![]() |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Gönüller arasında öyle bağlar var ki bir gönül inciniyor bin gönül sızlıyor.” |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve bir cümle teselli ediyor beni, gönlüme bir damla ferahlık getiriyor; "Vardır bunda da bir hayır..." |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İsim nedir ki, Bulutlara yazılır geçer. Yüzüm nedir ki, Akar suya çizilir geçer… Ömür nedir ki, Kurulur bozulur geçer. Sevda nedir ki, Dokunursun süzülür geçer. Şiir nedir ki, Sezilir geçer. İnsan nedir ki, Bir şeylere sevinir, üzülür geçer. |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dargın kalbin, durgun olur dili. "Varmayın üstüme..." |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğimize iyi gelen şeyler bazen uzakta, bazen yakında, bazen de içimizdedir. . . Mehmet Deveci |
Cevap: Gönül Estikçe Nerdesin be gönlümün nuru? Biliyorsun ki ben seninle varım. Doğmayacaksan gönlüme... Ben ne yaparım? Yetiş ey gönlümün nuru yavaş yavaş sönüyorum... |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gerek var mı yanmalara yanıpta kül olmalara. |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir kere de arayıp, Ne var ne yok özledim desen . . . |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Beklemek neyi beklediğini bilmeden. Gün günü ay ayı kovalarken, Beklemek bir vaktin doluşunu…” Sezai Karakoç |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğin neyle doluysa, o taşacak elinden dilinden... Ne kadar gizlesen de, sızacak bir yerinden. . . |
SAAT: 13:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.