![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü geçmiş olsun arkadaşlar.sınavın yorumlarından anladığım kadarıyla diyanette a.ö.f.yi aratmamış soru tarzıyla..rabbim yardımcınız olsun .yorumlardan belli olan bu sene ağırlıklı olarak hafız alma niyetinde galiba diyanet.moralinizi bozmayın ve sınavın stresini biran evvel atıp ,bu döneme hazırlanın derim.selam ve dua ile..fiemanillah |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü öyle bir sınav ne gorüldü nede duyuldu ne biçim sinavdı yahu başim donuyo hala sınavın etkisindeyim tecvitten sadece 3 soru sordular diğeri meal hafızlar için bire birdi. Benim geçme ihtimalim belli değil sınırdayım. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü sınav birkaç basit soru haricinde çok zordu o kadar tefsir sorusu ayet görünce moral felan kalmadı hakkımızda hayırlısı o kadar çalışmıştım boşa gitti demiycem ama diyanet hakikaten baya zorladı. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü hangi günlerde oruç tutulmaz diye bi soru vardı ne yaptınız |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü koyunların zekatı 3 sahabelerin seçilme sebebi genç olmaları hz şuaybın kızının özelliği utangaçlığı din kelimesinin anlamlarından değildir saltanat şafiilerde sehiv secdesi selamdan sonra bugün size kınama yoktur diyen peygamber hz yusuf muydu hatırladığım cevaplarım bunlar |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü şâfiî ve mezheplerinde sehiv secdesi, son oturuşta et-Tahiyyâtü ve salâvâtlar okunduktan sonra, selâm vermeden önce yapılır. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü rabbimiz biz nefislerimize zulmettik eğer senbizi affetmezsen biz hüsrana uğrayanlardan oluruz ( araf) hz havva ve adem |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü arkadaşlar geçmiş olsun |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü bu gün ayıplarınız yüzünüze vurulmayacak ..... yusuf suresi |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü koyun zekatı 202 koyunu olan 2 koyun verir cevapp buydu |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü ahmed ismi saf suresinde geçiyo |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Sınava giren arkadaşlar hepimize geçmiş olsun.Benim içinde çok zor bi sınavdı gerçekten. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü arkadaşlar zekat evli kızına veya üvey annesi ikisi arasında kaldım |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü evlenmiş kızı yaptım |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü "لا يمسه الا المطهرون" ayeti hangi sürededir.? * Vakia "هو الله الذي لا اله الا هو" ayeti hangi sürededir? * Haşr Vahyin kesilme dönemine ne denir? Fetretü'l-Vahiy Aşağıdakilerden hangisi din kelimesinin sözlük anlamında kullanılmaz? * Saltanat "تَعْرُجُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ إِلَيْهِ فِي يَوْمٍ كَانَ مِقْدَارُهُ خَمْسِينَ أَلْفَ سَنَةٍ" meali hangisidir? * Melekler ve Rûh Allah'a elli bin yıl olan bir günde yükselip çıkarlar |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü "لا يمسه الا المطهرون" ayeti hangi sürededir.? * Vakia "هو الله الذي لا اله الا هو" ayeti hangi sürededir? * Haşr Vahyin kesilme dönemine ne denir? Fetretü'l-Vahiy Aşağıdakilerden hangisi din kelimesinin sözlük anlamında kullanılmaz? * Saltanat "تَعْرُجُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ إِلَيْهِ فِي يَوْمٍ كَانَ مِقْدَارُهُ خَمْسِينَ أَلْفَ سَنَةٍ" meali hangisidir? * Melekler ve Rûh Allah'a elli bin yıl olan bir günde yükselip çıkarlar ... Zeyd bin sabitten hangi dili öğrenmesini istemiştir? İbranice iyi huylar, faziletli davranışlar kavramı...? Mehasinûl ahlâk Peygamberin vefatından sonra bazı sahabeler halife secmek için toplantıkları yer? Benî Saide Sakifesi yelhes'de vakf yapılırsa? idgam olmaz ... (t) hangi tecvit kuralı? Idğamı Mütecaniseyn Remy nedir? Şeytan taşlama Hervele nedir? Safa ile Merve arasında sa'y yaparken kısa adımlarla ve çalımlı yürümek İmsak olmadan geceleyin niyet edilmesi gereken oruç? 'Kaza orucu' Ahmed adı hangi sürede geçiyor? Sad Sa'y nerede yapılır? Safa ile Merve arasında Kuranda açıkça adı zikredilen kadın adı hangisidir? Hz. Meryem Faite ne demektir? Kazaya kalan namaz Kefen-i kifâyet tarifinin kadınlar için içerikleri aşağıdakilerden hangisidir İzar, lifafe hanımlar için başörtüsü Mikat yerinde ihram giy(e)meyen kişi ne yapar? Mikat yerine geri döner ihram giyer umre ve/veya haccını yapar Reml nerede yapılır? Tavaf Peygamberimiz Kurayza kabilesi hakkındaki hükmü neye göre verdi? Tevrat Odalar anlamına gelen süre? Hecere, oda; Hucurat, odalar Hac ayetinde... av hayvanı... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü geçmiş olsun arkadaşlar.hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü kefeni kifayet ( erkek için izar ve lifafe ve kadın için bu ikisine ilaveten bir baş örtüsü) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü aynen arkadaşlar sanki herkes hafızmış gibi soru sormuşlar neyse nasibimizde varsa olur yoksa olmaz ne yapalım... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü hangi vakitlerde kaza kılınmaz. güneş batarken |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü eşleştirmelerden hangisi yanlış uhdiye..... ( bedene) yanlış |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Din kelimesinin anlamıyla ilgili diyanetin sitesinde şöyle yazıyor arkadaşlar: Arapça kökenli bir kelime olan din sözlükte "örf ve âdet, ceza ve karşılık, mükâfat, itaat, hesap, boyun eğme, hâkimiyet ve galibiyet, saltanat ve mülkiyet, hüküm ve ferman, makbul ibadet, millet, şeriat" gibi çeşitli anlamlara gelir. Bu soru cemaat olacaktı sanırım.. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü en çok umutlu olduğum ders tecviddi... 20 sorudan 17-18 doğru hedefim vardı... ayetleri görünce resmen şoka girdim.... tecvidden sadece 3 soru vardı ya.... bakalım nasip.... inşaallah hakkımızda ne hayırlıysa o olsun..... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü şafilerde fatihanın hükmü.... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Kurbanla ilgili soru... Fakir kimsenin aldığı kurban ölse, başkasını alması gerekmez. Hangi gün oruç tutmak mekruhtur? Şek günü "Mü'min ülfet eden ve kendisi ile ülfet edilendir. Ülfet etmeyen ve kendisi ile ülfet edilmeyen kimsede hayır yoktur" ayetindeki ülfet ne demektir? Huneyin savaşı kimle yapılmıştır? Havazin Şafii mezhebine göre 4 rekatlı farz namazlarda Fatiha suresini okumanın hükmü nedir? Farz Kiblenin en fazla sapma derecesi kaçdır? 46 Hz şuayp peygamberin kızı ne ile övülmüştür kuranda? Utangaçlığı Medineye hicretle ilgili soru Hz ebu bekirle birlikte mekkenin kuzeyindeki sevr mağarası Vahiy çeşitlerinden değildir? Yazılı levhalar şeklinde gelmesi Geçmiş bir olay ile ilgili bile bile yalan yere yapılan yemin hangisidir? gamus Namazda birkaç yanlış yapan kaç kere sehiv secdesi yapar? tek Ehed-tu'de hangi tecvit vardır? İ. mütecaniseyn Hangisi hac aylarındandır? Şevval Müzedelifede gecelemenin hükmü? sünnet |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü sevih secdesi için yanıldığında birsevih secdesi gerekir |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü kafirler için azab olan ayet ennar |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü hepinize geçmiş olsun arkadaşlar..rabbim gönlünüze göre versin... sorularınıza baktım..baya baya sıkı sorular gelmiş....hayırlısıya bitti...geçmiş olsunc*c* |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü ( yeminle ilgili alah lilahi vallahi yemin edilir andolsun diye yemin edilir bir tanee de allah şahit olmaz diye vardı) geçmiş milletelere ibret olsun diye.... cevap firevun |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü ArO* kardeşim Alıntı:
|
sınav geçti ama inşallah bizde geçmişizdir.... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü farz namazlar faite -koyun keçi artığı temiz temizleyici -koyun 202 koyuna 2 koyun zekat verilir. -gamus yemin keffaret yok -ıskatı salat keffareti -ibranice -kefeni kifaye izar lifafe başörtü -skr |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü 62. hangisi pegamber sav tarafindan lagv edilen cahiliye devri kurumu degildir. a.liva b.einne c.sidane d.nedve şu sorununcevabıne olacaktı ? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamun aleykum arkadaşlar 2013 17 mart yeterlilik sınavında imam garipten daha çok medrese modeli damgasını vurdu |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü sorular gerçekten zordu,bitek ben deilmişim zorlanan nette bundan sonra sınavların 2 senede 1 yapılcağı söyleniliyo doğrumudur bilgisi olan varmı? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü geçmiş olsun arkadaşlar c* herkes sorulan sorulardan memnun değil gbi düşünceli000 sınava girmemekle iyi ettim galiba yada kendimi avutuyorum işte mahcup000 neyse arkadaşlar üzülmeyin c* gün boyu dualarım sizinleydi c* inşaAllah beklediğinizden iyi gelir c* |
|
yani hala duaya ihtiyacımız var....(: sınava girseydin kendini denemiş olurdun... ama çalışamayıp sonucun kötü olsaydı motivasyonun düşerdi aöf sınavlarına iyi hazırlanamazdın(bence)... duaların için ben kendi adıma çok çok teşekkür ederim....(: allah razı olsun rabbim dua edenlere daha çok yardım etsin....(: |
c |
SAAT: 05:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.