![]() |
Cevap: KPSS istişare bölümü dhbt de hangi konulardan soru çıkacak bilen var mı bi arkadaş bu sınavı öss hazırlıca için hiç ötekiler gibi olmıcak dediydi ezber falan yapam mı acep |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
amn* Dhbt daha ağır geçecektir. Dediğiniz gibi artık bilgiye dayalı sorular soruluyor. Artık Diyanette en iyi kimse o kişileri almaya kararlı, inşallah o kişiler arasında bizlerede yer açılır diyorum. Herşeyin hayırlısı inşallah... |
Cevap: KPSS istişare bölümü amin.. |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü Öncelikle hepimize geçmiş olsun Arkadaşlar [emoji122] [emoji122] nasıl geçti sınavlar benimki korktugumdan iyi gecti çok şükür [emoji5] [emoji5] |
zeynepnm , bugün mü sınava girdin yoksa dün mü? |
Cevap: KPSS istişare bölümü Daha iyi gecmesini umuyordum ama Zaman kesinlikle yetmedi Türkçe, mat derken Genel yeteneğe çok kısa bir zamanda, ışık hızıyla baktım |
Cevap: KPSS istişare bölümü Kpss sınavına bugün giren arkadaşlar yok mu? Nasıl geçti sınavınız yorumlarınızı bekliyoruz.... |
Cevap: KPSS istişare bölümü Nursen abla bugün |
zeynepnm sınavın nasıl geçti, sorular kolay mıydı ? |
Cevap: KPSS istişare bölümü Sevda neredesin ! seninde sınavın nasıl geçti merak ediyorum... |
Cevap: KPSS istişare bölümü bu gün girenlerden ses soluk yokdüşünceli000 |
Cevap: KPSS istişare bölümü bizim sınav çok kolaydı ama ben yetiştiremedim . cam kenarındaydım şimşek çakıp durdu korkudan bende kendimi veremedim sorulara....ama gerçekten çok kolaydı tarih vatandaşlık özellikkle ...balta liman ,tanzimat fermanı ,1.ahmed,2.mahmut,halkcılık ,boğazlar sorunu,hangisi nesnel değildir gibi bir şey vardı,amasya genelgesi yaptığım bir soru vardı milli mücadele ile ilgili,tüzük kim denetler çıkarır gibi iki soru böyleydi sorular attıklarım tutmamış zaten tutsa şaşardım hayırlısı artık.. |
Cevap: KPSS istişare bölümü geçmiş olsun..iyi geçmesine sevindim |
Hayırlısı olsun. Anladığım kadarıyla güzel geçmiş sevindim. En azından çalışmalarımız işe yaradı çok şükür.. Şimşekten niye korktum ablacığım. Ne güzel bir olaydır, gökyüzünün gürlemesi. Meleklerinde yağmuru yeryüzüne indirmek için çabaları , yağmurda dualarında kabul edildiğini düşünseydin hiç bu kadar korkmazdın. :):) Yine de iyi geçmiş , gözün aydın... |
Cevap: KPSS istişare bölümü hayırlı sonuçlar alırsın inşallah sevda |
Cevap: KPSS istişare bölümü amin inşallah hepimiz ..... bizim sorularda selfie sormuşlardı birtürlü aklıma gelmedi. kapıkulu ordusunda hangisi yoktu diye sordu cevap:beşliler karantina vardı 3.selim dönemi değildir diye sorulmuştu islami ilk kabul edildiği dönemlerde resmin yasak olması hangi sanatı geliştirmiştir gibi bir soru vardı hat ile minyatür arasında kaldım galiba minyatür dedim bir soruda aşağıdakilerden hangisi kültür ve eğitim yönünden bir değişiklik değildir diyordu aşağı yukarı..şıklardan biri Atatürk orman çiftliğiydi ben Atatürk ınkılap enstitüsü yaptım çelişkiliydi gittim geldim netten baktım sordukları soruların cevaplarını bulamıyorum birde 1982 anayasına göre cumhurbaşkanı seçme ve seçilme yaşı kaç bilen var mı? |
Cevap: KPSS istişare bölümü abla sivasta kaç gündür bir yağmur yağıyor anlatamam şimşek çaktı apartman titredi bembeyaz oldu orrtalık desem aabartmam işte ne bileyim annem hep der şimşek çakınca cam kenarında durma diye o aklıma geldi .... |
Canım benim anne sözü her zaman dinlenmeli. Yağan yağmur ve şimşekler Allah'ü Teala'nın varlığının ispatı olduğu için korkmak değil tefekkür etmeye çalışmamız gerekir. Böyle durumlarda okuman için bazı dualar var. Bunları okumaya devam et ve de Bu duaları okurken şimşek çaktığında sende sesini yükselterek dualarını yaparsan korku yerine duanın getirdiği manevi güzelliği hissedersin. Bunu uygulayan biri olarak sana tavsiyede bulunuyorum :):) RAD suresinde '' Rad'ın kendisine hamd ile teşbih ettiği ve meleklerin korkusunda olduğu Allah noksan sıfatlardan münezzehtir. O'nun gücü her şeye kadirdir.'' Peygamber Efendimiz (sav) '' buyurdu ki'' Allah'ım bizleri gadabın ile öldürme. Bizi azabın ile helak etme. Bundan önce bir afiyet ver'' Bu dualarla korkunu yeneceğine inanıyorum. c* |
Cevap: KPSS istişare bölümü çok teşekkür ederim abla Allah razı olsun... |
Cümlemizden ArO* |
Cevap: KPSS istişare bölümü Kpss de barajı geçmemiş için kaç netimiz olmali |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü arkadaşlar her kes burda galıba...ilahıyat 2 sınıf olduk nerelerdesınız...dua ile... |
Mat 14 soru yapabildim ama hepsinden eminim sözel mantıktan da eminim Tarih vatandaşlık ve coğrafyaYa hiç çalışmadığım icin vasat geçti. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun Inşallah |
sonucun da iyi gelir inşallah |
Emin olduğun cevaplar çoğunlukta , kötü değil , hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. En önemli sınav daha duruyor. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. |
mezun olduğun günleri de görürsün inşallah |
Rabia tatilinde çok uzun sürdü. En son seninle finallerde görüştük. Bu arada sınavın nasıl geçti. c* |
Cevap: KPSS istişare bölümü hayat; hiç bitmeyen bir sınav.... bu yıl benim için, sürekli söylediğim 4 sınav vardı 1--aöf 2. sınıf bahar dönemi finaller hamdolsun ders bırakmadan mezun oldum 2--dgs elhamdülilllah yeterli puanı aldım ve artık ilitamlıyım 3--kpss malesef, tahmin ettiğim gibi geçmedi şimdi sıra bu sınavların 4.sü olan DHBT ye geldi... rabbim kolaylık versin bana, bize, hepimize... |
Cevap: KPSS istişare bölümü selamun aleykum arkadaslar. foruma yeni kaltildim ortam guzel gibi. ben de baslamak uzereyim calismaya. simdilik gk gy ten oncelikli yayin soru bankasi tavsiyelerinizi sorayim hemen. :) egitim bilimlerine de tavsiye alabilirim ona daha sonra basliyacagim ama... insallah aktif bir forumdur facebooku kapatmayi dusunuyorum. burada yardimlasabiliriz insallah:))) |
genel kültür genel yetenekte kaynak olarak öncelikle tüm geçmiş yıllarda çıkan soruların kitapçık şeklinde ders ders soru bankalarını almanızı tavisye ederim.malumunuz artık ösym kendi havuzunu oluşturdu ve dışarıdan soru satın almıycak.bu yüzden geçmiş yıllarda polislik,jandarma,ales,kpss vb.sınavlarda çıkan soruları gözden geçirmenizi tavsiye ederim. benim eşim bu sene sınava girdi.tarihten hakan dede nin canlı dersleriyle hazırlandı.zaten bu hocanın dökümanları ve soru bankası mevcut. coğrafyada aynı şekilde canlı derslerle hazırlandı.nihan atamanın canlı dersleri gerçekten akılda kalıcı.kadının tarzı biraz farklı ama akılda kalıcı şekilde şifreliyor.bi netten inceleyin derim.. eğitim bilimlerine ben ihtiyaç ve yargıyla hazırlanmıştım.tavsiye ederim. yediiklim i de tavsiye ederim.eğitim bilimlerinde konular unutuluyor özellikle konu anlatımını geniş alan kaynakları inceleyin derim... kolaylıklar diliyorum.. |
Cevap: KPSS istişare bölümü bu arada branşınız neydi acaba alan sınavına da giricek misiniz? |
inşallah 2 sene sonra çoğumuz lisans mezunu olarak kpss'ye gireceğiz |
Cevap: KPSS istişare bölümü arkadaşlar soruların çoğunu bulduğum siteye girince artık bunalıma girmeye başladım artık o siteye girmiyorum hala sınava girenler şu sorunun cevabı bu değil şuydu diye muhabetler çözüm bulamadan devam ediyor ben burda tek ösym'ye kızıyorum soruların hepsini yayınlasa kim ne alacağını az çok bilir önüne bakar böyle kuru lakırtı oluşmaz çoğu kişi bu hafta açıklanır diyor bu hafta ya da gelecek hafta önemli değil herkes hakkında hayırlısı olsun inşallah |
Cevap: KPSS istişare bölümü ösym sitesinde cevap kağıdımız görüntülense de kaç doğru var kaç yanlış var bilsek acaba sonuç açıklanmadan cevap kağıdı görüntülenme aktif olur mu |
ösym öncelikle sonuç açıklıyor,sonrasında cevap kağıdını görüntülüyoruz.sistem böyle bildiğim kadarıyla. Rabb im hakkımızdan hayırlısının hayırlısını nasip etsin hepimiz için.selametle... |
|
|
SAAT: 22:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.