![]() |
Cevap: günün sözü Bazı şeyleri ahirete saklamanın rahatlığıda olmasa, dünyada bir nefes bile alınmaz. |
Cevap: günün sözü Günümüzde anne baba olmak zor... Ama inanın, günümüz anne babalarının elinde çocuk olmak daha zor... adem güneş |
Cevap: günün sözü Gönlü güzel insanların gönlünde olmak güzeldir |
Cevap: günün sözü SÖYLENMEDİK söz kalmadı desem o da söylendi....yine efendimiz söylesin sözlerin en güzelini.............YA HAYIR KONUŞ YADA SUS....... |
Cevap: günün sözü Hanım kardeşler....... evimizde CİCİ dışarıda ÖCÜ olalım.... |
Cevap: günün sözü İnsanın, çiçek kadar hatırı kalmamış bu dünyada... Koparan koparana, Kıyan kıyana... |
Cevap: günün sözü Sukût bürünmüşse dillere yara derindir.. Yara derinse Allah kerimdir !.. | Nur Hayat Şuara |
Cevap: günün sözü Sözlerinde ölçülü ol, Tek sözünle kırdığın gönlü, Bin sözünle toplayamazsın.. |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''YANLIZ KENDİ MENFAATİNİ GÖZETEN DOSTA GÖNÜL BAĞLAMA FAYDA GÖRMEZSE SANA DÜŞMAN KESİLİR'' YUSUF HAS HACİP alıntıdır |
Cevap: günün sözü İttifak hüdadadır, hevada ve heveste değil. Divan-ı Harb-i Örfi |
Cevap: günün sözü Yağmurun nereye nasıl ne kadar düşeceğine sahibi karar verir; Bize düşen ıslanmaktır… Mehmet Deveci |
Cevap: günün sözü Sevdası büyük Olanın imtahanı büyük Olur Said nursi |
Cevap: günün sözü Bedbin olmanın anlamı yok.! Davası HAK olanın yardımcısı HAKTIR...! Niyeti halis olana er veya geç muzafferiyet MUHAKKAKTIR.! |
Cevap: günün sözü Bir Anın Dogması İçin, Bir Anın Ölmesi Gerekir. Yeni Bir "ben" İçin Eski bir ben'in Kuruyup Solması Gibi... Elif ŞafaK |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Umutsuzluk yok; gün gelir gül de açar bülbül de öter." Sezai Karakoç |
Cevap: günün sözü Alıntı:
|
Cevap: günün sözü Seveni sevdayı vuslatı Bulmak için Aramak lazım seher vakitlerin en sesizliğe bugralanmış anın tan anında mizgin |
Cevap: günün sözü Bölünür sancıyla uykular sığınak değil en kuytular - Gökte ay ondrt ben dolunay-Son hatıran sinene sar ben razıyım can .... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''Gül düşünürsen gülistan olursun. Diken düşünürsen dikenlik olursun.'' Mevlana |
Cevap: günün sözü Bizi yaşamın ağır yükünden ve Iztırabından Kurtaran tek sözcük sevgidir.[/CENTER] |
Cevap: günün sözü "Nasıl bakarsan öyle görürsün" (Mevlana) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dünya Yalan Kardeşim ,Dünya Yalan... Var mı Yalan Dünyada,Bakî Kalan.. Mal da Yalan Mülk de Yalan Var Biraz da Sen Oyalan... YUNUS EMRE.. |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayatı kendine dert edenlerin,Dünya Telaşı o kadar zordur ki !!!sofralarında ne bulunacak diye Tartışırlar.Peki Dünyada yaşam mücadelesi verenlerin Telaşı nedir?miZgin |
Cevap: günün sözü inanıyorum, eğer güneş parlaklığını kaybederse ve etrafındaki ağaçlar ölmeye başlarsa, yine de ümitle dolu olacaksın. Eğer rüzgarlar artık yaşlanmışsa ve denizler kurumaya yüz tutmuşsa, yine de sevgiyle dolu olacaksın. Sorma bana Neden ? ÇÜNKÜ;ALLAHA iNANIYORUM. Yusuf islam |
Cevap: günün sözü Mücevher varken pul neye yarar, azmini bilmeyen kul neye yarar; herkes bir yol tutmuş gidiyor, Allah’a gitmeyen yol neye yarar... - Hz. Mevlana |
Cevap: günün sözü üstada sormuşlar: "kırılan kalp sever mi?" üstad: "evet" demiş Adam peki demiş: "üstadım siz hiç kırılan bardaktan su içtiniz mi? üstat da cevap vermiş: Peki sen hiç bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin mi? |
Cevap: günün sözü Bakışlar buz kalıbı kâlpler kaskatı anne Alçalarak yükseldik her gün bir kat anne Unutmak üzereyiz bir hâl hatır sormayı Gel de sevgiyi öğret göster şefkâti anne!... (C.Safi) |
Cevap: günün sözü "TaLebe-i uLumun hattâ uykusu dahi ibadet sayıLır" İmam Şafi (KS) ŞuaLar |
Cevap: günün sözü Özel olduğunu duymak istiyorsan önce özel olduğunu kabul etmen gerekiyor. Tesettür kadını özel kılar... Onu yabancı gözlerden-zararlı bakıslardan korur...Unutma ki bir hazine ulu ortalık yerde durmaz,gizlenir ve değerlidir... |
Cevap: günün sözü Bir derinin peşinde Onbir deli,Onbir delinin peşinde milyonlarca zır deli...(futbol) Anadolu Hocadan Alıntı.. |
Cevap: günün sözü Edep edepsizlerin edepsizliğine sabretmektir. Hz.Mevlana |
Cevap: günün sözü Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin. |
Cevap: günün sözü ALLAH, dik kafalıları değil; başı dik olanları sever. | Ali Şeriati |
Cevap: günün sözü Anladım ya Rab.. Ben bu başı sana eğdikçe sen bu başı kimseye eğdirmiyorsun.. |
Cevap: günün sözü "Hayatın lezzetini ve zevkini isterseniz, hayatınızı iman ile hayatlandırınız ve feraizle zinetlendiriniz ve günahlardan çekinmekle muhafaza ediniz." On Üçüncü Söz (Risale-i Nur) |
Cevap: günün sözü Ne zaman yaramızdan şikâyetçi olsak Daha deriniyle imtihân olunduk.- O yüzden diyoruz ; Tevekkül iyidir. |
Cevap: günün sözü Dur kapısında açacak yollar ara anahtarı aşk olan bu kapının tokmağıda teslimiyetdir.mizgin |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Ruhum kelle şekeri, vehimlerse karınca Kömürden kara rengim, onlar beni sarınca" Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: günün sözü Hiçbir süs ve makyaj bir kadını, analık sevgisi kadar güzelleştiremez. Emile |
Cevap: günün sözü “En büyük fıkıh Allah’a sahih bir imanla bağlanmaktır” İmam-ı Azam Eb-u Hanife’nin (r.a) El Fıkh-ül Ekber |
SAAT: 23:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.