Medineweb | 29 Mayıs 2014 18:30 | Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı: mihrinaz Üyemizden Alıntı
(Mesaj 336539)
editörüm...coğrafyayı çalışırken tefekkür gözüyle bakın..evet000günler aylar mevsimler nasıl meydana gelmiş...bu yörünge nedir...yağmurlar,iklimler..ülkeler ve türkiye coğrafyasını çalışırkende aynı şekilde.c*.memleketin neresinde ne yetişir,en çok yağmur neresinde buna paralel ürünleri,coğrafi yapısı ,insanları nasıldır..hep ilişkilendirin..haritayla çalışmanız işinizi kolaylaştırır...evet000 dünyanın neresi ençok yağış alır..seller nezaman oluşur biraz güncel bilgilerinizive haritayı kullanarak,yine ilişki kurun(:...sıcaklıkların azalması çoğalması gece gündüz farkı hepsine ama hepsine hem güncel bilgi,hemde tefekkür gözüyle bakarsanız çok seveceğinize eminimevet000...ben öyle sevdim taaaaa lisedeyken..hala hepsi tazedir bende...sonucu bilemem ama seviyorum bu dersi işte bu sebeptenafrn*....günlük yaşadığımız olaylar...güneş varken niye yağmur yağar..havadaki nem nedir..bunların cevabı hep ilgi duyma ve sevebilmede gizlimahcup000....unutup gideceğiniz amaaaan ne işime yarayacakki diyeceğiniz bir ders değil bence:)umarım işe yarar söylediklerim(: |
enlem boylamı anlaya bilsem iklimlere yağmurlara tefekkürle bakacam abla gülümseyen000 ben hiç sevmedim aslında öğretmenimi sevmemiştim onun yüzünden dersde gitti arada gülümseyen000
tavsiyen için teşekkür ederim abla inş.uygulayacam c* |