![]() |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
ilahiyat lisans mezunumusunuz? |
a)DHBT’ye başvurular, lisans düzeyinde sınava katılacak adaylar için KPSS Lisans başvuruları ile birlikte; ortaöğretim veya ön lisans düzeyinde katılacaklar için KPSS Ortaöğretim/Ön lisans başvuruları ile birlikte elektronik ortamda ÖSYM tarafından alınacaktır. b)2014 yılında sınava başvurular, lisans düzeyinde sınava katılacak adaylar için 5-14 Mayıs 2014 tarihleri arasında 2014-KPSS Lisans başvuruları ile birlikte; ortaöğretim veya ön lisans düzeyinde katılacaklar için 08 Temmuz-24 Temmuz 2014 tarihleri arasında 2014-KPSS Ortaöğretim/Ön lisans başvuruları ile birlikte elektronik ortamda alınacaktır. KPSS’de Genel Yetenek-Genel Kültür oturumuna ek olarak Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) oturumuna katılmaları ve bu iki oturum sonucunda alacakları puanlara göre hesaplanacak KPSSP-122 (ortaöğretim mezunları için), KPSSP-123 (ön lisans mezunları için) ve KPSSP-124 (lisans mezunları için) puanlarına sahip olmaları gerekmektedir. |
|
|
Bence Bu durum sadece alım sırasında kullanilir Lisans mezunlarının puanı KpssP124 hesaplanacak ya, o zaman ona göre kontenjan açılır ve tercihler buna göre alınır |
Cevap: KPSS istişare bölümü ben birşeyi merak ediyorum her bölümün üç katına kadar mi kontenjan veriliyo bunu biliyo musunuz |
Cevap: KPSS istişare bölümü kpss çalışmalarınız nasıl gidiyor ben bayram dönüşü kardeşimin kpss kitaplarını getirmeyi unuttuğundan şimdilik dhbt sınavına çalışıyorum bu hafta sonu kitaplar elime geçecek tarih ve coğrafyaya ağırlık vermeyi düşünüyorum türkçeden de soru çözeceğim ama anlatım bozuklukları konusuna daha çok ağırlık vereceğim kpss'de bu sene 3 tane sözel mantık sorusu soracaklar eminim her sorunun 3-4 tane sorsu olur belki de 1 soru verirler onunla ilgili 3 soru sorarlar biz dhbt sınavına da gireceğimiz için ondan da iyi puan almamız lazım kpss genel yetenek (türkçe-matematik) %15 kpss genel kültür (tarih-coğrafya-vatandaşlık....) %15 dhbt sınavının 1. bölümü %30 dhbt sınavının 2. bölümü %40 puanımızı etkileyecek iki sınav birlikte hesaplanıp öyle puan verecekler allah hepimizin zamanını bereketlendirsin sınavda da lütfuyla sevindirsin inşallah sınava kadar evimizi çocuklarımızı ve eşimizi ihmal etmeden elimizden gelen çabayı gösterelim inşallah |
sözel mantık sorularını garantileriz inşallah ben de mat çalıştım ma yarım kaldı tarih, coğrafya, gündem ve anayasa çalışılmyı bekliyor tarih benim korkulu rüyam malesefuzgn çünkü, çok yanlışım çıkıyor ve olan doğrularım da gidiyor. bir yandan da hemen başlayıp sınava kadar unuturum diye korkuyoruumuzgn |
biz tarih coğrafya konularına hem çalışacağız hem de soru çözeceğiz sınava kadar çözdüğümüz soru bile bitse geçmiş yıl soruları var murat yayınlarının sitesinde kpss deneme sınavları var ordan soru çözeriz ben geçen sene mezun oldum sen bu sene mezun oldun inkilap ve türk dili bilgilerimiz taze bilgileri okudukça eminim çoğu şey hemen aklımıza gelecek |
Cevap: KPSS istişare bölümü ben kpss önlisans 2006-2008-2010-2012 sorularını bilgisayarıma indirdim dosyaya yerleştirdim geçen deneme amaçlı 2006 genel yetenek sorularından türkçeyi çözdüm bana çok zor geldi dgs sınavındaki gibi soruları defalarca okudum bazı sorular da kolay geldi 37 sorudan 2 boş bıraktım 9 yanlışım çıktı dgs sınavına haızrlanırken anlatım bozukluğu konusunu da okumuştum ama yine de bu soruları tam yapamıyorum inşallah tarih coğrafyaya da çalışayım hem elimdeki kaynaklardan hem de geçmiş yıl sorularından çözüp pekiştiririm |
Cevap: KPSS istişare bölümü arkadaşlar 3 katına kadar çağrılmak ne oluyo bunu anlayan var mı birde nitelik yükseldikçe kontenjan sayısı düşmüş bu ne demek biliyo musunuz |
benim hiç bilgim yok sınavdan iyi notlar alalım da gerisini sonra düşünürüzevet000 |
en çok da 1-2-3 kesin yargı içeren sorular var ya onlar yanlış oluyor malesef 2010 kpss de genel yeteneğim gayet iyiydi ama genel kültürden yanlışım çoktu tarih sağolsunuzgn 78.888 aldım ama açıkta kaldımağlayan000 |
bu sene böyle not alsan dhbt sınavından da iyi not alsan puanın daha yükselir gülnihal matematik yapabilmiş miydin |
|
|
Cevap: KPSS istişare bölümü elime kpss kitapları geçti kardeşim o kadar çok kaynak almış ki zaten dershaneye de gitmişti ordan da vermişlerdir süre az ama elimden gelen çabayı göstereceğim başlayınca hepsi yetişmeszse bile büyük kısımı yetişir inşallah kpss kitapların bir kısmı tasarı yayınlarının bir kısmı teorem yayınlarının ben ikisinin de anlatım şeklini inceleyeceğim kardeşime soracağım bir kitaptan çalışacağım baktım vakit varsa diğer kaynaktan da soru çözeceğim allah zamanımızı bereketlendirsin inşallah |
Cevap: KPSS istişare bölümü ben ders çalışmayı seviyorum ama o kadar sorumluluk arasında fırsat bulmak biraz zor olacak ve eğilip çok ders çalışınca çoğu kez sinüzit ve baş ağrısı çok olacak okul zamanında da çok olurdu arkadaşlarımdan dua isterdim geçerdi bunların yazmamım sebebi sizden dua istiyorum kolaylıkla sağlıkla ev işllerimi aksatmadan konuları yetiştirmeyi allah nasip etsin sizler de dgs sınavında olduğu gibi dualarımdasınız |
Migren ve sinüzit konusunda aynı sıkıntıyı yaşıyoruz mehmet akif, derslere zaman ayırınca bu rahatsızlık yorgunluktan dolayı üç dört gün beni de sarsıyor. Zaman kısaldı dersleri pekiştirebilmek için acelede etmek gerekiyor. Rabbim sıkıntılarımızı gidersin , öyle hayırlı zaman nasip etsin ki, zamanı verimli kullanalım inşallah, Rabbim şifanı da nasip etsin, yolun açık olsun, Rabbime emanet ol. |
|
2004den beri önlisans olarak giriyorum kpss ye Bu yıl da öyle olacak bakalım hayırlısı Çalışıyoruz rabbim razı nasip ederse, Bu emeğin karşılığını alacağız inşallah |
dualarımdasın inşallah Alıntı:
nerelerdesin, uzun zamandır yoksun forumda |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu linkte tüm lazım olacak kaynakların dökümanlarını topladım .tüm konular mevcuttur ,isteyenler indirip çalışabilirler.. |
Tamam, dediğini yapmaya karar verdim.(: |
|
|
|
|
Cevap: KPSS istişare bölümü arkadaşlar ben 1 hafta evde değildim yeni geldim 1 hafta daha kaybım oldu ama sağlık olsun sıkı bir çalışmayla hem kpss hem de dhbt'ye çalışmam lazım dhbt'den biraz çalıştım kuran ezberlerini de ara ara çalışıp pekiştirmeye çalışıyordum allahın izniyle sıkı bir şekilde çalışmaya başlıyacağım |
Cevap: KPSS istişare bölümü ben biraz tarih konularını okumaya başlamıştım tarih coğrafya ve anayasadan artık ne kadar konu yetiştirebilirsem yetiştireceğim inşallah 2. sınıftan bilgilerim taze olduğu için inkilaptan çok kaygı çekmiyorum kardeşim sağolsun elimde kaynak çok |
Cevap: KPSS istişare bölümü siz kazanırsınız büyük ihtimalle dgs'yi de kazandınız nasıl olsa:) ama ben bunu da kazanamicakmışım gibi geliyo.. sanki bi güç beni engelliyo ders çalışmamam için.. kısmet mi değil nedir:(( |
Re: KPSS istişare bölümü mina nasipte varsa kazanırsın hiç ümitsiz olma Rabbime gönülden dua et iste ki versin ben böyle yapıyorum Rabbim desteğim sen ol bu bana yeter diyorum inşallah hayırlısı ile kazanırsın...amin. |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü ben yeni başladım bayramdan sonra şehir dşındaydım o yüden yeni başladım tarih inşallah tarih ve vatandaşlık çalışayı düişünüyorum yeterlilik sınavına gireceğim ama çalışmayacağım yetiştirebildiğim kadar biraz böyle herşey sıkışık oldu rahat olmadı... rahat rahat çalıştığım olmadı b |
ben de hep engele takıldım kardeşimden kitapları bayram dönüşü getirecektim unuttuk gelmedi 2 hafta geçince kitaplar elime geçti ama bu sefer biz 1 hafta şehir dışına gittik konuları yetiştiremem diye çok stres yaptım ama çalışmanın başına geçtim artık ne kadar yetiştirebilirsem ben de dün akşamdan beridir çalışmaya başladım |
Cevap: KPSS istişare bölümü dhbt sınavına da hazılanmam gerektiği için kendimce şöyle program yaptım kpss konuları türkçe tarih coğrafya vatandaşlık ben her gün kpss konularından birine ve dhbt konularına çalışacağım zamanım ve gözlerim müsade verdiği sürece elimden geleni yapacağım kpss %30 dhbt %70 puanımızı etkiliyor iki sınavında çok fazla önemi var |
Cevap: Re: KPSS istişare bölümü [QUOTE=ademsevda;349903]mina nasipte varsa kazanırsın hiç ümitsiz olma Rabbime gönülden dua et iste ki versin ben böyle yapıyorum Rabbim desteğim sen ol bu bana yeter diyorum inşallah hayırlısı ile kazanırsın...amin.[/QU ArO* zaten zaten dualara ümidim var:) ama dgs için de dua etmiştim olmadı kısmet değilmiş... bu arada aöfte hangi bölüm en kolay... bilen var mı arkadaşlar |
Cevap: Re: KPSS istişare bölümü [QUOTE=ademsevda;349903]mina nasipte varsa kazanırsın hiç ümitsiz olma Rabbime gönülden dua et iste ki versin ben böyle yapıyorum Rabbim desteğim sen ol bu bana yeter diyorum inşallah hayırlısı ile kazanırsın...amin.[/QU ArO* zaten zaten dualara ümidim var:) ama dgs için de dua etmiştim olmadı kısmet değilmiş... bu arada aöfte hangi bölüm en kolay... bilen var mı arkadaşlar |
|
SAAT: 00:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.