![]() |
Yürek yangınıdır bu sönmek bilmeyen Alevler ortasında kalmış, koparır bir feveran.. Ne yana çevirse başını yoktur gelen giden Yan sen kendine yüreğim, kendi derdine yan... |
"Beden yorgunluğunu iyi bir uyku alıveriyor da, gönül yorgunluğu: Uyurken de yorgun." |
Bir şeyi murâd etme Olursa inâd etme Hak'tandır o reddetme Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. O'rası neresi.? "Burası 'sen. :klp: :klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gözlerimin yaşı, ömrümün azabı... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gidiyorum yar! İçim köz. Sözüm söz. Gidiyorum! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Susacaksın dedi şair. O gün bu gündür şiirler kendi kendine yazıyor hasreti... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir " Özlemim " Var. Bin " Vuslata " Değişmem.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. . .. .... Dile sükût düştü.. Kalbe hâr... Akla yine yâr...." |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Selâm Olsun Gözümüzün KARA__________ sından Gönlümüzün DUA__________ sını Okuyanlara ......:klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bana şiirlerden bir yuva yap Aşk yüreğimizde DUA Gök kubbede yükselen AMİN olsun . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. DUA'' olsam, dökülsem dilinden... Sen ''AMİN'' desen, o an kabul olsam...! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sırat’tan incedir sevda köprüsü Beraber geçelim tut ellerimden. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Rabbim, Gözlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayrları görmeyi ve Her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et..! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yüreğimin Selâsı... Sadece Yüreğinde Okunsun YâR... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Diyorumki Yar; ♥:klp::klp::klp: Ellerimi tutan ellerin cennet'e götüren rehberim olsun... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “Aşığın hayalidir, yârin Duâ'sında âmin olmak.” |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hadi şimdi, ellerimiz arasında bi ayet terlesin ; Vallâhu meas sâbirîn sevgilim, Vallâhu meas sâbirîn.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ellerimi tutarsan, Dünyam ısınır benim...:klp::klp::klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Rabbim, Gözlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayrları görmeyi ve Her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et..! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Olacak duâm olsan, Amin desem... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ağlayasım var, bahanem olma…! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yine Bir 'Âhh' Koptu İçimden . Hâyr'eyle Allah'ım . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Özledin mi beni, dedim. Sustu ! Nefesini en derinden aldı ve Özlenmez mi, dedi !” |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Herşeyin hayırlısı dedikleri, Benim için "sen" olmalısın! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Mektup mu gelirmiş masal olmuş yardan? İn göğsüme, dön göğsüme ey kalbim, Ne bekler unutulmuşlar, unutmuşlardan? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Canımın içi dese bana Canımın acısını unuturum, haberi yok....:klp::klp::klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sana b/aktım, gök/yüzünü gördüm.. Önü ay, ardı tutulma.. Öncesi elest, sonrası cennet.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. O yüreğindeki acı mı? diye sordular… Hafifçe tebessüm ettim; "Hayır” dedim. “O benim imtihanım !” :klp::klp::klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Adın Düştü Gönlümün Mısır Makamına Dualar Dizdim Adını Her Anışımda DedimKi Adını Allah'ım Adını Ömrüme Eş Adımı Da Gönlüne Aşk Diye Yaz !klpp/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kimileri Cânım, Sol Yanım. Kimileri De Sabrım Sanki İmtihânım..! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Beni görüp yüzün öte dönderme Yine benim gönlüm sendedir sende .... Pir Sultan Abdal |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sorma...!!! Neden..? Gülümsediğimi Say'ki duâm'da adın geçiyor... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Özlemden söz etmeden olmaz. BENİ ÖZLEDİNMİ diye yazılır SENİ ÖZLEDİM diye okunur Beni özledin mi.? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Neyin olur dediler.. -Gülüşüne gönül semaverim'de şiirler demlediğim olur, dedim... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Seni soluma düşürende biliyor Bu yürek hüznün kederin memleketi |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sen gidersin ⁉ Bana sadece hüznün kalır Solumda bir yaran kalır.. Sen gidersin...?¿ .....Öyle İşte |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yâr dediğin ; Can yarası değil, Can yarısı olmalı. :klp::klp::klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dünyayı geçtik biz Gurbanım Nasipse mahşere yürüyeceğiz Seninle el ele...... |
kimilerinin yaşadığı sancıları içindedir dışardan bakan elalem yüreğinin yaralarının kanadığını nereden bilir |
SAAT: 05:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.