![]() |
Cevap: Mevlanadan Sözler Farzetki yazdiklari mi anlayabildin.ya'anlayamadıklarin??ya yazıp da sildiklerm??ya yazamadiklarm?? Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Mevlanadan Sözler Bana diyorlar ki: "Eskiden böyle değildin, artık çok içine kapanıksın!" Cevap veriyorum; İçindekiyle yetinen gönlüm sizi ne yapsın. [ Hz. Mevlana ] |
Cevap: Mevlanadan Sözler "Kalp Sırrına Erenler; Neler Yapar, Bilir Misin...?" "Kızmazlar... Küsmezler... Kırmazlar... Kırılmazlar... Her Şeyde Bir Güzellik Bulurlar... "Hiçbir Şeyi İnsanoğlundan Bilmezler ; "Rab’binden Bilirler’ Her Şeyi ;Ondan Umup Beklerler... Ve, Susarlar...Susarak Konuşurlar.. MEVLANA |
Cevap: Mevlanadan Sözler Nefis üç köşeli dikendir, ne türlü koysan batar. (Mevlana) |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ah be yar... Ben o kadar hatim etmişken sana, Sen bir besmele çekmemişsin bana... Hz. Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler Nefsin ejderhadır. ÖIdü sanma, uykuya daIar o. Dertten eIine fırsat düşmediği için uyur. Derdin bitince çıkar hemen. Hüner; dertsizken de nefsi uykuda tutmadadır. Hz. Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ağlayabilir miyim gönlüm müsadenle, Şöyle katıla katıla şimşekli bir gökyüzü gibi? Günaha batan tüm kirliliğim ile ağlayabilir miyim? Öylesine ama, ölesiye, bu can çıkana kadar bedenden! Nefsimin nefesi kesilesiye,.. Pembe güller mor menekşelere düşesiye,.. Sol yanımın ateşi yükselesiye kadar! Kendi omzumda kimseciklere yük olmadan, Ağlayabilir miyim? Mevlana |
SAAT: 00:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.