![]() |
Cevap: KPSS istişare bölümü Çıkmış sorularra baya baktım 2010 kpss soruları bu sınawda olsaydıııı neyse nasipten öte yol yok bana zor gelen herkese zor gelmiştir iyi bildiğimden iddalı olduğumdan yada çok çalıştığımdan diil hakkaten zordu. |
Cevap: KPSS istişare bölümü siz zor diyorsanız zordur çünkü ben hiç çalışmadığım için çalışan daha iyi bilir |
Cevap: KPSS istişare bölümü arkadaşlar netler nasıl.. ben önlisansdan girdim 62 net ve tahmini 75 geliyor.. |
Cevap: KPSS istişare bölümü Ravza sorular verilmis demek cesaretim yok bakmaya ya cok kotuyse bakarsam yazarim mutlaka |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
kpss onlisansa nasil girdinizki...yani lisans mznu olup onlisans kpssye girilebilirmi,bunu merakettimdedüşünceli000 |
Cevap: KPSS istişare bölümü bu sene kpss sınavına girecek ya da girmiş arkadaşlarım bana hangi kitabı tavsiye edersiniz |
|
Cevap: KPSS istişare bölümü Özellikle Önlisans için tavsiyeleriniz nedir? Sıkı bir çalışma ve iyi bir puan almam gerek allah nasip ederseağlayan000 |
göknurum (: ben bu kitaplarla çalışmaya başladım.gayet başarılı anlatımı var.yargı yayınevine ait.sfhfgshsfhsgh |
Cevap: KPSS istişare bölümü Ihtiyaç yayınları |
SAAT: 09:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.