![]() |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
|
Cevap: KPSS istişare bölümü Arkadaşlar ösym herkesin eğitim bilgilerini güncellemiş...diploma notu ve mezun durumu eksik olanlar kontrol etsin... |
Cevap: KPSS istişare bölümü s.a arkadaşlar acil cevap yazarsanız sevinirim... kardeşim benim kpss ücretini yatırp kaydımı girmiş fakat dhpt ile ilgili hiçbirşey yapmamış.şuan benim durumum nasıl olacak yeterlilik için ne yapmam gerekir...LÜTFEN SİZLERDEN CEVAP BEKLİYORUM ...... |
ösym sitesine girip bilgi güncellemesi yap olmazsa başvuru merkezine gidip, yapılacak degişiklik konusunda görevliden yardım istemelisin |
Cevap: KPSS istişare bölümü Parayı yatırmış , kpss güncellemesinide yapmış fakat DHBT ile ilgili hiç birşey yapmamış .. ÖSYM yede ulaşamadım ne yapacağımıda bilemiyorum çok moralim bozuldu ...Acaba düzelirmi bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yazsın bekliyorum |
|
daha vaktiniz var zaten moralinizi bozmayın..bilgi güncellemeyle düzelte bilirsiniz inş. eğer parayı yatırırken 80 tl yatırmışsa işk başvuru sürecinde dhbt seçeneği var onu işaretlemeniz lazım.şu an ösym aday işlemleri sisteminden giriş yaparak bilgilerinizi kontrol edin bi dhbt sınav giriş yerli felan varsa kaydınız olmuştur yoksa yapmaya çalışın.ösym yi tekrar arayın ulaşıncaya kadar |
Cevap: KPSS istişare bölümü ALLAH razı olsun...sorun da oya sadece 40 tl kpss ücretini yatırıp onun güncellemesini yapmış DHBT nin KPSS ile birlikte olacağnnı bilmiyormuş .... ben şimdi dhbt ile ilgili hiç birşey yapamadığım için o sınava giremiyecekmiyim...ÖSYM de ulaşamıyorum ... |
kayıt süresi henüz bitmedi bu süre içerisinde dhbt için tekrardan para yatırabilirmisiniz bilmiyorum..şu an mesai saati dışı olduğu için cevap vermiyor olabilirler yarın mesai saatleri içerisinde arayın birdaha |
Cevap: KPSS istişare bölümü Allah razı olsun... İ.ALLAH.. olabilir MORALİM ÇOK BOZULDU ...Kardeşimin benden habersiz başvurması nelere yol açtı... |
amin ecmain inş.nasibinizde varsa bir şekilde olur zaten kardeşim hakkımda hayırlısı diyip gönlünüzü ferah tutun.Rabbim hayırlısıyla başvurunuzu yapabilip sınava girip kazanmayı nasip etsin inş..ösym ye ulaşırsanız sonucu burdan yazın lütfen |
Cevap: KPSS istişare bölümü İnşeAllah...Ben de öyle diyorum nasibimzde varsa olur .... ama ufak bir hatadan dolayı olduğu için üzüldüm...Hayırlısı olsun ne diyelim... |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü selamün aleyküm arkadaşlar....Herkesten ALLAH razı olsun daha yeni bitti..Ama sonunda halledebildim...hiçbir zorluğu yokmuş sadece ek ücret yatırıp DHBT yi ekleyip güncelleme yaptılar...yarınki dgs sınavını da atlatalım sonra da kpss ve yeterlilik için çalışıcaz .Allah herkese hayırlı kapılar açar inş... |
Cevap: KPSS istişare bölümü selamün aleyküm arkadaşlar....Herkesten ALLAH razı olsun daha yeni bitti..Ama sonunda halledebildim...hiçbir zorluğu yokmuş sadece ek ücret yatırıp DHBT yi ekleyip güncelleme yaptılar...yarınki dgs sınavını da atlatalım sonra da kpss ve yeterlilik için çalışıcaz .Allah herkese hayırlı kapılar açar inş... |
Cevap: KPSS istişare bölümü Arkadaşlar ben başvuru merkezine gitmeden netten kaydoldum.Ama halen nasıl oldu da eziyet çekmeden bu sıcaklarda ter dökmeden oldu bilmiyorum,mutmain olamadım.Benim gibi kayıt yaptıran var mı?Kaydım tamamlanmamış olabilir mi? |
Sayın laedri_t İnternetten bireysel başvuru yapacak adayların başvurularının tamamlanabilmesi için onay kodunu sisteme girmeleri, başvuru ekranında '' Başvuru işlemi başarıyla tamamlandı'' açıklamasını mutlaka görmeleri ve aday başvuru kayıt bilgilerinin bir dökümünü yazıcıdan edinmeleri gerekmektedir. ÖSYM' nin internet sayfasında bulunan aday işlemleri sisteminden (ais.osym.gov.tr) başvuru bilgileri mutlaka kontrol edilmeli. Not; Şifrenizi aldınızmı? |
Cevap: KPSS istişare bölümü dgs için türkçeye çok çalışmıştık dilbilgisi kurallarını daha önceden de biliyorduk önlisans son sınıfda da hem türk dili hem de inkilap tarihi gördük türkçe paragraf sorularını çözerken daha once çalıştığımız için çok zorlanmayız inşallah türk diline çalışıp soru çözmek lazım matematik yapamayanlar için tarih ve coğrafyanın puan getirisi çok burda herkesin dediği gibi sure kısa hem de dhbt sınavına da hazırlanacağız sınava kadar tarih coğrafyaya da ağırlık verip bol bol soru çözmemiz lazım kpss ve dhbt geçmiş yıl sorularını da çözmemiz lazım ama bu sene 3 tane sözel mantık sorusu ekleniyor sözel mantığı herkes yapamadığı için o soruların da getirisi çok olur allah hepimize kolaylıklar versin zamanımızı bereketlendirsin inşallah |
Gözünüz aydın Hayırlı olsun inşallah |
mehmet akif2 editörüm, bulabildiğiniz sözel mantık sorularını bizimle paylaşırmısınız? Bu gibi soruları çözmede kullanılan formül nedir ? Bilgilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. c* |
benim tarih -coğrafya ile işe başlamam lazım. Rabbim yardımcımız olsun. dhbt için de ilmihal okumaya başladım(: |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: KPSS istişare bölümü benim dgs mratonum bitti ne olacak sonuçlar çok merak ediyorum başladım çalışmaya inşallahrabbim kolaylık verir kpss çalışmaya başladım zatn okadar çalışamam çoçuğum uyudukça birede akşam 1,5 saat gündüz 1 saat bakalım nasıl yetiştireceğim bu aradada memlekete gidecğiz hayırlısı elimden geleni yapacağım kpss yolculuğunda tüm arkadaşlara başarılar ben bugün start verdim rabbim kolay kılsın |
kpss için ben ayrı bölümde videoları toplamıştım oradaki videolar akılda kalıcı olarak anlatıyor ben kitaplardan daha çok videolardan daha iyi anlıyorum konuları evet000 |
|
|
Cevap: KPSS istişare bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] burdan bakabilirsiniz arkadaşlar ,kpss videolarını topladım (: |
|
|
|
|
|
|
sözel mantık soru-cevap bölümünde çok soru paylaşıldı ben paylaşabildiğimi paylaştım resim paylaşamadığımı şu yılın şu soruları diye yazdım arkadaşların verdiği bilgilere gore de yöntem öğrendim evde de çok emek verdim soruları çözmede formül çok çalışmakta sözel mantık konu anlatımlı kitabın ve çözümlü soruların da çok faydası var yine de dgs sınavına hazırlanan arkadaşlar da ben de her soruyu çözemiyoruz ama kendi adıma söyleyeyim ilk başladığım gibi değilim dgs sınavında çıkan 8 sorudan 7'sinden emin olmam bunun göstergesidirskr nurşen dgs sözel mantık soru-cevap konusunu sen de incele |
|
|
|
Cevap: KPSS istişare bölümü ÖSYM (DUYURUSU) 2014-KPSS ile DHBT (Ortaöğretim/ÖnLisans) Başvuru Süresi KESİNLİKLE UzatılMAYACAKTIR (Yapmayan var ise 24 Temmuz SON) 8 Temmuz 2014 tarihinde başlayan 2014 KPSS (Ortaöğretim/Ön Lisans) ile 2014 Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testine (DHBT-Ortaöğretim/Ön Lisans) başvurular, 24 Temmuz 2014 tarihinde; sona erecektir. Başvuru Süresi KESİNLİKLE UzatılMAYACAKTIR. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü Lisans mezunlari onlisanslar icin olan kpssye giremiyor ama simdi ben dhbtye ilahiyat lisans mezunuymusum gibi girecem bu nasil olacak biri beni aydinlatsin lutfen. |
SAAT: 00:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.