www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi MERVE DEMR,Al Tarihi: 28Haziran 2009 (20:26), Konuya Son Cevap : 16 Aralk 2011 (22:29). Konuya 82 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
![]()
Allah raz olsun hocam ben siteyi olunuzun kurduunu bildmiyordum aydnlatc oldu duanza da temenninize de gnlden katlyorum Allah haka hizmette baki klsn selam ve dua ile hocam | |
![]() | Mesaj No:12 |
![]()
Ev sahibin misafir olmas ok gzel oluyor imi Hocamben sizi pek tanmyorum site kurucusu olunuzu da tanmyorum bize hem kendinizi hem olunuzu tantrsanz sevinirim bir de u avatarnz hep merak ederim de soramam....... Allah raz ola selam ve dua ile | |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 16627 yelik T.:
11 ubat 2012 | ![]()
Muhsin abi hayrl olsun nce ALLAH'n sonra sizin sayenizde bu gzel ortama ulatk birbirimizi yaklak 16 17 senedir tanmaktayz ve ALLAH'a krler olsun bir aile olmay baardk Malazgirtte . Size soru sormuyacam istediim an zaten sizinle birebir gelip gryom gereken ne varsa soruyom arkadalar sorularn sorsun eer zamannz olursa bende sorularm sorarm. 1:Forumda Umay beceren yazarnz kim? 2:Forumda en gldnz yazlan mesajlar kime ait hangileri? 3:Xandevanmamoste kardeimizin dedii Kudduse sirruh ve radyallahu anh hz olmak nasl bir duygu? |
![]() | Mesaj No:14 |
11 ubat 2012 | ![]()
1-Size gre medinegenekon ele ba kimdir? 2- Kudduse sirruh ve radyallahu anh hz olunca nbetlerden kurtulmam iin flermisiniz ![]() 3-Byle sorular sormaya devam edersek bizi ne yapmay dnyorsunuz? imdilik bu kadar hamdolsun, durmak yok yola devam srda iin bir dakikalk sayg duruu....... ![]() |
![]() | Mesaj No:15 | ||
Medineweb Site Yneticisi Durumu: ![]() Medine No : 1 yelik T.:
14Haziran 2007 | ![]() Alnt:
sorunuzu anlamadm dnceli000 Alnt:
| ||
![]() | Mesaj No:16 | |
74 adilcevaz doumluyum..din grevlisiyim..evli (biri kz) 5 ocuk babasym..malazgirtte grev yapyorum.. olum Abdulmelik :93 doumlu ar anadolu retmen lisesi 3.snf okumakta.. avatarm ise: son beiimiz Muhammed Abdussamed adl olum ![]() sizden de raz olsun..bil mukabil... | |
![]() | Mesaj No:17 | |
| |
![]() | Mesaj No:18 | |
| |
![]() | Mesaj No:19 |
11 ubat 2012 | ![]()
Muhsin abim size biraz taklalm dedik hata ettik ise zr dileriz toplu karar almtk size taklmak iin ama tutmad imdi konumuzun zne dnelim: 1:Bulunduunuz mahalde nasl bir tebli metodu izlemektesiniz? 2:En ok yararlandnz kaynaklar Elbette Birincisi Kuran'dr bunun dnda ne tr kaynaklardan yararlanmaktasnz? 3:mam olarak toplumsal dayanmada nasl bir rol almaktasnz? 4:Grevinizi yaparken geleneksellemi din anlaylar karsnda nasl bir metod uyguluyorsunuz? |
![]() | Mesaj No:20 |
Durumu: ![]() Medine No : 38 yelik T.:
30Haziran 2007 | ![]()
Abi sorulara cevap isteriz kzmak yok ![]() Hepimizin gzbebeisin Ciddi sorular sonra in ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Kii okuyor. (0 ye ve 2 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Haftann misafiri | Gl sas | Hafta'nn Misafiri | 5 | 07 ubat 2013 16:53 |
Haftann Misafiri Ravza'm | Esma_Nur | Hafta'nn Misafiri | 20 | 01 Ocak 2012 18:51 |
56.Haftann Misafiri ''Esrack '' | Yitiksevda | Hafta'nn Misafiri | 19 | 28 Ocak 2010 23:52 |
26.Haftann Misafiri Nas | Yitiksevda | Hafta'nn Misafiri | 37 | 11Haziran 2009 10:27 |
1.Haftann Konuu Abdulmelik | MERVE DEMR | Hafta'nn Misafiri | 65 | 03 Aralk 2008 09:21 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|