![]() |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
Alıntı:
hakkınızda hayırlısı olsun diyelim.. stresli bi dönemi daha atlattınız geçmiş olsun :) |
Cevap: KPSS istişare bölümü Bende girdimm :) Hiç çalışmadan girdim. Bana da türkçe basit geldi. Diğerleri hep bilgiydi :( |
Cevap: KPSS istişare bölümü valla bence çok kolaydı ben hiç çalşmadm ama en az 85 beklyrm bence çalışlnca çok ii puan alınablr |
Cevap: KPSS istişare bölümü Werty sen daha once calismis miydin yada bilgilerin taze dir yada oss icin calismissindir muhakkak 11yil once liseden mezun olmus hic oss calismamis birisi olarak ben yorumladim yinede degisebilir kisiden kisiye seni tebrik ediyorum sen veterinerlik okumustun yanlis hatirlamiyorsam neden tekrar kko icin calisiyorsun ozaman niye ilahyat okumadin |
Cevap: KPSS istişare bölümü ziraat müh mezunuyum ben sayısalcı olmamdan kaynaklanıyor olablr tabi.o zamanlr ilahiyat die yada imam hatip die bir bölüm oldğnu hiç duymamıştım çünkü şartlar işte neyse inş sizlerde güzel sonuçlr alırsnz |
Cevap: KPSS istişare bölümü selamun aleyküm herkeze arkadaşlar bir sınavı atlattık gelecek sınavlara yelken açalım |
Cevap: KPSS istişare bölümü A.s baris nasil gecti snav evet sira digerlerinde insallah senin beklentin ne kadar kac gelir sonuc |
Cevap: KPSS istişare bölümü türkçe iyiydi coğrafya ama diğerleri tarih vatandaşlık kötüydü |
Cevap: KPSS istişare bölümü Bütün girdiğim sınawların en zoruydu bu kadar zor olmadı hiçbir kpss :( hayrolsun... |
Cevap: KPSS istişare bölümü diğerlerini bilmiyorum ince sızıama gecensene ki kpss cözdüm hiç çalışmadan 3 yanlış vardı türkceden ama busefer ki bana zor geldi lise bilgilerimle calısamamıstım bende zor olduğunu düşünüyorum çalışmayınca daha da zor oluyo hayırlısı bakalım yınede |
SAAT: 09:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.