![]() |
Cevap: günün sözü "Sonra, Bir gün herkes sevdiğine kavuşacak dediler, Başladık ölümü beklemeye..." |
Cevap: günün sözü ' Üstün adam ruhunu sever, aşağı adam malını mülkünü. -Konfüçyus ' |
Cevap: günün sözü Her yüzüne güIdüğüm kendini değerIi sanmasın! Ben sadece güImeyi seviyorum... |
Cevap: günün sözü Öyle bir meselede tartışın ki; hata ettiğiniz zaman "yanıldı" desinler. Hata ettiğiniz zaman "kafir" olmayın.. (hadis kurtarıcısı İmam Şafii R.a) |
Cevap: günün sözü ''kul ALLAH'ın sevgisini tattığı zaman,Allah onu kendi kusurlarına muttali kılar,böylece başkalarının kusurunu görmez olur'' Rabiatu'-Adeviyye |
Cevap: günün sözü "Ve şunu da iyi bilesin ki: Beğlik iki kefeli bir teraziye benzer. Onun bir kefesi Cennet, bir kefesi Cehennemdir." -Kanuni Sultan Süleyman |
Cevap: günün sözü Gelecek endişesi ile geleceği yiyip bitirme. Gelmemiş gelecek için neden dertleniyorsun? Bırak bir gelsin gelecek, sana geleceği yazan, onu nasıl yaşayacağını da yazmıştır muhakkak. Henüz gelmemiş gelecek için geleceğini eritme. Nureddin YILDIZ |
Cevap: günün sözü İnsanlarla yüzyüze konuşarak her sorunu halledebilirsin. Ama bazı insanlar gelir önüne, hangi yüzüne konuşacağını bilemezsin.. |
Cevap: günün sözü Bil ki; düşmek değildir, insanları üzen, Elinden tutar gibi yapıp aslında itenlerdir, İnsanı hayata küstüren.... |
Cevap: günün sözü Yalnızlığa yenilmemek için sık sık hayaller kurulur. Ama aslında neyin hayalini kurarsan kur, yalnızlık her hayalin sonudur... |
Cevap: günün sözü İyi ki, varsın demenin borç para vermek olmadığını Lütfen demenin utanılacak bir şey olmadığını Özür dilerim demenin küçültücü olmadığını Paylaşmanın kendini azaltmak olmadığını Yüz yüze konuşmanın arkadan konuşmaktan daha etkili olduğunu Küçücük bir gülümsemenin tüm kapıları açacağını hiç unutmayalım !.... |
Cevap: günün sözü Anne babalar manevi deniz olursa çocuklar inci mercan olur. Nuriye Çeleğen |
Cevap: günün sözü ' çocukken utanınca " yüzüm kızarıyor " diye üzülürdüm şimdi, kızarmayan yüzler gördükçe bu büyük nimet için şükrediyorum ! ' [ talha bora öge ] |
Cevap: günün sözü ' gözüne bakmadan konuşan ya edepten yapar ya edepsizlikten ve anlarsın sen hangisinden ! ' [ talha bora öge ] |
Cevap: günün sözü Malik b. Dinar diyor ki;"Dünyaya evlenme teklif edersen mehir olarak dinini ister!" |
Cevap: günün sözü ÜZÜLME çünkü, Yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar. UNUTMA yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar....... |
Cevap: günün sözü herkes; düşüncelerinin büyüklüğü kadar özgürdür |
Cevap: günün sözü M.Ö III. asırda yaşamış filozoflardan birine konuşma esnasında bir kişi : "İnsanın istediğini elde etmesi ne büyük bir saadet "dedi. Filozof bu söze şöyle karşılık verdi: " İnsanın elindekiyle yetinmesi daha büyük bir saadettir." |
Cevap: günün sözü "Allah'ın emri yerine gelsin, şeytan zelil olsun, ümmetin iffeti korunsun diye zor ve hor görülen bir kıyafetin içinde caddelerde yürüyen mü'min kadının yaptığı cihat değil de nedir?" Nureddin Yıldız |
Cevap: günün sözü Çok Uğraştım, İNSANLARIN Söküklerini Dikmek İçin.. Ama Beceremedim..! Anladım ki; Sökük KİŞİLİKTEYSE, Dikiş TUTMUYOR...!!! |
Cevap: günün sözü "Allah'ın sevmediği şiiri, şarkıyı, sevdayı yıkın! Lat gibi, Menat gibi, Uzza gibi İbrahim gibi.. @MehmetDeveci |
Cevap: günün sözü Akıl insana verilmiş en büyük nimettir ,nimeti anlamayıp nankörlük eden ne yazık ki ümmettir....H Erg |
Cevap: günün sözü Eğer biraz aklın varsa; Mutluluk için istediğin şartları bulamayınca, bulduğun şartlarda mutlu olmayı bilmelisin. |
Cevap: günün sözü Dostlar üç kısımdır: birincisi, kendisine sürekli ihtiyaç duyulan yemeğe benzer; işte bu akıllı kimsedir. İkincisi (bazı vakitler insanı yakalayan) dert gibidir; bu da ahmak kimsedir. Üçüncüsü ise (derdi tedavi eden) ilaç gibidir; bu da mütefekkir kimsedir. Cafer-i Sadık (r.a.) |
Cevap: günün sözü Ayna türlü türlüdür. Yüzünü görmek istersen "cam"a bak! Özünü görmek istersen "can"a bak! (T.Akpınar) |
Cevap: günün sözü Türlü sefaletlerle ihtirasların parça parça böldüğü hasta bir vücudu andıran İslam dünyası, en bedbaht devirlerinden birini yaşıyor ve her islam memleketinde ruhlar birbirinden ayrılmış, birbirlerine saldırıyorlar. Her sene yüzbinlerce ziyaretçi ile dolan Kâbe'nin etrafında ruh birliği ve beraberliği meydana gelemiyor. Bunun sebebi, ne siyasi, ne iktisadi ve esasında ne de ilmi ve fikrîdir. Bu halin sebebi, İslam'ın temeli ve Kur'an'ın özü olan ahlakın kaybedilmiş olmasıdır. nurettin topçu |
Cevap: günün sözü Bismillah ne büyük tükenmez bir kuvvet, Ne çok bitmez bir bereket... "Rabbim sabahlarımıza bereketini bahşet..." |
Cevap: günün sözü Umut verip , güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın sadakasını iki dünyada da veremezsin... Hz. Muhammed (sav)... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Toprağın bir karış altında, hiç bir dünya otoritesinin temin edemeyeceği eşitlik vardır... |
Cevap: günün sözü Nureddin YILDIZ Yol Allah’a gidiyorsa, bırakın dileyen dilediği gibi gitsin. Yeterki kılavuz Kur’an ve sünnet olsun! |
Cevap: günün sözü ''Sesini değil sözünü yükselt ! Yağmurlardır büyüten zambakları, gök gürültüleri değil...'' Mehmet Selahaddin Şimşek |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü Hayat; Ne Aşk Davasıdır, Ne de Ekmek Kavgasıdır.. Hayat , 'İnsan' Kalabilme Mücadelesidir; Şerefinle, Namusunla, Onurunla...!!! |
Cevap: günün sözü Vefalı insan; birçok zararınızı da görse, bir iyiliğinizi unutmaz. Nankör insan; bir tek zararınızı görse, bütün iyiliklerinizi unutur! — |
Cevap: günün sözü “Müslümanlık, Allah’ın kalubelada gösterdiği bir ideal örneğe uymağa çalışmak manasına gelir. Türlü türlü zaaf ve noksanlariyle fani insan bu örneğe tamamiyle uyabilmekten acizdir. ‘Ben iyi bir Müslümanım’ diyebilmek kimsenin haddi değildir, fakat bir mümin, nefsini ıslah etmeğe ve Allah’a layık olmağa iyi niyetle uğraştığı müddetçe, iyi bir Müslüman olmağa çalışmak yolundadır. İbadet, bu bakımdan ancak bir disiplin vasıtasıdır. Allah, kimsenin ibadetine muhtaç değildir. Asıl ve esas, feragatı, fedakarlığı ve hayır işlemeği haz bilmek, nefsi yükseltmeği, kötülükten uzak kalmağı iş edinmektir.” Nilla Gram Cook (1939) |
Cevap: günün sözü Tam bütün cevapları bulduğunu düşünürsün, Sorular değişir... (P.Coelho) |
Cevap: günün sözü ''Büyüklüğüne kapılan kimse kibreder.Bilmez ki,büyüklük hilm ve yumuşaklıktır." Z.Gündüzalp |
Cevap: günün sözü eskiden misafirlikte hal hatır sorulurdu, şimdi internetin şifresi, prizin yeri soruluyor! |
Cevap: günün sözü İnsan diyorum, bir gün incecik göz kapaklarını bile açamayacak kadar zayıf olduğunun farkında değil. Tarık Tufan |
Cevap: günün sözü Pencerenizin camı kirliyse, dışarı çıkıp manzarayı parlatmanız boşunadır. |
SAAT: 23:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.