![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ___________Yorgun Cümlelerden İbâret Değildir Şiirler. . Bir Yazanı Vardır, Bir Yazdıranı . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gidenin önünde durulmuyor ki Kalanın yarasını sarasın " :klp: :klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yüreğimi Dualarla Sarıp Ebedi Susasım Var... Hadi ..! Amin'le Sükûtumu Ruhum Şad Olsun... Hadi..! Hatmet Surelerimi SeLa'm Duyulsun... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gönül mabedimin yaralı mahremi. Yüreğimin sesi. Sen hala arafta gezinirken. Ben tavaf ettim gönül kâbeni. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Senin için yapraklarını koparttığım papatyalardan özür diledim dün gece... "Haklısınız" dedim... "Ne sevdiği belli ne sevmediği..." cicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sen dua gibi gel... Ben kapıyı açtığım da, yüzümdeki tebessümü amin'lerden say ... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sonra geliyor umutlarından öpüyor değil mi ? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dedi ki Dua'n Çok Uzun Sürdü... Dedim ki Beni İnciten Herkese Dua Ettim!!!!... |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ama artık gitmek geliyor içimden Bir sabah masmavi bir bulutun peşinden, Dönüşü olmayan yerlere.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sen say ki, Ben hiç ağlamadım Hiç ateşe tutmadım yüreğimi . |
SAAT: 10:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.