![]() |
'Belki'' dünyasında.. ''Keşke'' kokan havayı solurken.. ''İyi ki'' dediğim tek nefesimsin.. |
Kadınlar bir çınara yaslanıp, yaşlanmak ister. Erkekler ise bir papatya kokusunda şifa bulmak. Adam kadına çınar, Kadın adama papatya olduğu sürece, Ne papatya incinir, Ne de çınar devrilir.. |
_____sen ki verilmiş sözüm, edilmiş yeminim.. ______ |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Birgün yine biz Yarimle ikimiz... |
mdnwb6Ne Gariptir ; DiLimden DüŞmeyende Sendin DiLine DüŞemediğimde .. _//_❤_//_❤//_ |
Ey Sevgili! Hüznüme üşüşen aminlerin tecellisini Dualarıma k'atıyorum. Salavatla, Sûkutu giydiriyorum ömrüme! 《♡》《♡》《♡》 |
Benim en sevdiğim söz “sen”den duyduğum “ben”dir. Özdemir Asaf.... ~ 💞 ~💞~ 💞 ~ |
gidersen; sürgün olurum hüznün gölgelerine puslanır düşlerim. gidersen; yaşanmamışlıklar kalır elimde, geri dönmelerine kilitlenirim. gidersen; güneş çeker elini gündüzlerimden, boynu bükülür, yarım kalır gülümsemelerim. /// :klp: /// :klp: /// :klp: /// |
Gönülden yüreğe akarsa sözler Taşar durmadan okyanus misali Ya yüreğine hakim olacan Yada yüreğini verdiğine sahip daim ola. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sırat'tan incedir sevda köprüsü Beraber geçelim tut ellerimden.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "insan ancak kalbi ile baktığında gerçeği görebilir, Gerçek gözle görülmez .." |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu kadar uzakta olup,Kalbimde uyuman ne tuhaf ... klpp/ ~klpp/ |
Kalbimdesin, dedim En sevdiğim yer, dedi. klpp///klpp///klpp/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Seninle ölmeye geldim. Ateşsen yanmaya. Yağmursan ıslanmaya. Soğuksan donmaya geldim. Ey Yar! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ya Canım Elini Tutmak İsterse.. |
"Hayatımın Baharı" derdi hep..... Artık hayatlarımız SONbahar.! O................orda Ben..............burda |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Nâsibini kendin arama. Nitekim Rabbin, nâsibinse Fizân’dan alır, yolcu eder kalbine. |
Herşey kalpde başlar, kalpde biter.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. RABBiM öyle bir eş nasib et ki bana Sevgi sözcükleriyle birlikte ayetler döksün yüreğime.. |
Bir tebessüm Bir dua Beklendisiz yardım Söylenmiş güzel bir cümle İnsandan hiç bir şey eksiltmez,,,:) |
Sana benim gözümle kim bakabilir... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gözlernin içine bakıp da, Nerde kaldın özleminden, Öldüm öldüm dirildim deyipde,, Sımsıkı sarılasım var.... klpp/:klp:klpp/:klp:klpp/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sen öp. Geçmezse o da Yaramın ayıbı olsun... " |
"Giden ömürden gitsin, gönülden gitmesin" |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben o yâre dağlar kadar gücendim dedikleri,, |
Ben ladesi senin yüreğinde bıraktım; Kim elini uzatsa " aklımda" diyorum... Aklımda... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Şiirler hep kağıtlara yazılmaz .. Dudağı omzuna dokunur "şiir" olur yüreğin okur... |
Önden buyur yüreğim, yolu sen biliyorsun.. |
Halen varsa azıcik hatırım, _______ //Rüyama gelde öyle giiittt.. Dokunuyorsa sana sözlerim, ______// Al kelemi kırda öyle giiittt.. Bilirsin yokluğun cehennem bana, ______// Bari kalbimi alda öyle giiittt.. Kor ateşlerde yanarken bedenim, ______// Bir damla su verde öyle giiittt.. klpp/♡klpp/♡klpp/♡klpp/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. 💚 Ne zaman düşecek olsam, Bil ki gözlerine bakacağım..."♥ 💚 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir kadın için dünya cenneti dağ gibi duran bir adama yaslanmaktır.:klp: |
Yar ...// Vebali boynuna , Yüreğine bir dün bıraktim, Şimdi; Gögsümdeki ağrının günahı kime yazılsın ___ |
Uzakların sesi yok yakınlar ise yorgun Ne hasretimi duyarsın, Nede haberin olur özlediğimden.. :klp: :klp: :klp: |
Bendeki yerini bir bilsen , beni memleketin ilan ederdin ... //:klp://:klp://:klp:// |
Yüreği kendine benziyen insandan vezgeçemiyor insan diyordu "Şimdi" Gelememeyi sen anlat, Gidememeyi bana sor...! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Nasıl bir yar/asın ki kabuk tutmuyorsun .. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. " Öyle çok sevilir ki bazısı, Gönül de verilir ömür de..." ... |
Sen benden gideli çok olmuş , Ben sadece seni , uğurlamaya kıyamamışım , Hepsi bu .... |
Son dileğin ne diye sorsalar ____ Can "özüm"ün gönlünde "YARRR "__ "Avuç"larında "Dua" ____ Yüreğinde "Nefes" olmayı dilerdim... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Adımı sesince duymaktan vazgeçtim, Sesini duysam, susacağım. |
SAAT: 05:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.