![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Ayrıca bu sayfada konu açmıştım yeterlilik konu dağılımı ile ilgili, link veriyorum. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yeterlilik hazırlık kitabı olarak [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunu tavsiye ediyorum, kendimde bundan çalışıyorum, arada diyanet ilmihalede göz atarsanız tamamdır. Siyer için, 1.sınıf 1. dönem İlk Dönem İslâm Tarihi Kitabı. Fıkıh için ilmihal İtikat için İlmihal Vs. umarım sınavı kazanırız. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü snav giris yerleri aciklanmis |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü cvp için allah razı olsun;anladığım kadarıyla hemen hemen hepsinden sorumluyuz ben kitabımı bitirdim sayılır netten aldığım yeterlilik kitabı vardı sorularla beraber onu çözmeye çalışıyorum son haftada testleri arttırmayı düşünüyorum inşallah kazanırız allah yardımcımız olsun.. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü sınav için bilgiler paylaştım faydası olur bir bakın ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Bugünü saymazsak 5 gün kaldı arkadaşlar, çalışmalar ne durumda? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü sa bugünüde saymassak 1 günümüz kaldı inşallah sınav çıkışı hepimizin yüzü güler kolaydı diye tebessümle çıkarız salondan rabbim emeklerimizi zay etmez inşallah çok heycan yapmayın soruları iyi anlayarak yapalım yani bazen degildir felan olumsuz soruyo heycandan kaçabilir ve tüm şıkları okuyalım inşallah benim kendimden çok umudum yok ama dua buyurun geçebilelim aeo sınavda başarılar....=) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
inşaallah hepimiz alnımızın akıyla çıkarız bu sınavdan... rabbim tüm sınava gireceklerin yar ve yardımcısı olsun,kolaylıklar ihsan eylesin... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Amin amin binlerle amin.. Inşallahurrahman.. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü ArO*ArO*ArO*ArO*ArO*ArO*ArO*ArO*ArO*ArO*ArO*ArO*Ar O*ArO*ArO*skrskrskrskrskr Alıntı:
|
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü allah hepimizin yardımcısı olsun ve herkeze zihin açıklığı versin inşallah dualarımızı eksik etmeyelim... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü (:Rabbim yar ve yardımcımız olsun.Bütün zorlukları aşmamızı nasip etsin inşaAllah.Emeği geçen herkesten ArO* (: |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Yarınki sınavda herkese başarılar diliyorum. ..ALLAH YARDIMCIMIZ OLZUN.. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü amin amin inşallah 2012 yılına ait soruları paylaşabilirmisiniz ben bulamıyorum |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü sınav giriş belgesi dedikleri şu en son aldığımız üzerinde sınav giriş yeri bilgileri yazısı olan kağıt mı? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü evet |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü tüm arkadaşlara basarılar benide unutmayın dualarınızda daha önce giren arkadaşlar acaba sure sıkıntısı oluyomu? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Allah herkese sınav da kolaylık versin herkese başarılar..... |
İndirmek için tıklaya bas sorulara ulaşırsın. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü yarın ki yeterlilik sınavında kızım nuray ve siz kardeşlerim cümlenize hayırlı olmasını diliyor,başarılı olmanızı Allahtan diliyorum. |
Sağol abi Nurayla birlikte bizleride unutmadığınz için teşekkür ederim(::) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Yarın sınava girecek olan arkadaşlara başarılar dilerim.Allah yardımcımız olsun gireceğimiz hiçbir sınavda utandırmasın.ebedi sınavıda kazananlardan eylesin..dualarda buluşmak ümidiyle fiemanillah |
rabbim dualarımızı lutuf ve keremiyle kabul etsin inşaallah... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Rabbim yardımcınız olsun inşallah.başarılarınız daim olsun |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Rabbim emeklerimizin karşılığını hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin inşaAllah |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü rabbim hakkınızda hayırlısını versin arkadaşlar.dualar sizinleydi .. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü s.a arkdaşlar.benim sınavım kötüydü biraz.sizi bilmiyorum.tecvitten sadce 3 soru vardıı.tefsir yoğunluktaydı kuran bölümünde. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü çok farklıydı su senenin soruları.Allah hakkımızda hayrlısını versin inşlh. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü kimse sınavdan çıkmadı mı |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü evet çok kötüydü elemek için zor sormuşlar.... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Hayatım da girdigim en zor sınavdı. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü soruları hatırlayanlar vasrsa yazsın... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü sanki herkes hafız ayet devamı hangi sure ayet meali hafızkişi sınavı gibiydi tefsir soruları görunce diğerlerinide yapamadım okadar çalışmıştım hiç çalıştığım şeylerden çıkmadı sözlüde yormak istememişler kendilerini sanırım baştan döktuler herkesi tefsir sorularını ancak fecr hoca yapardı zaten aöf arapçasındanda zordu birde tecvid çok azdı ne çok çalışmıstım |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü hervele remel fait terimler bunlardı suayp peygamberin kızının öz? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Mülakat mı olmayacak acaba elemek için mi böyle sordular :( |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü İki tanrılı din-şintoizm yemin kefaretinin geçtiği ayetin cevabı... aşera |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Geçen yılkilerden biraz farklı bir soru şekli uygulamışlar. Bende ayet tamamlamaları filan görünce çok şaşırdım. siyerde ikilemde kaldıklarım oldu, hangisi yanlış'tan ziyade "hangisi doğrudur" soruları daha çok bilgi gerektiren sorulardı ve daha çok onlardan vardı.. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü şuayb peygamberin kızı kuranda neile meşhur hucurat odalar haşir duha suresi 2 (sakinleştiği zaman geceye andolsun ) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü bende kendimi ilahiyat arapça sınavında zannettim. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü sorulardan bazıları.....sınava girmedim ama paylaşan arkadaşlarımdan öğrendiğim sorular ... b. grubuna ait sorular. 78. hangisi pg efendimizin veda haccinda dile getirdigi konulardan degildir. a.emanete riayet b.zekatin hukmu c.kisas d.aile hukuku 70. ilk vahiy gelmesinden sonra vahyin kesildigi ara donemi ifade etmek icin kullanilan kavram hangisidir. a.mevlut vahiy b.gayri mevlut vahiy c.kesretul vahiyle d.fetretul vahiy 65. islami teblig icin pg efendimiz zeyd bin sabitten hangi dili ogrenmesini istemistir. a.ibranice b.süryanice c.habesçe d.kiptice 68. iyi huylar faziletli davranislari karsilayan kavram hangisidir. a.zuhd b.mehasinul ahlak c.akziye d.efdalul ibad 62. hangisi pegamber sav tarafindan lagv edilen cahiliye devri kurumu degildir. a.liva b.einne c.sidane d.nedve 63 pgefndimiz kimlerle mubadele yapmayi teklif etmis. a.gatafanlilar. b.necranlilar c.nadirogullari d.harisogullari 64.hz peygamberin vefatindan sonra baZi sahabeler halife secmek ibin nerede toplanmistir. a.cennetul baki b.beni saide sakifesi c.gamame musallasi d. hz ebu bekirin evi |
SAAT: 21:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.