![]() |
Hangi yaşta ölürsek ölelim bitmemiş cümlelerimiz olacak.. ~öyle~ . . . |
Sevmek için sebep aramadım hiç / samimiyeti yetti "Kalbime" ... ~öyle~ . . . |
İnsan bazı günleri , kitap arasında kurutup saklamak istiyor.. ~öyle~ . . . |
Beni kalbine sor; Hûkmû o versin. ~öyle~ . . . |
Hani derin bir nefes alır.. Nasıl sevdiğini anlatacak uzun bir cümleye niyet edersin de.. Hep kazâya kalır ya.. ~ Öyle ~ . . . |
Oysa ___ Gözlerinde hatim etmiştim... Bu sevdayı___ Şimdi,,, "Fe Eyne Tezhebun " ~Öyle~ |
Hiç gönlüm alınmadı benim "Hep bir köşede" "Kendi kendime affettim herkesi. ~öyle~ . . . |
Ya bir gün , Bende biter bu sevda Sende başlarsa ...! ~öyle~ . . . |
Sen çare arıyorken , "O" bahane arıyorsa Bırak gitsin .. Zaman ziyan, kelama luzüm yoktur. ~öyle~ . . . |
Kulağın çınladığında değil , Yüreğin sızladığında benden bil.....!! |
Kaybedilmiş bir Anı'nın , Yedeği yoktur.... ~öyle~ . . . |
Yaşıyoruz işde öyle ve ya böyle |
Aklıma koysam aşıyorsun, Gönlüme koysam taşıyorsun, Yüreğime koysam yakıyorsun, Söylesene nerde zaptedeyim seni.... ~öyle~ . . . |
yük olduğumu hissetiğim an, Gitmek boynumun borcu olsun..!! ~ öyle ~ . . . |
Bazen hassas (zayıf) tarafının farkedilmesinden, ortaya çıkmasından ölesiye korkuyor insan...İnsanların tamda o noktadan saldırmasından korkuyor.. Şu içen ceylan tedirginliğinde yaşıyorsun bir müddet... Kimse sormasın, kimse farketmesin... Farkedilmeden geçsin.. Öyle birşey ... |
Yüzün kaç ülke uzağımda bilmiyorum Ama ; Kalbin göğüs kafesimin altına emanet....!! ~öyle~ . . . |
Bazen gitmek, isteriz. Yolunca, belki, yordamınca... Bırakıp, herșeyi geride. Akıllı, akıllıca... Unutarak. Susar gideriz, İçimizdeki kederi yutarak, Hiçliğin üzerine giderek. Gideriz... Umuda yelken açıp, Geride kalanları, Yaşananları, Anları.. Bırakıp gideriz... ~öyle~ . . . |
oysa ki ..... Ikimizde aynı şeyi düşünüyorduk... Ben seni ,sen kendini...!!! ~ öyle ~ . . . |
Sonrası ..... Derin bir bekleyiş,, Acı bir yutkunuş,, ~öyle~ . . . |
Saatlerce boşluğu izleten derdi , Kime nasıl anlatayım...? ~öyle~ . . . |
Bilmezmisin dile gelenler degil ? İçte birekenler bitirir insanı.. ~öyle~ . . . |
Bazı şarkılar öyledir , Duyduğun bir dakikadır, Hissettiğin,, Kırılan tüm kemiklerindir... ~öyle~ . . . |
sahip olduğun ya da olduğunu sandığın birşey vardır ya hani ; ------------------------------bir gün kayar gider ellerinden . ~öyle~ . . . |
Sen geldin ya , Cemre düştü Yüreğimin toprağına taşına , Suyuna havasına . Birden ısındı dünya . Bütün mevsimlerim döndü bahara . Bir çift kumru havalandı içimde , Yükte hafif, pahada ağır , Bir sevda yüklüdür kanatlarımda... ~ öyle ~ . . . |
ßen kimseye ''Götür beni gittiğin yere" demem HELAL'im ol CENNET'e gidelim" derim. ~öyle~ . . . |
Sadece yüreği yetenlerin yürüdüğü Bir uzun yoldur sevda dediğin. Öyle herkesle yürüyemesininiz. Sevdaya yol , Yola yolcu, Yolcuya yoldaş gerek. ~öyle~ . . . |
SAAT: 10:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.