![]() |
vuslat yakındır sevda ağacında yananlara güneş değdimi yaprağa meyve verir aşk dalında havası gözler suyu sevgidir insan fıtratında muptela oldukmu aşka sebep istemez bu sevdaya |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir Yangın Geçiverdi Yamacımdan. Dedim “ Kimi, Nerde Arayayım?!..” Dedi “ Kır! Aşkı Kır!..” Kıramadım... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey Goncasında... Gül Derleyemediğim SEVDÂM... Sadece Sen... Dediğim Gün... Ben Bitmiştim... |
kalıcı olamayan/lar el olup gider yürekten sel olup gider |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. .Ve; Bir gün birisi gelir Gülüşü ile seni araf'a düşürür .! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sen imkansız dersin, ben amin derim... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Geleceğim yanına , Bir güneş batımı bile olsa, Düşüreceğim gölgemi yanına , "yar", |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İki nefes arasına sakladım seni.. K a d e r. deyip konuştuğum, K ı s m e t. deyip sus'tuğumsun.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Senin aşkın ile züleyhalar Yusuf kokar... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve Ben Seni, bir 'AMİN' içtenliğinde Sevdim... En büyük şahidimdi Seni düşünüp sonra yüzüme sürdüğüm Ellerim.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Yüreğini gök belleyip çarpan bendim..." |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sabır Yüz Sürmüş Yüreğimin Kıyılarına Kalem'e Dur Denmiyor Gönlü Güzelim Araf'ta Kalmak Gibi Yokluğun Dinlesen EyvALLAH Sussan EyvALLAH. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Nasıl anlatayım ki şimdi Gönlün, Gönlüme, Bir hoş gelmişti...!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Âh yar, Gel yazıl alnıma bir secde vakti. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazen;sahip olduğunuz tek şey, Güzel günlere olan inancınızdır...:klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yakın olana uzak düşmek... _____ "Hüzün" olarak yeter insana..._____ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Elimi ; Yüreğime koyduğumda, Kelimeler'i Nereye koyacağımı bilemedim... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sevginin mesafesi yoktur ____Neredeysen Orada gelip sana dokunur... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben, sana; "kırılmamak için" beklerim! .. Ben, sana; "gücenmemek için" beklerim! .. Ben, senden her gelene; "can-baş üstüne" derim! .. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gülüşünden okuduğum binlerce şiir var... Gözlerini sorma, onlar güneş tutulması... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. GeL...Bir Bakara suresi al beni gözlerine... Fetih gibi dikelelim kalk hayatın karşısına.. Toplayalım kalan kırıntılarımızı yerden, ... ... Sayfa sayfa, cüz cüz tut elimden... Kevser kevser sürsün yalnızlığımız... Ve Gülüşün geceme dolunay gibi, Sebeb-i meddi dir hayatımın... GeL Hatmedelim M u t l u l u ğ u defalarca...♥ |
Adabı vardır aşkın, Önce sevmeyi bileceksin, Sonra sevdiğinin arkasında durmayı... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Edepli adam/lar; Ebediyyen iyi Anılırlar, Yusuf gibi... ____ve !!! Sabır/lı Kadın/lar; Mutlaka kazanırlar, Zülayha gibi.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğim ile aklım arasında kalacağım her durumda gönül gözümü açık eyle Ya Rabbi.. |
Dünyanın en güzel hissi; Sen ona bakarsın ve o sana çoktan bakıyordur... |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben Hakkımı Sana Emanet Ettim Ya Rabbi.. Sen de Hak Edene Helal Et.. |
Yine Bir 'Âhh' Koptu İçimden . Hâyr'eyle Allah'ım . . |
Dilimi susturdum sadece... Yüreğim hâlâ bildiğini okuyor... |
Hiç bir zaman doğru insan çıkmaz karşına... Ya zaman yanlıştır,ya da insan... |
Gönül gönülü bildi mi, Sözcüklerin cimri lütfuna muhtaç, Olunmaktan kurtulumuştur,bir defa... Gönül gönülü bilmedimi kelimeler, "Beyhudedir beyhude..!" |
Gülüşünden okuduğum binlerce şiir var... Gözlerini sorma, onlar güneş tutulması... |
Sessizçe çekip gidiyorum şimdi , Sessiz ve kimliksiz.. Belki yine gelirim sesime,ses veren olursa bir gün... |
bir gün yarın belki bir yıl sonra vuslat olur dediklerimiz meğerse anılara yazılmadan mâziye hasret olarak yazılıp gitmişler,,, |
Şiir susunca mısralar gözden dökülür. Yüreği YÂRDA olanın, Kaderi YÂRDAN sorulur... //___ ❤___// |
Yüreğine sığınabildiğindir memleket... Yoksa, heryer gurbet..! |
Bir ince iştir, yaşam dediğin..! "Sana" yürümek düşer. Çünkü, Yol olur yeryüzü, yürümeyi bilene. Yeter ki vakar olsun duruşun, Özlemli olsun, yürüyüşün, "Yürümek" kavlin olsun, Ahdin olsun, Vefan olsun..! |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nûn (ن), Mim'e (م) uğradı; idgam oldu, Nûn (ن), Be'ye (ب) uğradı; iklâb oldu, Nûn (ن), Sin'e (س) uğradı; ihva oldu.. Ben, Sana uğradım; izhar oldum... |
Kaç damla yağmur sonrası biter hasretin.. Söyle ! Vallahi de sayarım ...... |
İnsanın ömründe Bir Hira'sı mutlaka olmalı,, Birde azık getiren, Hatice'si... |
"Bir gönüle girmek nasiptir, Orada kalmak ise marifet." [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 05:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.