![]() |
Cevap: ~ÖyLe~ "Yazgın benden öteyse eğer, Yaması gözyaşlarımdan duâlar sürerim sana!!.." ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayata yüreği ile bakan bir insan, gözleri ile bakan binlerce insanın göremediklerini görür.. ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsana en çok şiir yakışıyor Sonra yeryüzüne yağmur, gökyüzüne mavi… ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Adını yaşamak koymuşuz ya, kulak asma. Bizimkisi ayak sürümek dünya toprağında. Murathan Mungan... ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yoruldum bulutları kirpiklerimde taşımaktan. ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Örselenmiş bir kuş konuyor kalbime, bu gökyüzü yeter bana diyor… “ Bilal Tırnakçı ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hani derin bir nefes alır, nasıl sevdiğini anlatacak uzun bir cümleye niyet edersin de.. Hep kazâya kalır ya. Öyle işte Bekir Develi ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “ Hiçbir şey yapmadan da yorulabiliyor insan, Düşündükleri ağır geliyor meselâ. . . ” ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Acıların ağırlığı kıyaslanmaz, herkes kendi taşıdığı yükü bilir . ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Gel, Kurumuş kirpiklerime Bir yağmur gibi dökül." ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''Bazen Öyle Acılar Çekersin ki ; “Mutluluk Nedir” Diye Sorulduğunda , Açıp Sözlüğe Bakarsın . . !'' ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ' Elimi bastırdım kalbime, yerinden çıkmasın diye Görüyor ama görünmüyordum Vardım ama yoktum Gölgeydim sadece.. Nazan Bekiroğlu... ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsan Hüznünü Sayfalarca Yazabilir, Mutluluğu İçin Dakikalarca Kahkaha Atabilir Ama Acısını Uzun Uzun Anlatamaz.. ''Öyle İşte'' denir.. ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Bir göz bir göze neler ɑnlɑtır bilmem ɑmɑ; Bir söz bir gözü yıllɑrcɑ ɑğlɑtır. ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ " Bir çift gam çiçeğidir gözlerin, Öyle içli öyle yumuşak öyle derin.. " ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] önüm arkam sağım solum..yok be!!!!öyle.... |
Cevap: ~ÖyLe~ Ve en çok seni özledim ben. Karşı komşunun sokağa çıkacağı zamanı beklemeni. Her teyzeyi annen gibi sevmeni. Sanki ayıpmış gibi kimselere söylememeni. Ve o bisikleti ilk gördüğünde koşuşunu. Yağmurlu bir günde annenin elinden yediğin ekmeği. Islanan sokaklara bakıp duygulanmanı. Yaz akşamlarında oturduğun kaldırımı. Seni bir kez daha görmek isterdim. Hiç konuşmadan. Kısa pantolonlu siyah beyaz halini Bir lokma boyunu Diz çöküp yere sımsıkı. ama çok sıkı Sarılmak sana Gözyaşlarımı omuzlarına bırakıp gitmek istiyorum şimdi Sana kim olduğumu söylemeden. arkama bakmadan Ağladığımı sana göstermeden Seni çok özledim Ama çok özledim Çocukluğum! Ceyhun Yılmaz |
Cevap: ~ÖyLe~ söylediğin son cümle hala kulaklarımda... ellerim boşlukta... yüreğimse ağyar ateşlerinde yanmakta... sustum.! ekber-i sûkut hallacında... kalakaldım...... gidişinle bıraktığın hasret otağında yar..! ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Sen yoksun ya; kuşların sesi kesildi, bugünümden ömür eksildi, deniz bile dalgasını geçti buralarda... ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben soramam, sormakta istemem. Ama ya Allah sorarsa? -ki soracakta.. ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yürek "Ay"gibidir.. Vakti gelince tutulur ...” ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..Arada bir kanar yarada bir alaz sancı... ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Vedalar ancak güzel yürekleri acıtır…” ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ömür Bir Gül Gibidir Belki Solmaz Ama Her Gün Bir Yaprağı Dökülür.. ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Koparılan çiçeği suya koymak kadar gereksizdi Kırılan kalbe sunulan özür... ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben hala her şeyi sana anlatacakmış gibi biriktiriyorum.... ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Dilini Kalem et, Göz yaşını Mürekkep; Bir duyan ve gören var elbet; Yeter ki istemesini bil, Dua et...! Şems-i Tebrizi ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öylesine derin , öylesine sessizdir ki , Bazı insanların acısı ; Hasreti ; Gece kadar zifiri , Bir dilsiz kadar sessiz ve suskun . . . ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gönül sevmek isterse bulur binbir çare... ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Güya ben varmışım... Öyle... |
Cevap: ~ÖyLe~ Senin yanında mutsuz olmaya bile razıyım ben. Yeter ki yanında olayım. Öyle... |
Cevap: ~ÖyLe~ ÖYLE dıye dıye BÖYLE Gecıyor zaman,usulca,hunharca ve amansızca... |
Cevap: ~ÖyLe~ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Benden kaçan kurtulan yüreğim, Geri dönmüyor artık... ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ insan bazen öyle bir dolar taşar ki bütün hüzünler gönülde dile gelir |
Cevap: ~ÖyLe~ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Birbirine bakan iki kapının ardındayız ama ayrı ayrı…* Biri açacak olsa; diğeri hemen ürküp, kapıyor kapıyı. ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve benim, birdenbire senin yüzünü değil, gözünü değil, sesini göresim geldi. Nazım Hikmet ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gönül ne kadar “affet” dese de, kırgınlık bâki kalıyor bazı meselelerde ... ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ kırılır insan içsel kanar insan hiç bir şey demek insan,demek istemez kendi kendine yaralarını iyileştirmeye çalışır,,,,,Öyle,,,, |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gözden uzak olan; Gönüle hasret, Dile duâ olurmuş!. ~ÖyLe~ . . . |
Bazen sözler Tükenir Öyle dersin sadece... |
SAAT: 04:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.