![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hüzün uğrarsa bir gün gönlüne, Bilki, o gönül Rabb'inin elinde, Duâ bekliyordur Yaradan. Gönlü hüzünlü olanın dostu, Allah'tır demişler. Öyle ya, deniz gecenin içinde, gece denizin içindedir. ||Rüveyda Yağmur |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazen sadece onun sende bıraktığı izIeri özIersin, Her şarkıda ayrı bir hatıra sakIıdır sanki; istesen de silemezsin.. |
yüreğine sağlık su damlam özenle yaptığın her paylaşımında bizlerden bir şeyler varklpp/ |
Alıntı:
Bazen ,,,bir yazının satır aralarinda buluruz kendimizi sanki bizi yazmıslar gibi.. Allah razi olsun ..klpp/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ömür denilen, iniş çıkışlı bir yol, Sanmaki düşmezsin, Bi düşene sor... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çiçekli Duâlar serpiyorum yüreğimde açılan yaralara, İyileşiyorum sonra.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “Ne kadar uzak olabilirsin ki , en fazla elimle kalbim arası kadar.” |
Tozlu bir kitabın satır aralarında saklı kalmış yaraya dokunabilmektir bir insanı anlamak.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öyle Yoruluyorum ki Bu Hayattan , Bazen Kapatınca Gözlerimi , Açasım Gelmiyor..!!! |
Sevda gözlerin buluşması değil Gönüllerin bir olmasıdır... |
SAAT: 09:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.