![]() |
Cevap: Mevlanadan Sözler Varlık peteğini ören arıdır. Arıyı vücuda getiren mum ve petek değildir. Arı biziz. Şekil sadece bizim imal ettiğimiz mumdur · Dünya köpüktü |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Suskunum... Dilim lâl olmuş , Yüreğim Pervane... Gözlerimde ıssız bir biçare. Hangi Tarafa Yönelsem uçsuz bucaksız bir umman... Ummanda kaybolmuş kırılgan bir yürek... Muhtacım bir yudum duana , bir nefes merhametine , bir damla sevgine. Eyy sahip! Duyuyorsun değilmi beni. Kalemimden çıkan sözcükleri değil , Yüreğimden Dökülen Dizeleri... Hz.Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ~ÖyLe Bir Yâr'e TutuL ki; Seni Sürüye Sürüye Cennete Götürsün... Hz. MevLana __________________ |
Cevap: Mevlanadan Sözler Gündüz gibi ışıyıp durmayı istiyorsan, geceye benzeyen varlığını yaka dur. |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Göklerin Yolu İçtedir, Gönüldedir... Sen Aşk Kanadını Aç... Aşk Kanadı Kuvvetli Olursa Merdiven Arama Derdi Kalmaz... Hz. Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Mevlanadan Sözler Her zaman doğruyu söyle, ama her zaman her doğruyu değil! |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey gönül ses etme! Bekle! Ya nasip de, Rabbine bırak!… - Hz. Mevlâna |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Derdimi seviyorum.. Biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor.. Seven, sevdiğinin nazını ölçüyor.. Sevilen çekmesin de neylesin.." Hz. Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler adaletin kuvvetli, kuvvetlinin adil olması gerekir |
SAAT: 20:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.