![]() |
Cevap: KPSS istişare bölümü arkadaşlar üstte gönderdiğim yazıyı anlamadım kpss de 2 oturummu katılıcaz |
Cevap: KPSS istişare bölümü ordaki ilk söylediği lisans mezunları için kpss bizi ilgilendiren önlisans kpss ve dhbt sınavı |
Cevap: KPSS istişare bölümü ben başvuru yapmaya çalışıyorum fakat ösym şifre istiyor ne şifresi bu bize ne zaman şifre verdiler, hiç hatırlamıyorum yardım ederseniz sevinirim |
Cevap: KPSS istişare bölümü arkadaşlar diplomayı almadan kpss başvurusu yapan oldu mu,bu şekilde yapılsa sorun olur mu acaba lise mezunu mu görür sistem.. |
Cevap: KPSS istişare bölümü [QUOTE=ayşe yüsra;344927]ben başvuru yapmaya çalışıyorum fakat ösym şifre istiyor ne şifresi bu bize ne zaman şifre verdiler, hiç hatırlamıyorum yardım ederseniz sevinirim[/QUOTE ilk ygs başvurusunda almıştım ben şifremi..şifreni unuttuysan ösym bürosundan tekrar alabiliyorsun |
Cevap: KPSS istişare bölümü Başvuruların son günü olan 24 Temmuz 2014 tarihi ve öncesinde bir ön lisans diploması almaya hak kazanan adaylar ortaöğretimden sınava giremezler.' bu ibare geçiyor klavuzda ama benim aklımı karıştıran sayfamdaki eğitim bilgilerinde okuyor gözüküyor |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
diplomayı almadım ama bu benim 2. yüksek okul diplomam olacak yani 2004den beri önlisans olarak giriyorum zaten kpss ye onda sorun yok haftaya ücret ödeyince osym başvuru sayfasında bakıcam bilgilere "ösym başvuru merkezine gitmeniz gerek" şeklinde bir ibare olursa eğer mecbur diplomayla ösym başvuru merk. gidip yapmak gerecek kpss başvurusunuağlayan000 |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
|
Cevap: KPSS istişare bölümü S.a arkadaşlar bende ilahiyat 1.sınıf bitirdim ikiye başlayacam şimdi inşallah..ama bugün başvurumu önlisans olarak yapabildim...nursen abla benim sana anlatmaya çalıştığım durum buydu bizde girebiliyorduk önlisansa çünkü İki sene içinde mezun olabilecek durumdaydik..ve hamdolsun bugün biraz once abimle birlikte internet ortamından kpss ve dhbt başvurusumnu yaptık..bu aradada iki sınav ücreti toplam 80 tl yatiriyorz...hadi selametle |
Cevap: KPSS istişare bölümü benim de başvurumu dün eşim yaptı kpss ve dhbt için para bankaya yatırıp net üzerinden başvurumu tamamladı yine tek sorun kpss sınavına bulunduğum yerde gireceğim dhbt sınavına başka yerde gireceğim bu sefer iki sınav olduğu için bir adres verilmesi gerekiyordu |
SAAT: 14:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.