![]() |
Cevap: KPSS istişare bölümü Slm arkadaslar benden de on lisans okudugumu dair belge istediler 1sinifi bitirdim aof burosundan ogrenim belgesi aldim ve beni on lisans mezunu olarakkabul ettiler ama ben daha once kpss ifin 40lira yatirmistimpeki bu diyanetin sinavi 80lira olan bana 80girebilirsin dediler peki bukpss icin yatirdigim 40lira ne olacak dedim cevap vermediler aca 40ayri 80ayrimi para yatirliyor bilen varmi |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
|
Cevap: KPSS istişare bölümü Yani gul kardes 40 yatirdim kpss icin basvuruyuda yaptim 40DAHA NASIL OLACAK |
Cevap: KPSS istişare bölümü Kpss ayri zaten ona 40 yatirdim kaydimi yaptim simdi 40daha kabul oluyomu yoksa dhbt icin ayri 80mi |
Bu problemi parayı yatırdığınız bankayla bir görüşün belki yardımcı olabilirler. |
Cevap: KPSS istişare bölümü Ah kardesler bir seyde habeeimiz yokki atm dersen ana baba gunu gibi calisiyok bi yandan coluk cocuk bi yandan parayi yatirmisim kaydi yapan hoca dioki sen dhbt de girebilirisin ben diyorumki ayri 40daha mi yatircam diom bilmoyorum dio bu sorulara cevabi kim vercek be kardesler |
Cevap: KPSS istişare bölümü Eyvallah gul kardes aynen dedigin gibi 40lira daha yatirirsam oluymus |
Cevap: KPSS istişare bölümü s.a hemen bana cevap verebilrimsinz.şimdi ben bu yıl 2 yıl önlisans mezunu oldum.ama kpss başvurusunda lise olarak görünüyo.ön lisans yok.napmam gerek |
Cevap: KPSS istişare bölümü ben de bugün başvurumu yaptımelhm bankaya yatırılan 80 tl sonra aof den önlisans diplomasını aldım sonra başvuru merkezine gittim diploma fotokopisi ve kpss başvuru formu istiyorlar sonra eğitim bilgilerim güncellendi veee işlem tamamlandıalkış000 |
|
SAAT: 00:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.