![]() |
" Sol "sizde Nota olabilir,, Bizde yangın yeri...! 💕/💕/💕 |
Bir dünya insan, bir insan dünyam. |
Eğer eşlik edecekse adıma soyadın, Ahiret'e kadar Allah için senindir sol yanım. |
Ne güzel şeydir birine "Canımın Yarısı" diyebilmek O'na içini döküp, hem ağlayıp hemde gülebilmek. O'nu sonsuza dek sevmek ne güzeldir ... |
Yüreğinin dağlarında , ______yaşlanmak isterderdim.. ____^__ En sevdiğin çiçek gibi.... |
" Ölene kadar geçineceğin kişiyi, yorulana kadar ara." |
Aklım hiç bulunduğum yerde değil , ____ya seninle ___ya da seninle olmak istediğim yerde...!! |
Ah şu sol yanım yokmu, Hasretime ______ Hasret katıp banamısın demiyor ... !! |
Kararlıdır KASIM ....!!! EYLÜL EKIM Gibi nazlanmaz öyle Giderken öyle kapıyı çarpar da gider, Soguktur KASIM...!!! Sıkı giyinseydin der, Şemsiyeni yanında taşısaydın der, Güneşime aldanmasaydın der.. Vedalar KASIM...!!! Bir yanını alır da gider...!!! Ayrılığın yükünü , Hissettirir de gider.... |
Haram olsun dedikleri şey sendin galiba, Boğazımda değilde , yüreğimde kaldın... |
İçine işler ya, Sesi, Gülüşü, Bakışı , Ve sen hepsini, Tek tek özlersin ya İşde öyle bir şey....! |
Göğsümde sensizlik diye Bir mevsim var Özlemden dallarım kırılıyor...!! |
Soluklandığım yerle , Soluğumun kesildiği yer aynı....! |
İstanbul 'da bir semt adıymış " vefa" Öyle diyorlar ... Ah gözlerinde istanbul saklı yar, Söyle bana bakışların ne vakit " vefa" ya çıkar....!!! |
Biliyorum kırk kere gelsen Kırkında da kırık bırakacaksın ..!! |
Yılları eksilten bir zulum var aramızda Ayları affetsem günlerin hatırı kalır Geceleri affetsem sabahların ahı ...!! |
Elveda demiyoruz El-vefa diyoruz Çünkü vefası olanın vedası olmaz...! |
Adını bilmediğim o şarkılardan , Birtanesi gibiydi ...!! Arasam bulamam , bir daha denk gelirmiyim bilemem...!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Rabbim sevgimizi de bizide ayirmasın hiç bir zaman inşaAllah...c* |
Kalbimi yoran herşeyi Hayra yordum....!!! |
Oysa insan en çok yaşamak Istediği , yürekte Ölürmüş...!! |
Biz birbirimizi , Beraber gitmek istediğimiz O yolda kaybettik....!! |
Ekim ' de biter Yine Kasım gelir biliyorum . Yağmurlara çı/kasım Gökyüzüne ba/kasım Herşeyi bıra/kasım gelir....!! |
Söylesene hangi sözün incitti de beni Sensizliğe Mahkum ettin... Ardında koskoca bir harebe bırakıp Ansızın , zamansız ellerimin arasından kayıp gittin... |
Onca kapıdan geçerdin de , Bir eşik durdurur seni.... |
Gelllll Yoksa, vuracak beni 'Hasretin' bir tenhada.. .. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yollarım kapalıydı zorlamadım, öldürdüm çiçeğimi yaşatamadım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öyle Acıdır ki Bazen, Kalbinin İçindekini Uzaktan Sevmek.. |
Alıntı:
Bir, İki, Üç.. Biter mi hasretin.....!! |
Dokunulmasa da, Görülmese de; Kalpte yer verilir bazısına, nedensiz....! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey Sevgili!. . Yıkasım Var Tüm Hayallerimi...! Yerinden Sökesim Var, Söz Anlamaz Yüreğimi...! Kırasım Var , Sana Yazan Şu Yürek Kalemimi...! Yakasım Var, Sana Yazılan Tüm Şiirlerimi...! |
Bilirim buz dağıdır özlem eflatun sabahlarda bilirim kulaklarım çınladığında özleyenim vardır uzaklarda ve yine bilirim ki özleyenim ÖZLEDİĞİMDİR aslında... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Zor durumda kaldığın her zaman, Kafanı yana çevir, Ben orada olacağım.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazı yürekler vardır içine dünyayı sığdırır, bazı yürekler vardır sevdasına sarılmaktan kaçınır. |
SAAT: 05:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.