yaptığını umursamıyorsun.. Yorulunca kendi kabuğuna çekilip o küçük dünyanda yalnız yaşamayı öğreniyorsun.. Anlık mutluluklar yaşayıp derin hüzünleri tek başına atlatmayı öğrendiğin vakit kimseye de ihtiyacın olmuyor.. "Siz buna yalnızlık diyorsunuz, ben ise huzur"... |
Sen şiirlerimi okuyup ağlıyorsan, Ben yazarken ölüyorum.. O yüzden yazdığım her şiirden sonra, Bana ellerine sağlık deme.. Anlasana be sevdigim, Yorulan ELLERİM Değil ki ,YÜREĞİM...:klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Seni sevmek.. Bir ateşi sevmekti.. Yanacağımı bile bile, !_______________Olsun dedim.. Yandıkça sevdim, Sevdikçe yandım... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yar'in muhabbetin den ayrı kalmakta Gurbet'miş___:klp: |
Ben bu gece çok şey yazdim Ama; Her şeyin adı /sensizlikti.. Bütün şair'lermi tanıyordu seni, Yoksa benmi buldum şiir'lerde seni Bilemedim..:klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Her insanın hayatında ödedigi bedeller mutlaka vardır, Kimisi çok iyi niyetinin bedelini öder, Kimisi merhametinin ve dostluğunun, Kimisi de çok sevmenin... |
SAAT: 07:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.