![]() |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
fatma sen bu kpss'ye mi girdin lisans kpss'ye mi |
benim önlisans kpss ye girme şansım yok maalesef.çünkü diplomam geçerli değil. herhangi bölümden 4 yıllık ve 2 yıllık mezunsanız ösym 4 yıllığı esas alarak atama yapıyor.o yüzden giremiyorum. yani şuan mezun olana kadar lisans düzeyinde kpss ye girebiliyormuyum onu araştırıyorum.ben dikab öğrtm.atanmak istiyorum ama 3.sınıfta girsem acaba alan ve eğitim sınavına girme imkanım var mı bilmiyorum.çünkü şuan sınava girsem resmiyette eski branşıma göre atama bekliycem eğitim sınavına giricem desem alan sınavına giremem çünkü branşım şuan dikab değil. anlayacağın kafam allak bullak.o yüzden snavı rafa kaldırdım şimdilik... |
hep beraber yürüyerek , hep beraber başarmak... |
yani dikab için tekrar alman gerekmiyor? lisans kpss ye girersin, formasyonun da var ama henüz ilahiyat diploman yok o yüzden ilitamdan mezun olunca, dikab için kpss ye girebilir ve o zaman tercih yapabilirsin bence düşünceli000 |
Cevap: KPSS istişare bölümü fatmanın formasyonu var transkirptinde de gösteriyordur tekrar formasyon alamaz zaten inşallah bizler de hem okulu hem formasyonu halledebiliriz |
|
o kadar dersin üstesinden gelirsek 1 sene de formasyon için çaba gösteririz inşallah |
Cevap: KPSS istişare bölümü sonuçlar ne zaman açıklanır dersiniz arkadaşlar..açıklandıda benim mi haberim yok acaba:)gülümseyen000düşünceli000 |
Cevap: KPSS istişare bölümü mihrinaz başka foruma baktığım kadarıyla çoğu kişi bugün açıklanır diye heyecanla bekliyor dhbt sınav giriş belgesi yayınlacağının duyurusunu yapmışlar ben de bugün açıklanır gibime geliyor en geç cuma günü diye sitelerde diyorlar hayırlısı olsun |
Cevap: KPSS istişare bölümü arkadaşlar puanınız düşükde olsa yüksek de olsa lütfen paylaşın bu sınavın bize getirisi %30 inşallah dhbt sınavından daha yüksek puanlar alırız |
| SAAT: 15:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.