![]() |
Hangi yaşta ölürsek ölelim bitmemiş cümlelerimiz olacak.. ~öyle~ . . . |
Sevmek için sebep aramadım hiç / samimiyeti yetti "Kalbime" ... ~öyle~ . . . |
İnsan bazı günleri , kitap arasında kurutup saklamak istiyor.. ~öyle~ . . . |
Beni kalbine sor; Hûkmû o versin. ~öyle~ . . . |
Hani derin bir nefes alır.. Nasıl sevdiğini anlatacak uzun bir cümleye niyet edersin de.. Hep kazâya kalır ya.. ~ Öyle ~ . . . |
Oysa ___ Gözlerinde hatim etmiştim... Bu sevdayı___ Şimdi,,, "Fe Eyne Tezhebun " ~Öyle~ |
Hiç gönlüm alınmadı benim "Hep bir köşede" "Kendi kendime affettim herkesi. ~öyle~ . . . |
Ya bir gün , Bende biter bu sevda Sende başlarsa ...! ~öyle~ . . . |
Sen çare arıyorken , "O" bahane arıyorsa Bırak gitsin .. Zaman ziyan, kelama luzüm yoktur. ~öyle~ . . . |
Kulağın çınladığında değil , Yüreğin sızladığında benden bil.....!! |
Kaybedilmiş bir Anı'nın , Yedeği yoktur.... ~öyle~ . . . |
Yaşıyoruz işde öyle ve ya böyle |
Aklıma koysam aşıyorsun, Gönlüme koysam taşıyorsun, Yüreğime koysam yakıyorsun, Söylesene nerde zaptedeyim seni.... ~öyle~ . . . |
yük olduğumu hissetiğim an, Gitmek boynumun borcu olsun..!! ~ öyle ~ . . . |
Bazen hassas (zayıf) tarafının farkedilmesinden, ortaya çıkmasından ölesiye korkuyor insan...İnsanların tamda o noktadan saldırmasından korkuyor.. Şu içen ceylan tedirginliğinde yaşıyorsun bir müddet... Kimse sormasın, kimse farketmesin... Farkedilmeden geçsin.. Öyle birşey ... |
Yüzün kaç ülke uzağımda bilmiyorum Ama ; Kalbin göğüs kafesimin altına emanet....!! ~öyle~ . . . |
Bazen gitmek, isteriz. Yolunca, belki, yordamınca... Bırakıp, herșeyi geride. Akıllı, akıllıca... Unutarak. Susar gideriz, İçimizdeki kederi yutarak, Hiçliğin üzerine giderek. Gideriz... Umuda yelken açıp, Geride kalanları, Yaşananları, Anları.. Bırakıp gideriz... ~öyle~ . . . |
oysa ki ..... Ikimizde aynı şeyi düşünüyorduk... Ben seni ,sen kendini...!!! ~ öyle ~ . . . |
Sonrası ..... Derin bir bekleyiş,, Acı bir yutkunuş,, ~öyle~ . . . |
Saatlerce boşluğu izleten derdi , Kime nasıl anlatayım...? ~öyle~ . . . |
Bilmezmisin dile gelenler degil ? İçte birekenler bitirir insanı.. ~öyle~ . . . |
Bazı şarkılar öyledir , Duyduğun bir dakikadır, Hissettiğin,, Kırılan tüm kemiklerindir... ~öyle~ . . . |
sahip olduğun ya da olduğunu sandığın birşey vardır ya hani ; ------------------------------bir gün kayar gider ellerinden . ~öyle~ . . . |
Sen geldin ya , Cemre düştü Yüreğimin toprağına taşına , Suyuna havasına . Birden ısındı dünya . Bütün mevsimlerim döndü bahara . Bir çift kumru havalandı içimde , Yükte hafif, pahada ağır , Bir sevda yüklüdür kanatlarımda... ~ öyle ~ . . . |
ßen kimseye ''Götür beni gittiğin yere" demem HELAL'im ol CENNET'e gidelim" derim. ~öyle~ . . . |
Sadece yüreği yetenlerin yürüdüğü Bir uzun yoldur sevda dediğin. Öyle herkesle yürüyemesininiz. Sevdaya yol , Yola yolcu, Yolcuya yoldaş gerek. ~öyle~ . . . |
Hiç bilmem gönlümün bu sevdadan bıktığını; Yer yer bükülmüş olsa da irademin kanadı; Kim görmüş Mecnun’un Leyla’yı bıraktığını… ~öyle~ . . . |
Bazen üzüntüler; göz yaşlarının uzanamayacağı kadar derindedir. ~ öyle ~ . . . |
Ben seni arıyorum diyorum ya... Bilmem… Belki de... Bir gün hiç beklenmedik bir yerde karşıma çıkmandan, 'işte geldim!' demenden, 'hadi gidelim buralardan!' demenden korkuyorum. Ben senin uzaklığını seviyorum. Ben senin uzaklığını seviyorum Ben senin upuzaklığını seviyorum. ~öyle~ . . . |
SAAT: 20:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.