![]() |
Cevap: KPSS istişare bölümü Söylemesi ayıp 68 aldım eh idare eder işte. . |
Cevap: KPSS istişare bölümü S.a arkadslar. Bende 68 almisim...hic kitap yuzu acmadan hazirlanamadan girmistim sinava yinede hamdolsun. |
Cevap: KPSS istişare bölümü Benim de 73 küsür. Yarınki sınavda Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. |
Cevap: KPSS istişare bölümü Allah'ım bize, "Inşallah olur" diye duâ edip hayalini kurduğumuz her şeyin "Çok şükür oldu" sevincini yaşat...(Amin) Yarın sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.. Allah yar ve yardımcınız olsun... |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
Tebrik ediyorum Lalü, biz aylarca çalıştık aldığımız puan aynı gülümseyen000 Dhbt sınavı içinde başarılar diliyorum. c* |
ArO* Editörüm bu dualara çok ihtiyacımız var. c* |
Cevap: KPSS istişare bölümü su damlam allah razı olsun güzel duan için allah razı olsun |
amn* Hocam puanınız çok iyi msl* Dhbt'den de yüksek puanlar almanız ümidiyle.... |
Cevap: KPSS istişare bölümü arkadaşlar yarın ki sınavınızda Allah yardımcınız olsun, sorular çok kolay olsun inşallah (: bu arada bence sonuçlarınızda gayet iyi,hepiniz sorumluluk sahibi insanlarsınız, ancak bu kadar,hakkınızda hayırlısı olsun... |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü Makbergülüyle görüştüm bugün.69 almış. Dualarımızda Makbergülünü de unutmayalım |
mehmet akif puanını söylemeyecek misin ? mahcup000 merak ediyorum....düşünceli000 c* |
|
Tebrik ederim Göknur evet söylediğini farketmedim, Dhbt içinde daha yükseğini alırsın inşallah...c* |
ArO* azranur sen sınava girmedin mi.... |
Cevap: KPSS istişare bölümü maşallah Mehmet akif...Songül abla...hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum...hyyyyy yarın ortalığı silip süpürelim inşallah.. |
Cevap: KPSS istişare bölümü su damlası içten güzel dualarını burayada taşımışsın..yanımızda bir duacımız olduğunu bilmek ne güzel bir duygu(: |
Cevap: KPSS istişare bölümü Gülnihal...medineweb...nesli nur..ravzam...sizleride alsaydık sahneye:):) |
Cevap: KPSS istişare bölümü selamun aleykum arkadaşlar. yarınki sınavda başarılar diliyorum bende.Rabb im zihin açıklığı versin inşaallah.dua ile... |
Cevap: KPSS istişare bölümü Beni merak eden yoktur ama söyleyeyim bende 74 almışım. Erol 71 siz bana sakarya ilitam ile ilgili notlar verebileceğinizi söylemiştiniz size özelden msj yollayamadım elinizdekiler dua ile tarafımdan kabul edilir:) |
|
O kadar çok yanlışım var ki, ortada doğru kalmamışkızgın000 puanım da 71.53uzgnağlayan000 Yarın ki sınavda rabbim hepimizin yardımcısı olsun |
Bu durumun darısı başıma inşallah Tabiki atandıktan sonra(: |
Hangi şubedesiniz. A mı B mi. Beğendiğiniz hocanın Canlı ders linklerini atmak için sordum. Ben A yım. Yarın ki sınavda Allah kolaylık versin. |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü sa arkadaşlar bende 79 küsür aaldım yarın RABBİM hepimize kolaylık versin amn* |
hepimiz aşa yukarı aynıyız Gülnihal... sıkma canını...yanlışları görünce bende senin gibi oldum... hatta fazla bile vermişler dedim inan..:) |
msl* c* |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alan |
Cevap: KPSS istişare bölümü ben 71 aldım tarihten 3. selime kadar coğrafyada enem sadece ilk ünite türkçe dgs çalışmalarımla girmiştim |
Cevap: KPSS istişare bölümü ravza sen açıklamamışsın |
evet000bekliyoruz ravzamltfn52 |
Alıntı:
söyliyeyim hemen 68 aldım uzgn |
|
dhbt'den iyi bekliyorsun değil mi ben dhbt'den hiç de iyi beklemiyorum |
|
|
Cevap: KPSS istişare bölümü DUYURU [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...](22 Ekim 2014) 2014Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim/Ön Lisans: Soru Kitapçıkları (%10) ile Cevap Kâğıtlarının Görüntülenmesi 27-28 Eylül 2014 tarihlerinde yapılan 2014-KPSS Ortaöğretim/Ön Lisans sınavlarına giren adayların cevap kâğıtlarının görüntüleri, sınava giren adayların kendi cevap kâğıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla erişime açılmıştır. Adaylar kendi cevap kâğıtlarının görüntüsüne, ÖSYM’nin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir. Sınav sorularının %10’unu oluşturan ve Temel Soru Kitapçığı adı altında adayların ve kamuoyunun bilgisine sunulan sorular, adayların bu sorulara verdikleri cevapları da izlemesini ve cevap kâğıdı üzerindeki işaretlemelerini kontrol etmelerini sağlamak amacıyla erişime açılacaktır. Adaylar, sınavda kendi cevap kâğıtlarına kodladıkları soru kitapçığı numarasına ve bu kitapçıkta yer alan sorulara (yayımlanan %10) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ile erişebileceklerdir. Adaylar, sisteme giriş yaptıktan sonra, ilgili sınavı ve görüntülemek istedikleri soru numarasını seçtiklerinde ekranda soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabını görebileceklerdir. Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır. Adaylara ve kamuoyuna duyurulur. ÖSYM BAŞKANLIĞI |
Cevap: KPSS istişare bölümü Ösym Branş Bazında Sıralamalarda yayınlandı. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: KPSS istişare bölümü hacı seninki kaç arkadaşlar benim sıralamam 5018 dhbt sınavı açıklanınca dibe vururum sizin sıralamanız kaç |
SAAT: 00:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.