![]() |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
Faydamız olduysa ne mutlu(: |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü arkadaşlar 23 haziranda başlayan yerleştirmeler için tercih yapan oldu mu? ben yapamıyorum bir türlü kodları yazıyorum ama karsındaki bilgiler gelmiyor, öylece kalıyor:( bu konuda fikri olan var mı? |
Cevap: KPSS istişare bölümü Tercihleri az önce yaptım, Sayfa açıldı ve onay aldım(: Yerlestirme konusunda, Pek umitli değilim ama... Hadi hayirlisi |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü Hayirli ramazanlar. Osymye bir turlu ulasip soramadim bilen varsa aydinlatirsa memnun olurum. Farkli lisans ve onlisans mezunu biri onlisans kpssye girip tercih yapabiliyor mu |
2002 KSÜ Bilgisayar PROGRAMCİLİGİ mezunuyum Yeterlilik yok(son sınavda 4soruyla kaçırdım) Tercihlerim memur, vhki, tekniker, programcı |
kpss ye önlisans ya da ortaöğretim olarak giremezsiniz Örnek verecek olursak Bir Arkadaşım işletme lisans ve ilahiyat önlisans mezunu Sinava bugün lisans olarak giriyor ve Ekim deki DHBT ye girecek |
Cevap: KPSS istişare bölümü Kpss yerlestirme sonuçları açıklanmış Sonuç malum, herzaman ki gibi; 'herhangi bir kadroya yerlestirilemediniz 'uzgn Bu yazıyı kac kere gördüğümün haddi hesabı yokuzgn |
Cevap: KPSS istişare bölümü Gülnihal kpss puanın kaçtı? |
SAAT: 00:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.