![]() |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "İnsan taşıyamadığı yükü indirir kızım" derdi ANNEM..... Kiminin gönlüne ağır gelirsin, Kiminin ömrüne. Kiminin yoluna ağır gelirsin, Kiminin mendiline. Kiminin dününe ağır gelirsin, Kiminin gününe. Kiminin öğününe, Kiminin düğününe... Boş ver umutların pusulası şaştı diye üzülme. Acılar da, sevinçler de adımlar da, ritmler de dengi dengine... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "İnsan herşeye alışıyorda; Varlığına alıştığı kişinin, yokluğuna ALIŞAMIYOR..." |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gülüne sahip çık cancazım, o kendini güçlü sanıyor ama, bir rüzgârlık cânı var.. hep uzaktamıdır renkli çiçekler tıpkı özlemler kadar kırılgan ve bir o kadarda beklemekten yorgun yürekler. ahirete vurgun bülbül misali tüm yalnızlıklar :! |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalbinin en mahcup yerine gitmek, Yürüyüşlerin en güzelidir. İbrahim Tenekeci |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Küçük bir mutluluk istiyorum O kadar küçük olsun ki Istemesin kimse onu benden... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Biz hep kalbimize bağdaş kurup oturan, sessizliğimizle kaldık... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Okuyarak öğreneceksin ama severek anlayacaksın...! 💕 Şems-i Tebrizi |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seni s/aklıyorum kuru yapraklar arasına, Kimse bilmiyor ..! |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazıları " özledim" diyemez... Açar ellerini "duâ" eder... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kelimeler kifayetsiz kalmaz aslında, Sadece insanlar yazamazlar yutkunduklarını. |
SAAT: 04:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.