![]() |
Cevap: KPSS istişare bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Başeditörüm ben bu videoların anlatımını beğenmiştim, bir bakın takdir sizin..... |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
teşekkür ederim abla.uygun bi zamanda tamamını izlerim inş.ArO* |
Cevap: KPSS istişare bölümü video benim pc demi görünmüyor..yoksagenel olarak mı görünmüyordüşünceli000 |
dünyanın neresi ençok yağış alır..seller nezaman oluşur biraz güncel bilgilerinizive haritayı kullanarak,yine ilişki kurun(:...sıcaklıkların azalması çoğalması gece gündüz farkı hepsine ama hepsine hem güncel bilgi,hemde tefekkür gözüyle bakarsanız çok seveceğinize eminimevet000...ben öyle sevdim taaaaa lisedeyken..hala hepsi tazedir bende...sonucu bilemem ama seviyorum bu dersi işte bu sebeptenafrn*....günlük yaşadığımız olaylar...güneş varken niye yağmur yağar..havadaki nem nedir..bunların cevabı hep ilgi duyma ve sevebilmede gizlimahcup000....unutup gideceğiniz amaaaan ne işime yarayacakki diyeceğiniz bir ders değil bence:)umarım işe yarar söylediklerim(: |
|
Mihrinaz şimdi baktım bir sorun yok, sen de niye görünmüyorki düşünceli000 |
enlem boylamı anlaya bilsem iklimlere yağmurlara tefekkürle bakacam abla gülümseyen000 ben hiç sevmedim aslında öğretmenimi sevmemiştim onun yüzünden dersde gitti arada gülümseyen000 tavsiyen için teşekkür ederim abla inş.uygulayacam c* |
|
|
|
Cevap: KPSS istişare bölümü sorum olacak kpss ilahiyat önlisans sınavı ne zamn kayıtlar başılıyor ve sınav tarihi hangi gün ? |
sınav 27 eylül dhbt başvuru tarihleri de aynı ama sınav tarihi 18 ekim |
Alıntı:
Aaaa abla ben kpss ile aynı gün yadabi sonrakı önceki gün sanıyordum dhbt yi düşünceli000 |
Cevap: KPSS istişare bölümü nesli nur ösym sitesinde sınav takvimi bölümü var ordan baktım arasında biraz süre olması daha güzel olmuş |
Cevap: KPSS istişare bölümü dhbt ye girmek gerkeiyor mu? |
eskiden yeterlilik sınavıydı şimdi ösym yapıyor diye dhbt sınavı oldu |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü bu dhbt sınavı her sene oluyor mu? |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü ben 1. ci sınaıftayım önlisans olmak gerkeiyor heralde bu sınava girmek için bide düz lise mezunuyum.. |
gerçi son söylemlere bakarsak KPSS kalkacak yani bu sene 2014 son KPSS olabiliruzgn bu durumda DHBT için nasıl bir sistem sunarlar zaman içerisinde göreceğiz |
Cevap: KPSS istişare bölümü 23 haziran da kpss tercihleri başlıyormuş haberiniz oldu mu son gün 2 temmuz |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü arkadaşlar ilh 1. sınıfı bitiren biri kpss önlisans sınavına girebilir mi? |
Cevap: KPSS istişare bölümü kpss başvuruları 30 haziranda başlıycak diye biliyordum 23 haziran nerden çıktı acaba bilgi verir misiniz? |
23 haziran da;osym tarafından acıklanan kadrolar içerisinden tercih bildirilecek yani 2012 kpss sonucuna göre yapılacak olan son atamanın başvuru tarihi |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü arkadaşlar önlisans bölümünden bi ablamız sadece sözellere çalışsak olur diyor kpss için şimdi biz ilahiyatız diye sayısal soru çalışsak ve çözsek bize faydası olmaz mı? |
1. sınıf istişarede bu sorunuzun cevabını paylaştım |
Cevap: KPSS istişare bölümü hem kpss başvurusu hem de dhbt başvurusu 30 haziranda başlıyor 16 temmuza kadar devam ediyor |
Faydamız olduysa ne mutlu(: |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü arkadaşlar 23 haziranda başlayan yerleştirmeler için tercih yapan oldu mu? ben yapamıyorum bir türlü kodları yazıyorum ama karsındaki bilgiler gelmiyor, öylece kalıyor:( bu konuda fikri olan var mı? |
Cevap: KPSS istişare bölümü Tercihleri az önce yaptım, Sayfa açıldı ve onay aldım(: Yerlestirme konusunda, Pek umitli değilim ama... Hadi hayirlisi |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü Hayirli ramazanlar. Osymye bir turlu ulasip soramadim bilen varsa aydinlatirsa memnun olurum. Farkli lisans ve onlisans mezunu biri onlisans kpssye girip tercih yapabiliyor mu |
2002 KSÜ Bilgisayar PROGRAMCİLİGİ mezunuyum Yeterlilik yok(son sınavda 4soruyla kaçırdım) Tercihlerim memur, vhki, tekniker, programcı |
kpss ye önlisans ya da ortaöğretim olarak giremezsiniz Örnek verecek olursak Bir Arkadaşım işletme lisans ve ilahiyat önlisans mezunu Sinava bugün lisans olarak giriyor ve Ekim deki DHBT ye girecek |
Cevap: KPSS istişare bölümü Kpss yerlestirme sonuçları açıklanmış Sonuç malum, herzaman ki gibi; 'herhangi bir kadroya yerlestirilemediniz 'uzgn Bu yazıyı kac kere gördüğümün haddi hesabı yokuzgn |
Cevap: KPSS istişare bölümü Gülnihal kpss puanın kaçtı? |
SAAT: 00:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.