![]() |
Cevap: KPSS istişare bölümü SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR... yarın kpss ye girecek bütün arkadaşlarımıa rabbim zihin açıklığı versin..c* hepimie kolay gelsin..bakalım bizi neler bekliyor..bu sefer ,dgs deki gibi 1 saat önceden çıkmıyorum..afrn* benim gibisi varsa diye söylüyorum:)..aman ha... yarın sınav var ben arapça çalışıyorum..:) hocalardanda derstende nasıl gözüm korktuysa artık bilemiyorum...var gücümle ders çalışıyorum..mahcup000kpss hakgetire... çalışan arkadaşlarım..rabbim gönlünüzden geçenleri hayreylesin.. güzel paylaşımlar yaparız inşallah..dua ile |
Cevap: KPSS istişare bölümü aleykum selam amin..inşallah hayırlısı ile çok güzel geçer sınavınız ... yarın ki paylaşımlarınız önemli çünkü pazar günü sınava gireceklerden biri olarak bilgilerinizden faydalanmak isterim.. |
Cevap: KPSS istişare bölümü ALLAH'ım Senin yardımın olmadan biz hiç bir şey başaramayız. Ve Senden başka dayanacak hiç bir şeyimiz yoktur. Cumartesi ve Pazar günü sınava girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum. Rabbim Güç ve Kuvvet Senden'dir bizlere katından güç ve kuvvet eyle Amin... |
Cevap: KPSS istişare bölümü La ilahe illa huver rezzagu zul kuvvetil metin Inna fetehna leka fethen mubina Bol bol Fatiha 21 Besmele rabbim unuttuklarimi hatirlat bilmedigimi ogret subhaneallahi velhamdulillahi vela ilahe illahu vallahu ekber adede harfin kutibe ve yektebu ebeden abidine ve dehrad dahirin okuyun insaAllah sinaviniz guzel gecer |
Cevap: KPSS istişare bölümü yarın ve pazar günü sınava girecek olan tüm medineweb dostları; rabbim okuduğunu anlamayı, anladığını doğru işaretlemeyi, hayırlı sonuçlar, güzel puanlar almayı nasip etsin hepimize rabbim yar ve yardımcımız olsun emeklerimiz boşa gitmesin inşallah |
Cevap: KPSS istişare bölümü amin... |
Cevap: KPSS istişare bölümü Yarın sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Allah zihin açıklığı versin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah |
Cevap: KPSS istişare bölümü Allah c.c hepimizin sınavını başarıyla neticelendirsin. Rabbişrahli sadri ve yessirli emri vahlul ugdetem min lisani yefgahu gavli. Amin |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
amn* ArO* |
amn* c* |
Duaların en güzeli için teşekkürler ArO* |
amn* ArO* |
Cevap: KPSS istişare bölümü hepiniz o kadar güzel dua etmişsiniz ki bana da sadece amin demek düşerc*c*c*c*c* |
Cevap: KPSS istişare bölümü Rabbim hepimizin dualarını hayra çıkarsın inşallah |
Cevap: KPSS istişare bölümü Aminn |
Cevap: KPSS istişare bölümü Sınava giren herkese geçmiş olsun. Bu sene biraz daha zor olacak demişlerdi. Bazı sorular bu kadarda kolay olur mu? Bir yanıltma vardır, diye endişe ile baktım ama gerçekten bazıları için diyorum kolaydı. Çoğunluk için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim kadar zorladı. Ders videolarında bir hoca şöyle demişti '' Arkdaşlar sol gösterip sağ vuracaklar hazır olun'' Gerçekten de şuana kadar çalıştığımız birebir sorulardan gelmedi. Kendi adıma söylüyorum sadece mantık yürüterek cevapladım soruları. Zamanın çok az olması sorular üzerinde fazla yoğunlaşmayı engelledi. Biraz daha zaman olsaydı, mantıklada olsa doğru cevap verilirdi diye düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı, Rabbim neylerse o olacak. Önümüzde daha da zorlu bir sınav daha var DHBT onun sorularını bu soruları görünce hiç düşünemiyorum bile. Şu bir gerçek ki ! Nasipte varsa Rabbim bu sınavları kolaylaştırır, tevekkülle sabredip bekleyelim inşallah... |
Cevap: KPSS istişare bölümü aynen katılıyorum kardeşim... sorulardan hatırlayanlar varsa paylaşabilir mi? |
Hatırladıklarım ; Türkçe tamamıyla mantığa dayanıyordu. Bunun yanında ayrıca 5 soru sözel mantık vardı. 1. Demokratik parti dönemindeki yasalardan biri değildir? 2. 1982 anayasasında kimler seçme ve seçilme hakkı yoktur? 3. '' Kemerlerinizi bağlayın'' filminin yönetmeni kimdir? 4. Türkiye'nin en çok gelir elde ettiği enerji potansiyeli hangisidir? 5. Amerika'daki özgürlük heykelini kim hediye etmiştir? 6. Turunçgillerin yetişmesinde hangi şık doğrudur? 7. İlk parlementoyu gündeme getiren padişah hangisidir? 8. Türkiye Cumhuriyeti devleti şıklardan hangi yönetim değildir? 9. İlk kadın yazarımız kimdir? 10. Aşağıdakilerden hangisi kolluk birliklerindendir? 11. Türkiye'de don olayı nerelerde yaşanır? 12. Kanunuesasının düzenlemesini kim yapmıştır? 13.Bir yerin belediye olması için nüfusun kaç olması gerekir? 14. Hangi ülke İskandinav ülkesi değildir? 15. Türkiye'deki karstik bölgeler neresidir? 1982 anayasasından 5 soru vardı onları hatırlamıyorum, hatırladıklarım bu basit sorulardı. Diğerleri benim için zordu onları hatırlayamıyorum. :) |
Cevap: KPSS istişare bölümü Geçmiş olsun arkadaşlar bende Nurşen in yorumuna katılıyorum Ben dün ve sabah güncel olaylar, Türkiye coğrafyasında bakarak bugünü kurtardim Sorular Diğer kpss lerle kiyaslarsak gerçekten kolaydı.önlisans çalıştığımız İnkılap Tarihinden ne kaydıyla onunla yaptım. Sabah baktığım konular baya işime yaradı. Eminim herkes için iyi geçmiştir. Beni mate etik zorladı. Baya zordu.genel yetenek yine Oku oku bilmiyordu. Hepimize geç is olsun...asıl alan sınavı bizi bekliyor..ne bileyim.beklentisiz Girmiştim.. bi umutlanim şimdi. .hayirlisi |
Belediye sorusu 5ooo miş Kadın yazar fatma Aliye Özgürlük heykel fransay mış Kemerlerinizi bağlayın Ferzan Özpetek 2014 fotoğraf ödüllü sanatçı ara Gürel. |
Cevap: KPSS istişare bölümü Istanbul kuşatan avarlar. . Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Atatürk gazeteci serif unvanlı savaşı Trablus garp Askerlikten istifa etmesi Amasya genelgesi Sayıştay TBMM imis |
Cevap: KPSS istişare bölümü Lozan gözlemci olarak katılan devlet abd imiş Süleyman şah türbesi caber kalesi..Suriye. . Diğer şehirlere göre yaz ve deniz turizmi az gelismis gibi bir soru vardı. Rize. Ülkemizde en çok hangi arazi vardır gibi bir soru.tarım arazisi Karstik bölgeyi bulamadım. .ben Ege ve Akdeniz iz olur diye isaretledim |
Cevap: KPSS istişare bölümü Parlamenter sistemi getiren padişahı soruyordu.turkiyenin ençok yerseklini hangisi oluşturur gibi bir soru vardı. |
Cevap: KPSS istişare bölümü arkadaşlar genel kültür soruları konusu açtım sizler de sorulara bakın |
Cevap: KPSS istişare bölümü Genel yetenek sorunlarından 5. Bence yanlıştı Ayvalık ile ilgili birsoru bence yanlış sıkı yoktu |
Diğer sorulara aynı cevabı vermişiz mihrinaz. sadece karstik bölge olarak ben Akdeniz ve Karadeniz diye cevap verdim. Doğrusu nedir bilen varsa cevaplasın lütfen... |
Cevap: KPSS istişare bölümü 3. selim mi 2. mahmut mu daha kapsamlı yenilik yaptı mı ne vardı |
lahiyalar yani ıslahatlarla yenilik yapan padişah III. Selim Ben II. Mahmut demiştim. |
|
bende bende:) Alıntı:
|
|
|
Cevap: KPSS istişare bölümü ben çalışmamışdım nne zaman niyetlensem hep birşey girdi araya sınavda ise bol bol boş bırakım yanlışlar doğruyu götürüyor diye bakalım hayırlısı ne çıkacak ortaya merak ediyorum |
|
Songül hocam hayırlısı olsun, o tereddütü bende yaşadım. Sonra emin bir şekilde kesinlikle II. Mahmut dedim olmadı. Ama bu arada olmayan çok sorularda var sınavın sonucundan pek ümitli değilim. Beni ürküten Dhbt sınavı bu sınav zannedersem daha da zor olacak ... |
Cevap: KPSS istişare bölümü dhbt için ayrı sayfa açılacak mı yoksa burdan mı devam edilecek |
Cevap: KPSS istişare bölümü sahi birde 4 arkadaş lokantaya gitmiş de oğlan kaç para ödemiş ben 48 tl yaptım bilen varsa cevaplar mı lütfen |
Türkçe iyi geçti. Mattan 6 tane yaptım. Diğerlerini de öğrenci tabiriyle iki şıkka indirip attım.. Buradaki sorulara göre biraz doğrum var. Yani fena atmamışım. Ama sorular bilgiye dayalı sorulardı.Yani çalışmadan yapmak zordu. |
|
|
SAAT: 22:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.