![]() |
Cevap: Mevlanadan Sözler mevlana derki: seni seveni zehir olsada yut seni sevmeyeni bal olsada unut. |
Cevap: Mevlanadan Sözler İnsanlar günahları ile övünüp sevaplarla alay ediyorlarsa , şeytan yüreklerinde tavaf ediyor demektir.. Hz. Mevlana... |
Cevap: Mevlanadan Sözler Biliyorum, sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar.... Ama dayan gönlüm ! Dayan ki! her gecenin mutlaka bir sabahı var.. |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mevlana der ki; Üzülme ve Kızma hiç kimseye yaptıklarından dolayı Aksine teşekkür et ihanet edenlere Sadakati öğrettikleri için... Minnet duy yalancılara doğrunun farkına varmanı sağladıkları için... Mutsuz edenlere dua et mutluluğu daha derin hissettirdikleri için.. Herkesi sev yaşamına bir anlam kattığı için.. Hayat bu yüzden daha güzel siyahlar beyazı farkettirdiği için... |
Cevap: Mevlanadan Sözler Diyorsun ki; Ben sana gönlümü verdim. İyi de gönül dediğin nedir ki ey sevgilim? Ben sana hiç gönlümü verirmiyim! Çünkü gönül dediğin toprağa girince toz olur,toprak olur. Ben sana ruhumu veririm. ... Çünkü ruhum sende sonsuzluk olur... Hz.Mevlana |
Cevap: Mevlanadan Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Mevlanadan Sözler Niyeti kötü olan insandan değil, Niyeti kötü olduğunu gizleyen insandan kork... Mevlana... |
Cevap: Mevlanadan Sözler Sevenler en sonunda bir yerlerde buluşmazlar. Onlar en başından beri birbirlerinin içindedirler... (Hz.Mevlana) |
Cevap: Mevlanadan Sözler Bir adamın birçok hüner, fen, bilgi sahibi olduğuna bakma! Verdiği sözde duruyor mu? Vefâsı var mı? Ası ona bak! Hakla ettiği sözleşmeyi yerine getiriyorsa, insanlara verdiği sözde duruyorsa, vefâlıysa onu istediğin kadar öv! Onun iyi vasıflarını bir bir say! O, senin övgünden, saydığın meziyetlerden daha üstün bir kişidir. |
Cevap: Mevlanadan Sözler ALLAH razı olsun abla. |
SAAT: 20:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.