![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
|
|
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü songül abla nasılsın sıkı çalışabiliyormusun öyle aleleade çalışmayla yapamayacağımı bildiğim halde sıkı bi şekilde ders çalışamıyorum aslında bi engelim yok gibi görünüşte düşünceli000düşünceli000 sen neler yapıyosun |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü s.a arkadaşlar bende yılmaz şen ve ümit yalçının kitabı din görevlileri sınavlara hazırlık kitabına çalışıyorum arada buradaki ve netteki sorulara göz gezdiriyorum sizce yeterli olurmu malum finaller yeni bitti ancak başlayabildim birde çıkmış sorulara çalışsak bi faydası olurmu konular değiştimi ? |
aleyküm selam..konular kolay kolay değişmez :) yeterli olur gibi şimdilik ama çok soru çözün derim ben |
|
|
|
aleyküm selam.kaynaklarda yok diye görünüyorlar ama daha önceden girmiş arkadaşlar hadis ve tefsire çalışın diyorlar |
|
|
|
|
|
en azından soruları çözün aklınızda yer etmiş olsun |
|
namazın içine girdim çıkamıyorum gülümseyen000 |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Arkadaşlar başvuru yaptığımız sayfaya tekrar giriş yapsak bişi olur mu :) Gerçi fazla gerek yok ama bi haber sitesinde "kontrol etmek için" bakmaktan bahsediyordu... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Tecvid biraz uğraştırıcı geldi onu sonraya bıraktım akaidi bitirdim ben. Sırada mezhepler var sanırım... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Yeterlilik ve mbsts için de ayrı forum bölümü açılsa nasıl olur ? Aöf 1 ve 2. sınıflar için olan düzenleme çok iyi, hepsi bi arada duruyor ve insan aradığını buluyor. Yeterlilik de o şekil olsa güzel olur gibi :) |
tekrar giriş yaptığınızda sistemde kaydınız vardır die yazı gelir zaten :) Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten bu konuda yeterlilik için ayrılan bölümde:))) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Selamun aleykum internet ortamında başvuru yaptığım kağıdın altında şu yazıyor yukarıdaki bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır resmi bir geçerliliği yoktur sizin çıktınız da da aynı şey yazıyor mu? |
|
Cevap: Lütfen Yardımcı Olur musunuz? Benim bir yakınımda düz liseyi aöften okuyor 1 sene olacak.. İHLye geçmek istiyor ama sanırım o 1 sene sayılmayacak yüzyüze dersleri almaya başlayınca... |
Cevap: Lütfen Yardımcı Olur musunuz? bir senesini kaybetse bile değer.bence teredüt etmesin imam hatipli olmak ayrıcalıktır.bunun ne kadar değerli olduğunu ileride çok iyi anlayacaktır.şu an fen lisesi 2.sınıfta okuyan bir oğlum var vallahi elimden gelse imam hatibe aktarırdım.özellikle kız çocuğuna imam hatip biçilmiş kaftandır.acizane tavsiye... |
Cevap: Lütfen Yardımcı Olur musunuz? Hayır kredisine hiçbir şey olmuyor.Ben önce aöl düz liseyken imam hatibe geçtim.sonra tekrar düze geçtim.Hiçbir geçişim sırasında kredilerime bir şey olmadı.Sadece düz liseli 2,5 yılda bitirip 192 kredi ile mezun olurken,imam hatipli 240 civari kredi ve 4 yıl zorunlu yüz yüze eğitimle mezun oluyor.Alacağı ders çoğalacak. Yerinde olsam ihl ye geçmem bir an önce düz liseyi bitirir sonra ilahiyata başvururum onun için 4 yıl beklemek zaman kaybı olur çünkü. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Acilen bilgiye ihtiyacım var. daha hangi düzeyden yeterlige gireceğimi bilmiyorum . ikinci sınıf önlisans okuyorum . k p sm yok zaten şimdi hangi düzeyden işaretlemeliyi m :( |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü arkadaşlar posta kodu bölümünü boş bıraktım sorun olur mu acaba |
Alıntı:
sorun olsa hata verirdi diye düşünüyorum |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alttan dersim kalırsa iptal mi oluyor sınavım medineveb? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Arkadaslar yeterlilige hazirlanan arkadaslara bir müjdem var,Türkiye de ilahiyat bitirip(acik ögretim önlisans) kpss den 63 alan arkadas yakinindaki okulda din ögretmenligi icin basvurmus ve okula alinmis,bos rehberlik derslerine bile giriyormus..hemen ögretmen olmus..sizin de böyle sanslariniz var,Özellikle hemen ise ihtiyaci olanlar icin iyi bir firsat... |
evet daha doğrusu yeterlilik belgeniz bi işe yaramayacak :) ama sizin kpss yok zaten bu sene bekleyeceksiniz.seneye kpss ye girinceye kadar alttan dersiniz kalsa bile onlar verme ihtimaliniz yüksek.eğer kpss niz olsaydı (i.h.l. mezunu iseniz) kesin i.h.l. yapın derdim ama kpss yok diye önlisans daha avantajlı gibi.tabi bunlar benim düşüncem siz daha iyi bilirsiniz :):) basit şekliyle şöyle anlatayım diyelimki önlisans seçtiniz kpss notunuz iyi yeterlilik belgenizide aldınız tercih yaptınız ama alttan dersiniz kaldı atanamazsınız.(mezun olmayanlar için diyorum mezun olabilcek durumda olanlar için) |
ben bunun için formasyon şart diye biliyorum.bu söylediğiniz yeni birşeymi ben bir ay felan öncesinden araştırdım formasyon şart dediler.formasyonuda lisans mezunları alabiliyorlar.önlisans olanalr 4 yıllıkların girdikleri kpss ye giripde 70 alırlarsa derslere girebilirler.lise ve dengi olan yada önlisansların girdiği kpss değil..ben böyle bilgilendirildim |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü s.a arkadaşlar şimdi sizden istrhamım hep birlik olalım ve aklımıza takılan olsun veya herhangi bir soru olsun,burada tüm arkadaşları mızla paylaşalım. Ne dersiniz ALLAHA EMANET OLUN... |
|
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar ? Ben kaç gündür namaz konusundayım.. |
asilem hangi kaynaktan veya kaynaklardan çalışıyorsun? |
en az önlisans ilahiyatınız varsa,okullarda din kültürü,kuran-ı kerim ve siyer derslerine girebilirsiniz.formasyon şartı yok. |
SAAT: 12:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.