![]() |
Cevap: günün sözü Aynı dili konuşmak yetmez bir de aynı yerden anlamak lazım... |
Cevap: günün sözü Düşene sevinme !zamanın SANA ne sakladığını bilemezsin!!! HZ.Ali |
Cevap: günün sözü Tüm bağırma, çağırma, öfke, endişe, nefret ve korku… SEVGiYE duyulan ihtiyacı açığa VURAN duygulardır. Sen yüreğini sevgiye AÇ, Sevgi AKIT, SEVGİ OL… Onlar kendiliğinden YOK OLUR… ~Cavit Çağ~ |
Cevap: günün sözü Sevgi; sevdiğin kişilerin mutlu olduğunu gördükçe onların mutluluğu ile mutlu olabilme sanatıdır...! - Balzac |
Cevap: günün sözü Aynen.. Kime ne emanet ettiysek Ya kırdı, ya kaybetti Anladım ki; Emanete en güzel bakan “ALLAH C.c “idi.. | Yunus Bozyel |
Cevap: günün sözü Allahı zikretmenin en büyüğü ;şehitlik mertebesidir. |
Cevap: günün sözü ''iki şeyi asla unutma:Allah'ı ve ölümü. iki şeyi de unut: yaptığın iyiliği, gördüğün kötülüğü'' LOKMAN HEKİM |
Cevap: günün sözü İnsanı yaşatan hayallerdir, Öldüren ise gerçeklerdir... |
Cevap: günün sözü Benim acım birinin gülüşüne sebep olabilir... Ama benim gülüşüm asla birinin acısına sebep olmamalı. Charlie Chaplin |
Cevap: günün sözü bizi güçlü yapan yediklerimiz değil.hazmettiklerimizdir. bizi zengin yapan kazandıklarımız değil,muhafaza ettiklerimizdir. bizi bilgili yapan okuduklarımız değil,kafamıza yerleştirdiklerimizdir:):) Francis bacon |
Cevap: günün sözü “Ben beni bıraktığım zaman Sen beni bırakma Ya Rab…” - Yunus Emre - |
Cevap: günün sözü Herkes bahtının tahtına oturur |
Cevap: günün sözü Bir kadın gülmeyi unuttuğunda Saçlarından süzülürmüş acılar... Nurullah Genç |
Cevap: günün sözü Hiçbir Sadakayı Küçük Görmeyiniz , |
Cevap: günün sözü Sabah Ezanına hiç üşenmeden kalkıp NAMAZ kılan kızı ,erkeği bulduysanız evlenin onunla ... :) Heryerde yok onlardan !!! ...:) |
Cevap: günün sözü Ölüm de bir vedadır. “Cümle sevgilere, tekrar buluşmak üzere veda!” |
Cevap: günün sözü " Yaşadığımız hayat elimize tutuşturulmuş rengarenk emanet bir oyuncaktan ibaret . Kimisi o kadar ciddiye alır ki oyuncağını ağlar , perişan olur onun için .. Kimisi eline alır almaz kurcalar oyuncağı , kırar parçalar .. Ya aşırı kıymet verir , ya kıymet bilmeyiz .. |
Cevap: günün sözü Kaç hayat yaşayınca yorulur insan.? Kaç seneden sonra yaşlı, kaç hezimetten sonra bezgin. Kaç sevdadan sonra Kalpsiz, kaç kelimeden sonra LâL olur insan..? Elif Şafak |
Cevap: günün sözü Hayattaki asıl önemli şey istediğini almak değil, aldıktan sonra onu hala istemektir... Love Affair |
Cevap: günün sözü düşündüm mezardan kalkacak günü düşündüm mahşere varmayı elbet düşündüm mezarda sabahlarımı yalnızım dünyada zevklere nisbet düşündüm enine boyuna herşeyi amel defterimde rezilligimi Allahı ım bagladım ben sana ümit beklerim ilahi rahmet etmeni. |
Cevap: günün sözü "Seni, eksiğinle, kusurunla, günahınla, sevabınla, hakikaten sevenin; hata işledin, yanlış yaptın diye seni terketmeyenin sadece ALLAH (c.c) olduğunu bilseydin, başkalarına kulluk etmekten vazgeçerdin." - Abdulkadir Geylâni (k.s) |
Cevap: günün sözü "Bir derdim var bin dermana değişmem" diyen ağza, ağzı açık bakakalırım, kalırım ortalık yerde, ağlak, ıslak, buruk ve çaresiz... (Ahmet TEZCAN) |
Cevap: günün sözü Seni seven, kötü işlerden seni sakındırır, Senden nefret eden ise seni bu işlere teşvik eder. |
Cevap: günün sözü Sabır yüzü eşkitmeden acıyı icine sindirmek, Rıza da belayı nimet saymakdır.(Cüneydi behre)(ra) |
Cevap: günün sözü İnsan acizdir, muhtaçtır, çok artistlik yapmamalıdır. |
Cevap: günün sözü Alıntı:
günün anlamına binaen:):) |
Cevap: günün sözü Hayatta en hakiki mürsit ilimdir.. |
Cevap: günün sözü Cehaletin vurdu zincirden,daha acı esaret yoktur. Hz.Ali (ra) |
Cevap: günün sözü Göğsüne çöreklenen toz bulutlarına ince bir üfürüş gönder, De ki; Bismillah Saçılsın tüm sancılar.. . Mehmet Deveci |
Cevap: günün sözü "Hiç kimseye hor bakma Sen nefsine yan çıkma İncitme gönül yıkma Mevlâ görelim neyler, Neylerse güzel eyler." İbrahim Hakkı Hz. |
Cevap: günün sözü (HAYAT) Mum gibi erimiyorsa insan,"yanıyorum" dememeli. Yanmaktan korkuyorsa kişi "Aşk kapısı"ndan girmemeli..."ya kor yürekli" olmalı insan yada kor barındıracak "yürekli" ŞEMS İ TEBRİSİ |
Cevap: günün sözü ...insan olanın kafası karışıktır... |
Cevap: günün sözü Ne kadar zorlarsan zorla, yanlış anahtar doğru kalbi açamaz.. Hz.Mevlana |
Cevap: günün sözü Eskiler şöyle der: Elinle yaptığın hayrı dilinle ziyan etme. |
Cevap: günün sözü Aklım her gün tövbe eder, Nefsim heran tövbemi bozar... Arada kalmış biçarereyim, iyiki Senin kapında yer var" der . MEVLÂNA Rabim bizi kapısından ayırmasın...Amin |
Cevap: günün sözü ” Yarım kalan tüm hesapların ödeneceğine dair inancını diri tut… Allah seni anne ve babandan daha çok sever…” -Tarık Tufan |
Cevap: günün sözü Üzülme! Geceler hep kimsesiz mi geçecek? Gidenler dönmeyecek mi?.. ... Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede.. Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış... ... Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta... Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?.. “Hüzün olgunlaştırır” ... “Kaybetmek sabrı öğretir”... |
Cevap: günün sözü "Hiç kimseye hor bakma Sen nefsine yan çıkma İncitme gönül yıkma Mevlâ görelim neyler, Neylerse güzel eyler." İbrahim Hakkı Hz. bi kere daha paylaşma gereği duydum... |
Cevap: günün sözü Az şeyi olanın çok özgürlüğü olur. -ANA- |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen, başına gelen bir dert için ALLAH diyorsan, O sana kendini zikrettirmek için o derdi vermiştir. Gayesi seni Kendisiyle meşgul etmektir. Hiçbir zikir ve dua karşılıksız kalmaz. ALLAH'ı zikrettiren dert, O'nu unutturan maldan ve sıhhatten daha hayırlıdır... alıntıdır.. |
SAAT: 23:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.