![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir derdin, sıkıntın olursa ara demiştin... Özledim! . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ne Kadar Derin Ağlasan Da Yanakların Islanmazmış Büyüyünce, Haberin Olsun Ben Büyümüşüm ANNE... Öyle . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İki asır arasında "Araftayım" Birine gidemiyor, diğerine sığamıyorum... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öyle bir sessizlik ki benimkisi. Dışım sükût ; İçim kıyamet!.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. yürek burkuyor değil mi? akılda varsın, ömür de yoksun !.. .öyle . . . |
insan ne olmak istediği yerde nede tutunmak istediği gönülde olmuyormuş öyle |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hayat ,bazen böyle işde, Sevmediklerinle yaşar, Unutamadıklarınla ölürsün... . . . Öyle. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazen sadece yaşarsın, Ne umut edersin... Ne beklersin.. Ne de ölürsün.. Öyle işde.. . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yarım kalmaya ayarlı her şey, Tamamlığın,yok bu dünyada "Giden ömürden gitsin"dedi meczup Gönülden gitmesin... Öyle . . . |
Bileydim Ayrılık var Öperdim gözlerinden . . . Demiş şair bizede âh düştü.. Öyle. . . . |
Bazen vedalar, Sevgisizlikten değil, Caresizliktendir... Öyle . . . |
Sesini diyorum En çok ben duymalıyım Hatta önce ben Bilirsin "KISKANIRIM" Gökyüzünden, Yeryuzünden, Herşeyden, Sesindeki Huzuru hiç kimse bilmesin Kıskanırım ~öyle~ . . . |
Bazı şeyler dilediğin gibi olmuyor, Mesela /#özledim.. Üstelik hiç bir amacım yok Ama /acım çok.... ~Öyle~ . . . |
Gönlümün sızısını alıp giderim... ~öyle~ . . . |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] En son ne zaman baktın gökyüzüne? Hadi;gece deme gündüz deme... Gönlünü göğe armağan et; Çocuklaş,kabuk bağlasın geçmez dediğin yaraların. Hiç değilse iki dakikalığına |
~~~viranedir şimdi, Vaktiyle saray eylediğin gönlüm ~~~ ~öyle~ . . . |
Uzak diye bir yer , İmkansız diye bir şey yoktur.. Herkez cesareti kadar,adım atar, Ve umudu kadar yaşar...! |
"Şimdi nerde olmak istersin" diyenlere, "Şöyle samimi bir duanın içinde sıkışıp kalasım var" diyorum... ~öyle~ . . . |
İzle beni "HAYALLERİM" gidiyoruz; umudunu kırma, sanma ki ömür boyu hep böyle kırılıyoruz... "HİSLERİM" sen en önden yürü, bu kez gittiğimiz yolu bilmiyoruz... "KALEMİM" sensiz olmaz biliyorsun. Az neşelen Herşeyi Baştan Yazıyoruz... ~öyle~ . . . |
Birini seviyorsanız O'nu Allahtan isteyin. Kalpler Allah'ın Elindedir. Hz. Mevlana |
Hayat başlar ve biter ! Nasıl başlayıp nerede sona erdiği değil, ikisi arasına neler sığdırılabildiğin önemlidir". ~öyle~ . . . |
Seni bekleyişimin adi yok; Sadece yüreğimde lal olmuş duamsın... ~öyle~ . . . //🌷//🌷//🌷// |
“Vedalar ancak güzel yürekleri acıtır…” ♡~♡~♡ |
"/..dedim, sen de burada kal herkes bir ağrıya misafir" ~öyle~ . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yokluğuna küsmüştüm, sonra sen geldin" ~öyle~ . . . |
Dokunamadığım bir elin Her gece avcunda uyuyorum ben.. ~öyle~ . . . |
“Gönüller arasında öyle bağlar var ki bir gönül inciniyor bin gönül sızlıyor.” ~öyle~ . . . |
Alıntı:
|
Bu dünyadan göcüp gittiğimde, Yazdığım tüm şiir'lerde, Beni sende,seni bende okusunlar.. _____// ve vasiyetimdir son cümle Ne kadar da "çok ...,,,,"sevmiş...,,,,"" //" O" nu ,, Desinler...:klp: ~öyle~ . . . |
Kısa Bir Cümle Ve Şiir İle " SEN " Dedim, Nokta Koydum Gönlüme ________________Mahşere Dek yüreğimdesin...! ♥ ~öyle~ . . . |
Her şeyden iki tane yok Kalpten de ...!:klp: |
Her şey geçmişte kalıyor ama ; Hiç bir şey geçmiyor ...! ~öyle~ . . . |
Yolun ,yüreğime açtığın yara kadar açık olsun.. ~ Öyle ~ . . . |
Gereksiz insanların yakınlığı gibi ,ihtiyac duyduğumuz insanların uzaklığı da bir imtihan !!! ~öyle~ . . . |
Hiddetinle Gönlüme çarptıktan hemen sonra Nasıl da İncİ İncİ Damlıyorsun Bir bilsen....! ~öyle~ . . . |
İnsan kaybettiklerini özler, vazgeçtiklerini değil. ~öyle~ . . . |
Padişahım lütfedip mesrur-u şad eyle beni Nâ ümidim, bir nazar kıl bermurat eyle beni Hatırımdan bir nefes gitmez dua-ı devletin Sen de ey kân-ı kerem lütfunla şad eyle beni !!1 ey deli gönül ! nasibe kilit vurulmaz ,,,, anahtar sırrın sahibindedir |
Sadece satırlara dökülenleri mi "Şiir " sanıyorsunuz ? Şiir gibi susma/ lar var... ~ öyle ~ . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Pençere önünde ki kuşlar gibiyim , İçerisi kafes,dışarısı hayli acımasız...! ~öyle~ . . . |
Özledim diye haykırmak varken , Sadece gözyaşlarımda sakladım, Ben seni... ~öyle~ . . . |
SAAT: 06:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.