![]() |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
fatma sen bu kpss'ye mi girdin lisans kpss'ye mi |
benim önlisans kpss ye girme şansım yok maalesef.çünkü diplomam geçerli değil. herhangi bölümden 4 yıllık ve 2 yıllık mezunsanız ösym 4 yıllığı esas alarak atama yapıyor.o yüzden giremiyorum. yani şuan mezun olana kadar lisans düzeyinde kpss ye girebiliyormuyum onu araştırıyorum.ben dikab öğrtm.atanmak istiyorum ama 3.sınıfta girsem acaba alan ve eğitim sınavına girme imkanım var mı bilmiyorum.çünkü şuan sınava girsem resmiyette eski branşıma göre atama bekliycem eğitim sınavına giricem desem alan sınavına giremem çünkü branşım şuan dikab değil. anlayacağın kafam allak bullak.o yüzden snavı rafa kaldırdım şimdilik... |
hep beraber yürüyerek , hep beraber başarmak... |
yani dikab için tekrar alman gerekmiyor? lisans kpss ye girersin, formasyonun da var ama henüz ilahiyat diploman yok o yüzden ilitamdan mezun olunca, dikab için kpss ye girebilir ve o zaman tercih yapabilirsin bence düşünceli000 |
Cevap: KPSS istişare bölümü fatmanın formasyonu var transkirptinde de gösteriyordur tekrar formasyon alamaz zaten inşallah bizler de hem okulu hem formasyonu halledebiliriz |
|
o kadar dersin üstesinden gelirsek 1 sene de formasyon için çaba gösteririz inşallah |
Cevap: KPSS istişare bölümü sonuçlar ne zaman açıklanır dersiniz arkadaşlar..açıklandıda benim mi haberim yok acaba:)gülümseyen000düşünceli000 |
Cevap: KPSS istişare bölümü mihrinaz başka foruma baktığım kadarıyla çoğu kişi bugün açıklanır diye heyecanla bekliyor dhbt sınav giriş belgesi yayınlacağının duyurusunu yapmışlar ben de bugün açıklanır gibime geliyor en geç cuma günü diye sitelerde diyorlar hayırlısı olsun |
Cevap: KPSS istişare bölümü arkadaşlar puanınız düşükde olsa yüksek de olsa lütfen paylaşın bu sınavın bize getirisi %30 inşallah dhbt sınavından daha yüksek puanlar alırız |
Cevap: KPSS istişare bölümü Selamun aleyküm arkadaşlar. Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Size birşey sormak istiyorum. Bir tanıdığım Ortaöğretim kpss ye başvurmuş ama sınava geç kaldığı için almamışlar. Kpss ye giremediği için DHBT ye de mi giremez acaba. |
songül abla sorun hakkında tam bir bilgim yok ama benim klavuzdan okuduğum kadarıyla hem kpss genel yetenek ve genel kültür sorularından en az 1 tane hem de dhbt 1 ve dhbt 2 bölümünden en az 1 tane soru yapmak lazım ki değerlendirmeye alınsın kpss'nin %15 genel yetenek %15 genel kültür dhbt 1 %30 dhbt2 % 40 değerlendiriliyor en doğru cevabı ösym verebilir |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü sonuçlar açıklandı |
Cevap: KPSS istişare bölümü şifreyi unuttum nasıl bakacağım bilginiz varmı |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü arkadaşlar ancak 68 alabilmişim yanlışım çok olmuş sınava geç kalmıştım hayırlısı ne kadar yeter bilmiyorum sizler ne yaptınız |
Cevap: KPSS istişare bölümü sonuçlar açıklanmııııııış |
Sonuçlar herkes için hayırlı olur inşallah, yarın olan sınavı da biran önce atlatıp bu stresden kurtulmak ümidiyle... |
Sevda sorununu giderebildin mi? Senden haber bekliyorum, bizi de merakta bırakma.. |
Cevap: KPSS istişare bölümü heyecandan şifremi unuttum sonra hatırladım... bende çok yanlış yapmışım birde yetiştiremedim hayırlısı hepimiz için...69 almışım |
Cevap: KPSS istişare bölümü Ben de 72 almışım genel yetenekten 8 yanlışım var beklemiyordum bu kadar :( hepimiz için hayırlısı.. |
Cevap: KPSS istişare bölümü yanlışım doğrudan çok..genel yetenek iyiymiş...70 almışım...daha düşük bekliyordum ..iyi geldi şükür..iyi bir motivasyon oldu..umarım hepimiz için motive edici olur sonuçlar... |
Alıntı:
Tebrik ediyorum , hayırlı ve uğurlu olsun c* |
Cevap: KPSS istişare bölümü ben zaten yetiştiremiyom dedim aman atıyım dedim kafama göre işaretledim hızlıca ...çok yanlışmış sonuç:40 yanlışım var |
Tebrik ediyorum mihrinaz, benim de 68. 63 puanım hayırlısı ben de daha fazla bekliyordum, benim içinde aksine yıkıcı oldu. Acaba diyorum yarın ki! sınavdan sonra mı açıklasalardı, diğer sınavın sonucunu düşünemiyorum gülümseyen000 gülümseyen000 |
puanın kaç arkadaşım..sıkma canını benimkide aynen öyle..fazlası bile vargülümseyen000 boş bıraksam çok iyi olacaktı:)resmen 9 net yemişim:)yarın daha dikkatli olmalıyız..kesinlikle atma yok:) |
İkimizinde çok yakın puan alması çok normaldi . Aynı doğruları ve aynı yanlışları yapmışız gülümseyen000 Bu kadar çalışmaya bu kadar puan geldi. Yarın sınava girmesek mi acaba m20 |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü 69 puanım ben 50 filan bekliyordum şaka değil |
sen baya iyiymişsin nurşengülümseyen000 aşa yukarı hep aynıyız...mehmet akiften cevap yk..onu bekliyoruz |
Haklısın nerede diğer arkadaşlar, Arkadaşlar çıkın ve itiraf edin lütfen kaç puan aldınız gülümseyen000 gülümseyen000 |
Cevap: KPSS istişare bölümü göknur ne yaptın |
Cevap: KPSS istişare bölümü songül abla sen ne yaptın nerdesiniz |
Cevap: KPSS istişare bölümü nurşen abla gerçekten dhbt'yi çok merak ediyorum sanırım yine aynı alacağız hayırlısı tabi.. |
Ablacığım geçer not alalım da fazlasında gözümüz yok gülümseyen000 |
|
veray kpss sınavının % 30'u dhbt puanınında % 70 ' i hesaplanıp toplam puan oluşturulacak Dhbt sınavı çok daha önemli ...mahcup000 |
Cevap: KPSS istişare bölümü Bende 74 almışım. Inşallah dhbt den daha yüksek aliriz. |
Cevap: KPSS istişare bölümü ben 73 küsür aldım yarından korkuyorum ilk defa böyle bir sınava gireceğim yarınki sınavda herkese başarılar diliyorum |
SAAT: 22:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.