![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü arkadaşlar hayırlı olsun alımlar kpss ile mi alınacaklar |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
|
hayır zaten mulakat yaılacağı zaman sınav tarihlerinde kazananların ne zaman çağırılacakları yazıyor..açıklanır onlar yalında takip ederiz inş. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Ben yeterlilik yazılısını kazandım ama mülakatta ne olacak bilmiyorum, çünkü aöf 4. dönemin dışında 3. dönemden bir dersim kalmıştı :( kpssye girmediğim için mayıs-haziran gibi olacak alımlara katılamıyorum, kasımda sözleşmeli alımları olacağı söyleniyor dersim kaldığı için sanırım ona da katılamam, benim yol haritam nasıl olabilir, bilen birileri varsa yorum beklerim.. |
fahri görev yapabilirsiniz sanırım..siz sınav kaydı yaparken ne mezunu olarak işaretlediniz ilahiyat önlisansmı? |
|
yarın hocalara sorayım bi ayrıntılı size ona göre bir cevap vereyim..şimdi yanlış birşey söylemek istemiyorum |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü yazılıyı aldık elhamdülillah darısı sözlünün basına |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü benim durumumda olan başka arkadaşlar var mı acaba? |
sizin durumunuzu sordum ben:) ama alttan dersiniz avr diye hocam da bi bakayım dedi ondan haber alınca ayrıntılı yazacam inş :):) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Sağol medineweb hocam.. Umutsuz vakıa mıyım, yazılı sınava boşuna mı girdim acaba merak ediyorum:) yeterlilik sözlüsü yapılmazsa, sadece alımlarda mülakat yapılırsa yazılı sonucum 3 sene geçerli olur mu acaba, inşallah oluyordur:) |
hayır hayır kötü düşünmeyin zaten bu sene alacağınız yeterlilik belgesi 3 yıl boyunca geçerli siz bu 3 yıl içerisibde hem kpss ye girebileceksiniz hemde alttan kalan derslerinizi verebileceksiniz..ama birinden mülakatta diploma istiyorlar diye birşey duyduk hocam onu soracak vaizlerden kurula girme ihtimali olanlardan ondan sonra yazacam inş. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Allah razı olsun hocam ilgilenip zaman harcıyorsunuz, sizin işlerinizde de kolaylıklar ve başarılar versin Rabbimiz inşallah.. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Bu arada bir duyuru var Diyanetten: D U Y U R U Diyanet İşleri Başkanlığından; 2013 Yılı Yeterlik Sınavı yazılı olarak uygulanmış olup ayrıca sözlü sınav yapılmayacaktır. Kur’an kursu öğreticisi, imam-hatip ve müezzin kayyım kadrolarına ilk defa açıktan atama ve bu unvanlardaki sözleşmeli pozisyonlara yerleştirmeler için yeterliğe sahip adaylar KPSS puan sırasına göre Başkanlığımızca yapılacak sözlü sınava çağrılacak ve sözlü sınav sonucu başarı sırasına göre atamalar ve yerleştirmeler gerçekleştirilecektir. İlgililere duyurulur. D.İ.B.İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ |
|
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Geçen sene mülakat sonucunda bu belge 3 yıl geçerlidir diye ibare vardı. Bizim elimizde öyle bir belgemiz yok |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Verirler sanırım, belgesiz olmaz ki. |
Benim mi algım kapalı şu an bilmiyorum ama anlamadım açıkçası.Sözlü sınavına çağırılmayacağımız söyleniyor ama başarı sırasına göre alacaklar deniyor.Şimdi yazılıyı kazananalar direk mi atanmış olacak.düşünceli000 |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Ha birde ben bu sene inş. kesin mezun oluyorum giremeyecekmiyimsınava.Kpss puanım var. |
sözlüyü geçenler ise sözlü sınav puanına göre atanacaklar gibi anladım.... |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamun aleykum diyanetten gelen açıklamaya göre yakında mülakat yok kpss 2014 haziran ayında olacak o zamana kadar yazılı sınavı geçenler ne yapacak? kpss puanının en az kaç olması lazım? |
kpss puanıyla ilgili bilgim yok ama yüksek puanlardan başlayacaklarmış kaça kadar düşerse artık....(nasip)mahcup000mahcup000c* |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Ben kpss sınavına girmedim mayıs ayında olacak mülakata girermiyim, hani mülakat yoktu?atamaların yapılacağı zaman mülakat olacaktı, atamalar kpss puanına göre olmuyormu. Cevap verdiğin için Allah razı olsun. |
başlayarak çağıracaklarmış (diye biliyorum yanlışsa bilenler düzeltir).... c* atama mayıs ayında ve kasımda diye biliyorum....(: kpss puanın yoksa çağırmazlar zaten....(:(:(: |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü ArO* yani şimdi ben 2014 kpss sini bekliycem çaresiz benim durumumda olanların girdiği tüm sınavlardan geçtiğini düşünürsek görev alması ne zaman olur?c*c*c* |
kpss den yeterli puan aldı...... yeterlilik barajını geçti..... mülakata girdi..... (diyanet atamaya mülakattan yüksek puan alanlardan başlayacak....) yüksek puan aldıysa puanına göre mayısta (atama var diye biliyorum) atanacak..... mülakatı geçemedi veya düşük puan aldı, atama sırası gelmedi ise artık kasımı bekleyecek..... (yazdıklarım diyanetin duyurularından takviminden anladığım kesin bilgim yok) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü c*c*c*c*c*c*c*c*c* ArO* |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Ben genel lise mezunuyum ve önümüzdeki birkaç yıl özel ders kurs almayı düşünüyorum Kuran eğitimimi geliştirmek Arapçayı çok iyi öğrenemek için . Yeterliliğe girmeyi düşünüyordum sonrasında ama şimdiden korktum :D her an vazgeçebilirim yeterlilikten, burada ve facebook da yapılan yorumları gördükçe . :( |
yinede girin bence kendinizi denemiş olursunuz..... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Bende atama kpss puanı yüksekliğine göre olacak diye biliyorum ama... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü asilem sistem değiştiği için sizin duruma ancak yorum yapabiliyoruz..yazılıyı almış olanlar yeterlilik belgesine sahip durumdalar şimdi..atama olacağı zaman diyelimki 100 tane k.k.ö. alınacak kpss puanına göre 300 kişi çağırılacak bu 300 kişi mülakata tabi tutulacak eğer mülakatta alacakları puanda yüksek olursa sırayla atanacakalr bu 300 kişi içerisinden mülakatı alamayıp yerleşemeyen olursa kpss de en son hangi puanda kalındıysa ondan başlayarak yine diyelim 10 kişi kaldı 30 kişi çağırıp mülakat yapacaklar..şimdi kpss si olmayan ama yazılı sınavı geçmiş olanlar bu sene fahri göreve müracaat edin seneye kpss ye girersiniz alım zamanı çağırılırsınız mülakata |
|
amin ecmain inşaAllah :):) |
Benim sadece açıköğretimden iki dersim var kredilerim fazlasıyla yeterli ve mayıstaki sınavda inş. mutlaka geçsemde geçemesem de mezun oluyorum yani.Sonra okumuş olduğum imamhatibi aradım onlar sözlüye girebileceğimi kendilerinin mezun olacağıma dair belge vereceklerini söylediler.Ama benim tabi gene içim rahat etmedi diyaneti aradım tekrar bana bu kez çok güzel açıklama yaptılar. Kpss puanına göre çağrılacaksınız başvuru yaparken sizden lise veya üstü belge isteyecekler o olmadığı için de mezun olana kadar başvuru yapamayacaksınız ama mezun olduğunuz da üç sene boyunca hepsine katılabileceksiniz dediler.Yani imamhtibin verdiği belge geçersizmiş.Aynı şekilde kpss puanı da gerekiyormuş yoksa kimse sınava alınmıyormuş. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü zaten sınav kayıt şartları arasında mezun olabilecek durumda olanlar ibaaresi vardı kimseyi kandırmış olmadınız ilk aradığınız biraz acemiydi sanırım :) atamalara katılamayacaksınız ama seneye kpss var ve siz o zamana kadar mezun olmuş oluyorsunuz ondan sonraki atama zamanında başvuru yapabilirsiniz |
Kpss 2012 de girmiştim 70 almıştım sadece mayıstaki sınavı bekliyorum cevabınız için tekrar teşekkürler. Bu yola giren herkesin Allah yardımcısı olsun.. |
kpss niz var demek zaten alımlarda kpss önemli..haziran gibi alım olacak dediler bugün müftülükten mülakat mayısda olmayada bilir ama siz ezberinizi sıkılayın zorlama ihtimalleri çok yüksek amin inş. |
SAAT: 06:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.