![]() |
kimi anlar insan öyle kaçmak ister ki her şeyden herkesden hatta kendinden bile,,,, |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] _______H A S R E T________ Kah dilimin ucunda, Kah kirpiğimin... ~ÖyLe~ . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "YAZMAK" aslında susmaktır, kelimelerin kifayetsizliğine.. ~ÖyLe~ . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalbim bugün annesiz bir çocuk, Kimsesiz bir ev gibi sessizim... ~ÖyLe~ . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen Bana Şiir Yazdığını Sanıyorsun... Oysa'ki Her Satırında... İçimde Olan.... Kırık Dökük Hüznümü Onarıyorsun.... ~ÖyLe~ . . . |
Ey Dinmeyen Sızım, Gönül Hırsızım Ne Zaman Teslim Edeceksin Acaba Sendeki Beni.. ( snnclk ) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ”Aradığını bulmaktan çok, bulduğunun kıymetini bilmek daha önemlidir.” La Edri ~ÖyLe~ . . . |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsan nereye kaçabilir ki içinden. ~ÖyLe~ . . . |
Öyle Gözden uzak olunca da Kolay unutulmuyor ki O şimdi kuşları Başkası gülsün diye uçuruyordur... ~ÖyLe~ . . . |
Öylesine bakıyorum hayata, Tutunacak bir kimseyi arar gibi... Beklemek mi marifet bilmiyorum? Sensizlik tıpkı vuslata hasret kalır gibi... ( snnclk ) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [CENTER][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] BİR KUŞUN KALBİNE YASLANIP AĞLAYASIM VAR BUGÜN |
ÖYLE SEVMİŞTİM... Bir kış günü sıcacık sobada pişen kestanelerin tadı gibiydi seni sevmek... Güzünde, baharında, yazında, kışında Dört mevsimi çizmekti duvarıma seni sevmek... An olur hüzünlenirdi yüreğim, sığmazdı hiçbir yere... Alırdın avuçlarına, salardın beni gökyüzüne... Ve ben sonra seni kuşlara anlatırdım.. Onların cıvıltısı pencerene yayılırdı. Bir kırlangıcı düşün... Ya da bir martıyı... Veya yüreği incinmiş bir serçe... Bilmez misin ki zavallı kalbim, Kapında hep divane el-pençe... Hadi neredeysen çık gel artık... Ve ben bir kez daha seni 'Öyle Sevmek' istiyorum... ( snnclk34 ) |
Gönülde tüter .. İz kalmış yerden .. ~ÖyLe~ . . . |
Ben mi !? Bıraktığın gibi. Bildiğin gibi. Biraz eksik, Biraz yarım gibi. Hiç yokmuş da Gelirsen var gibi. ~ÖyLe~ . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Merhemi olmayan bir hastalıktır __________ HASRET Su bile acıtır Geçtiği yer yaraysa!... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gittiğin yerlerden yaz bana, Canıma okur gibi okurum... ^/öyle/^ . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben senden başkasına kapı nasıl açılır; Bilmiyorum ki.! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ancak yürekten tutan.. Yürekte tutunur..! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dönüp geriye baktığımız vakit, kırdıklarımız görünüyor da, bizi kıranlar hiç görünmüyor." İbrahim Tenekeci ..öyle.. . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sen beni hiç hatırlamadığın için Unutmuş da sayılmazsın Üzülme ! |
hangi gün geri döner hangi anlar tekrar yaşanır hasreti çeken bilir ... çektiren değil,,, |
Alıntı:
öyle ........ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsan saramadığı yarayı saklarmış, Bazen bir gülüşün içine gizler, bazen derin bir sessizliğe kundaklarmış... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gözyaşlarının %1 su %99 duyğudur .... Öyle . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsanın düşünenleri olmalı; Merak edenleri, Hesapsız Kitapsız değer verenleri, Uzakta olunca özleyenleri, Sesini duyunca sevinenleri olmalı Dualarına katanları , ...Öyle... . . . |
Daha kaç gece bekleyeceğim seni Gel artık... Özlemler sırdaşım oldu açamam derdimi kimseye Bil artık... Güvercinler yuvadan uçtu gitti, gelmez oldu. Bari SEN gittiğin yerden Dön artık... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Bir yürek üşürse Kaparmış kapılarını.." ~ÖyLe~ . . . |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bilmez misin iki gözüm; Gözü arkada kalanın, Gönlü bir adım bile atmaz... ~ÖyLe~ . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Senin Göğünden Benim Göğsüme Düşen Hırçın Bir Damla.. Bazen Gözlerime Nem... Bazen Yüreğime Gökkuşağı.. Öyle işte.... ~ÖyLe~ . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öyle Bir Şiir Yazardım ki Sana YaR; Harflerine Asardın Kendini... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Oysa ki ..! Kalbimi ne yana çevirsem, yanar... Külleri hep Sana eser... Öyle . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Onlar sevmeyi yanyana olmak sanıyorlar.. Seni ona onu sana getirmeyen yollarında bir bildiği vardır elbet.. 'Fii kalbi ilel kalbi minel kalbi sebila' Sonra mı ? Sonrası kalır bazen.. Yutkunup kalırsın ve beklersin.. Nefeste alamazsın ya hani sonra! Sonra ÖYLE İŞTE... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalbi kırılmış bir insanla konuşmak dikkat ister... Hangi cümle , hangi kelime kırıklarını sızlatır bilemezsin ... Bilemezsin kaç kez tökezlediğini ... Kaç kez düşüp düşüp kalbini kanattığını ... Cesaret ister... Sabır ister... Dikkat ister... Bir daha kırmadan... Kalbi kırılmış bir insanı sevmek Yürek ister… Öyle . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İki nefes arasına sakladım seni. Kader deyip konuştuğum, Kısmet deyip sus'tuğumsun... ♥ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Olması gereken en güzel yerdesin. - Duâ'mdasın Öyle . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Tesbihte hata olmaz ; Adın doksandokuzda tıkanır... "Üç harfli" suretler belirir surelerde , ...Yokluğuna malûm olur gözlerim... Dilim , Rahmet okur ardından ; Üç "kul" bir "el"... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Şimdi Allah'a emânet ol, ötesinden kıskanırım seni. . . Öyle . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben ... Ve umudum ... İki sahipsiz sandalye gibi Sessiz ve kimsesizdik bugün... Öyle . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kelam-ı Hakk'a Sığınıyorum.! Müteccir Yüreğimle Kendime Yorup Ayetler Örtüyorum Gözlerimin SEN Bakan Kısmına Yâr İnşirah Diyorum İNŞİRAH ! İla Rabbike Ferğab Kalbime ! -Ve Yüksek Bir Çığlıkla Suküt'a Eriyorum '' Umut Etmekte İbadettir'' Diyorum ! Öyle . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Beklemeyi bilen kalp taş olmayıda bilir... dünyada olmak acıdır.. öğrendim... Öyle . . . |
SAAT: 06:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.